Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
εσύ δηλαδή τι κάνεις; είσαι έξυπνος τόσο που βρήκες κάποιο τρόπο και δεν πληρώνεις; :hmm:

οχι κανω κατι αλλο , μαντεψε τι :warning2:

γαμώ τα μικρόβια μου μέσα!

σιχτίρια... μου την δίνει το συνάχι!

ουυυυυυααααααα θέλω να γίνω καλά! :(

μολις εμαθα οτι απο την forth θα παρω modem απο την καινουργια παρτιδα που φερνουν που πιθανον να ειναι και speedtouch:mad:

ευτυχως που εχω και μια guiness τωρα να ηρεμησω λιγο:happy:

εγω απο οτι βλεπω θα εχω αυτο που θα μου δωσουν σαν modem και μετα θα πηγαινει στο τωρινο το οποιο θα μοιραζει μεσω wifi-ethernet.

ΕΟΚ=Ευθυγραμμη ομαλη κινηση

da καραμελα plz

λαθος,ελευθερη ομαλη κινηση,τουλαχιστον αυτο απαντησε σημερα μια σημαθητρια μου.......

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Οι λεξεις "ελευθερη" και "συμμαθητρια" παρακαλουνται να συντασσονται σε διαφορετικες προτασεις ή αν ειναι στην ιδια προταση να απεχουν τουλαχιστον 20 λεξεις μεταξυ τους γιατι ο Φαρμας αγριευει.

Ευχαριστω πολυ.

Εκ της διευθυνσεως

λαθος,ελευθερη ομαλη κινηση,τουλαχιστον αυτο απαντησε σημερα μια σημαθητρια μου.......

Εαν η συμμαθητρια ειναι ελευθερη (γιατι για να της εδωσες σημασια, παιζει να ναι και καλη), μπορεις να ασχοληθεις με αυτην, και μαζι να αναλυσετε αλλα θεμελιωδη κεφαλαια της φυσικης, οπως οι ταλαντωσεις λογου χαρη. Η κινηση ηταν, ειναι και θα ειναι ευθυγραμμη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.