Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

περιμενω κατι με usps....

εκτος απο αυτη τη σελιδα

http://trkcnfrm1.smi.usps.com/PTSInternetWeb/InterLabelInquiry.do

που δεν ανανεωνεται εδω και 4 μερες που βαζω το tracking number ξεχναω ή χανω κατι?

μολις μιλησα και με τα ΕΛΤΑ που συνεργαζονται με USPS.

ελληνικο tracking number δεν εχει βγει ακομα απο οτι μου λεει η κοπελα στο τηλεφωνικο κεντρο.

να πω επισης οτι το δεμα εφυγε απο U.S Δευτερα 21 οκτωβρη με την υψηλοτερη χρεωση για να γινει η αποστολη το πολυ σε 3 εργασιμες και απο την Δευτέρα δεν μπορώ να βρω που βρίσκεται.....:rant:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
απορω γιατι δε το κλεινουν , περιμενουν να μηδενισει?

οταν τρεχει αιμα αγοραζεις ;) :big_boss:

απορω γιατι δε το κλεινουν , περιμενουν να μηδενισει?

Ναι για να αρχίσει πάλη από την αρχή.:sarcastic:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528444

Δηλαδη τωρα εγω που την γλυκοκοιταζω @ under 100 ευρω θα ειμαι αξιος της μοιρας μου ετσι????:hehe:

Κοιτα την σολων κοιτα την . αν σου αρεσει εσενα εμας μας περισσευει .

Δεν γινετα σε αυτην την ζωη να εχουμε ολοι την γαματη την μητρική που ακουει στο ονομα p5e και μπουταρει οποτε γουσταρει αυτη .... σαν μια κλασική diva :suicide:

Κοιτα την σολων κοιτα την . αν σου αρεσει εσενα εμας μας περισσευει .

Δεν γινετα σε αυτην την ζωη να εχουμε ολοι την γαματη την μητρική που ακουει στο ονομα p5e και μπουταρει οποτε γουσταρει αυτη .... σαν μια κλασική diva :suicide:

Ξαδερφε, επειδη εσενα σε πιασανε κωτσο και σου δωκανε Ρ5Ε με προβληματα, μην μας πρηζεις εμας...

5 μηνες μια χαρα παιζει η κακομοιρα. Εχει κατι κολληματακια μια στο τοσο, οποτε βαριεμαι και αποφασιζω να την ψαχουλεψω λιγο παραπανω μπας και κερδιζω κανα MHz-ι τωρα με την οικονομικη κριση, αλλα γενικα θα την χαρακτηριζα απρβληματιστη.

Απλα δες (οχι να την δουλεψεις... απλα να την δεις :p ) μια striker extreme και μετα ελα να πεις κακη κουβεντα για την Ρ5Ε...:spell:

Απο το capital.gr

"Ο Γενικός Δείκτης βρέθηκε να υποχωρεί έως και 15% και κάτω από τις 1.700 μονάδες, πριν κλείσει στο -9,71%, ενώ διακινήθηκε ένας από τους μεγαλύτερους όγκους όλων των εποχών. Εξαιρετικά αρνητικό το διεθνές κλίμα, σημαντικές απώλειες στα διεθνή χρηματιστήρια. Στο 18,37% οι απώλειες του Γ.Δ. για την εβδομάδα, στο 66,62% από την αρχή του έτους."

Προσωπικη εκτιμηση,πολυ συντομα ο ΓΔ θα ειναι τριψηφιος αριθμος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.