Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

καλημερα

ενδιαφερον θα εχει η μερα που θα αντικαταστησουμε τις υπηρεσιες των παροχων με δικες μας υποδομες του στυλ awmn και οι παροχοι θα κοιτανε τα λεφτα των συνδρομων με τα κυαλια.

καλημερα

ενδιαφερον θα εχει η μερα που θα αντικαταστησουμε τις υπηρεσιες των παροχων με δικες μας υποδομες του στυλ awmn και οι παροχοι θα κοιτανε τα λεφτα των συνδρομων με τα κυαλια.

συμφωνω 100% στο 2ο σκελος...να παω τη σκεψη σου ενα βημα παραπερα?Μηπως η δαιμονοποιηση του wifi δεν ειναι 100% τυχαια/αυθορμητη/επιστημονικα δομημενη????

Μαλλον εσεις εισασταν πριν τον Τσακωνα...

Καποια στιγμη κουραστηκαν με τους κουβαδες και πηγαν κι εκλεψαν τον νιπτηρα του Τσακωνα για να το μεταφερουν πιο ανετα το νερο... :jester:

Έχεις κουβαλήσει πολλές φορές νερό με νιπτήρα;

Απλά είχαν το νερό και χρειαζόντουσαν τον νιπτήρα για να πλυθούνε.

έχει ενδιαφέρον η μέρα που δε θα έχουμε internet;

τρελό γέλιο τα tags... ότι να'ναι... :dance3:

βρε μοδεράτορες, αδμινιστράτορες ...tags στον Έλληνα δεν πάνε... ο Έλλην έχει πρόβλημα με την function "οργάνωση", όταν την τρέχει κάνει division-by-zero runtime error ∞/0, με το dna του και terminate το process επιστρέφοντας "χάος"...

έχει ενδιαφέρον η μέρα που δε θα έχουμε internet;

δεν ξέρω εάν θα αντέξω τόση συγκίνηση από την απότομη αλλαγή της καθημερινότητας:meeting:

Κυριακή σαλπάρω για Κρήτη (στρώσιμο στο τουτού) :).

ΕΔΙΤ racer πόσες μέρες επιμένει? περαστικά σου....

Αυτός ο πυρετός.. δε λέει να πέσει :wall:

μανα μου παρε 2 αναβραζοντα να δεις για ποτε θα πεσει...

μαλλον εσυ δεν θες να πεσει:getlost:

μανα μου παρε 2 αναβραζοντα να δεις για ποτε θα πεσει...

μαλλον εσυ δεν θες να πεσει:getlost:

Ναι.. λες και δεν έχω πάρει :whip:. Τι αναβράζοντα, τι αντιβίωση, τι γαργάρες και σιρόπι (για το βήχα), δεν πέφτει ο μλκς :fight::fight:

κ γω πουρες ειμαι ακομα...2 βδομαδες τωρα ταλαιπωρια.Αν και δε βοηθαω και γω οταν με τρωνε τα ποτα και τα ξενυχτια :hehe:

καλα, την παλευουνε καθολου εκει στο eshop?

thermalright HR-03 GT παραγγειλα, creative ZENstone mp3 μου ηρθε:tomato::tomato::tomato:

τωρα πρεπει να τρεχω στο μαγαζι για την αλλαγηjerkit.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.