Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

@racer ΕΦΤΑΣΑΑΑΑΑΑ :hehe:

πραγματικά πάντως χωρίς πλάκα αυτό συμβαίνει και πιάνει ΠΑΝΤΑ!! π.χ. εχτές το βράδυ κατά της 11 μου ήρθε αυτό, έτσι ΕΝΤΕΛΩΣ ξαφνικά και κάθε φορά που το καταλαβαίνω προετοιμάζομαι ψυχολογικά (και οικογενειακώς) νά τα τώρα :p

P.S. Αυτοεξορίζομαι από το ΠΟΘ 2.0 για 2+ σελίδες γιατί μόλις τώρα είδα πως η σέλίδα είναι γεμάτη με δικά μου ποστς :)

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Είχες ανέβει Αθήνα μικρέ;:hehe:

Αν υποννοείς αυτό που φαντάζομαι, έχει περάσει μια εβδομάδα! :jester::jester::jester:

(Ξαναανεβαίνω στις 9 Νοεμβρίου, ετοιμαστείτε :hehe: )

Τι ωραία... σπασμένο το μικρό πίσω τζαμάκι του αυτοκινήου, για να πάρουν ~6€ 7αμώ τα πρεζάκια μέσα... (απ'την άλλη, πάλι καλά που σπάσανε το μικρό)

Τι ωραία... σπασμένο το μικρό πίσω τζαμάκι του αυτοκινήου, για να πάρουν ~6€ 7αμώ τα πρεζάκια μέσα... (απ'την άλλη, πάλι καλά που σπάσανε το μικρό)

εμενα πριν μερικες μερες προσπαθησαν με κατσαβιδι να παραβιασουν το πισω μικρο τζαμακι επισης. εφαγαν το λαστιχο που το περιβαλλει σε αρκετα σημεια αλλα ευτυχως σταματησαν εκει.:(

Την καλημέρα μου.

Την έχω φάει και γω έτσι.

Εμένα μου ξήλωσαν και τα πίσω καθίσματα για να μπουν στο πορτ μπαγκάζ. Βρήκαν τοίχο :p

Δεν είχα τπτ από λεφτά μέσα...

Όχι βρε.

Συμφωνώ ότι βγαίνουν εκτός ορίων αλλα πραγματικά τους πονάω αυτούς τους ανθρώπους...

Είναι σε άσχημο σημείο που ποιός ξέρει τι τους έφερε...

τελικα ειναι σκανδαλιστικα πανευκολο να γνωρισεις γυναικα-ες την σημερον ημερανε...και εννοω στον real world...οπως εχω πει και πριν απο κατι χιλιαδες ποστς...

αη λαβ μπιτσιζ!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.