Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

φοιτητης σε σαλονικη ειναι ζορι, θες να τρως πρωινο καθε μερα στον τεκενρλη, ε μετα που να σε φτασουν τα λεφτα! :p

καλημερες σε ολους. αντε ενα εργαστηριο ακομα και φευγουμε για 5ημερο

Παραγγένλνεις μνημούλες Δευτέρα απόγευμα, και Παρασκευή πρωί είναι στο σπίτι σου (με συστημένο κι ουχί Ups) τι άλλο θες; viva la memoryc :dance3:

Καλημέρεεες :D

Παραγγέλνεις msi wind την Τρίτη που μας πέρασε και το έχεις . . . σίγουρα ούτε και σήμερα! E-shop + destinpsifiaka = συνδυασμός που σκοτώνει!

Εξέλιξη Παραγγελίας με αριθμό 081021114746857473xxx

Υποβολή Παραγγελίας 21/10/08 11:47
Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας 21/10/08 11:53
Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων σε εξέλιξη
Συγκέντρωση Προϊόντων -
Τιμολόγηση Παραγγελίας -
Αποστολή -
Στο στάδιο 'Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων' επιβεβαιώνεται η άμεση διαθεσιμότητα όλων των προϊόντων που έχετε επιλέξει.
Αναλυτική Αναφορά Προϊόντων
Κωδικός Προιόν Ποσότητα Κατάσταση
PER.904118 MSI WIND U100 WHITE U100-237GR 1 Αμεσα Διαθέσιμο
PER.750556 USB 2.0 CABLE A MALE-B MALE 2M 1 Αμεσα Διαθέσιμο
PER.450141 HP DESKJET F2280 CB683A 1 Αμεσα Διαθέσιμο
PCE.00385 OPENOFFICE.ORG 2 GR MEDIA DISK 1 Αμεσα Διαθέσιμο

Κάνει έλεγχο διαθεσιμότητας 3 μέρες για προϊόντα που από κάτω εμφανίζονται "Αμεσα Διαθέσιμο".

Παραγγέλνεις msi wind την Τρίτη που μας πέρασε και το έχεις . . . σίγουρα ούτε και σήμερα! E-shop + destinpsifiaka = συνδυασμός που σκοτώνει!

Μη μου πεις οτι εισαι και πρωτος στην σχολη σου και σου δωκανε και λαπτοπ??????????????????????????????:mamba:

Αντε ρε απατεωνα ψευτοκομμουνισταρε.

Μη μου πεις οτι εισαι και πρωτος στην σχολη σου και σου δωκανε και λαπτοπ??????????????????????????????:mamba:

Αντε ρε απατεωνα ψευτοκομμουνισταρε.

Είμαι στο TOP 25%, όχι πρώτος :)

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εκτοξεύεις τέτοιους ασεβείς χαρακτηρισμούς προς έναν -πλέον- συνάδελφο . . . :emoticonme3teleies:

Είμαι στο TOP 25%, όχι πρώτος :)

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εκτοξεύεις τέτοιους ασεβείς χαρακτηρισμούς προς έναν -πλέον- συνάδελφο . . . :emoticonme3teleies:

Πότε πήρες και μεταπτυχιακό ρε;:hehe:

Κρατος σουρωτηρι...

Δηλαδη με κατατακτηριες εξετασεις αν παω να δωσω στην σχολη θεολογιας π.χ. και περασω στο 25% θα με δωκει λαπτοπ το κρατος??

Ναι, τώρα σού φταιξε το κράτος, που έδωσε σε μένα laptop.

Απατεώνα post-dog . . .

Αν κρίνω από τα χρόνια σου, δε νομίζω ότι μπήκες με το νέο σύστημα :p

Πάει ο Σωτηράκις που ξέραμε πια παιδιά.. τώρα είναι καλυμμένος με Windows Vista και MS Office, τι να λέμε τώρα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.