Tsakonas Οκτώβριος 14, 2008 #12901 Οκτώβριος 14, 2008 Εμενα οι καταληψεις μου θυμιζουν την Ζωη του Μπραιαν απο Μοντι Παιθονς.(για οσους δεν το εχουν δει ειναι το εξης σκηνικο:Ο Μπραιαν υποδυεται τον Χριστο,και προς το τελος τον εχουν σταυρωσει στο Γολγοθα.Οποτε αναφωνει:Ας ειχα μια βοηθεια!Γυρω του χιλιαδες Ρωμαιοι Στρατιωτες.Οποτε απο το πουθενα ερχονται κατι Μουτζαχεντιν με αυτοματα,καθαριζουν ολους τους Ρωμαιους,και ο Μπραιαν χαιρεται.Τους λεει"Ποιοι ειστε σεις ρε παιδια?" "Ειμαστε σε αποστολη αυτοκτονιας για να σε σωσουμε" "Α ωραια,κατεβαστε με!""Οχι,τωρα πρεπει να αυτοκτονησουμε!".................................
AN7 OverClocker Οκτώβριος 14, 2008 #12902 Οκτώβριος 14, 2008 ΑΥτά είναι τα αιτήματα ΆΚη. Τα παιδιά παλεύουν για ένα σκοπόενας για όλους και όλοι για εναν wannabe?
Tsakonas Οκτώβριος 14, 2008 #12904 Οκτώβριος 14, 2008 ΑΥτά είναι τα αιτήματα ΆΚη. Τα παιδιά παλεύουν για ένα σκοπόνα λεμε και του στραβου το δικιο,δεν κλεινουν "τα παιδια" τα σχολεια...απλα η παγια τακτικη ειναι να ξεφυτρωνουν απο το πουθενα κατι "επιτροπες αγωνα" "συντονιστικα καταληψεων" τα οποια συγκροτουνται δια "διορισμου" και υποκινουν καταστασεις μεσω ενος βιαιου 10%-15%(το οποιο μαντεψτε που ειναι κομματικα οργανωμενο) που καλυπτει τους υπολοιπους...θυμαμαι οταν πηγαινα λυκειο και ηταν υπουργος παιδειας ο Γιαννοπουλος,ειχε η Σταη debate τον Γιαννοπουλο vs 2 σκασμενα με τιτλο "γενικοι αντιπροσωποι μαθητικων καταληψεων "(και τον πωλο τους να χτυπανε κατω δεν με πειθουν οτι 2 16χρονα μπορουν να μιλανε σαν κομματικη εφημεριδα...εκτος αν αυτη η εκπαιδευση μας εχει ξεπηδησει απτο βιντεο κλιπ του The Wall των Floyd) η καπως ετσι...Απο που ειχε εκλεγει ρε παιδι μου ο εν λογω "αντιπροσωπος"?Ειχαν γινει εκλογες και δεν τοχαμε παρει χαμπαρι?
dellman Οκτώβριος 14, 2008 #12905 Οκτώβριος 14, 2008 Τότε η πλειοψηφία γιατί δεν τους κάνει πέρα?¨Ολοι βολεύονται, οι μεν να χάνουν μάθημα οι δε να προάγουν τις ιδέες και τα φρόνηματα τους και να επιδεικνύωνται
hayabusa Οκτώβριος 14, 2008 #12906 Οκτώβριος 14, 2008 γιατί η πλειοψηφία βλέπει στα πρόσωπα τους την ευκαιρία για λούφα χωρίς "στιγματισμό" από τους καθηγητές Γιώργη
Tsakonas Οκτώβριος 14, 2008 #12907 Οκτώβριος 14, 2008 Τότε η πλειοψηφία γιατί δεν τους κάνει πέρα?βρε συ,αυτο ειναι το βασικο κονσεπτ της βιας και της τρομοκρατιας:Λιγοι να ελεγχουν πολλους!Αν γινει αυτο το "περα" που λες ξερεις πως θα φτασει στα ΜΜΕ?"Οι τραμπουκοι χτυπουν βιαζουν σκοτωνουν τους αγωνιστες μαθητες που αγωνιζονται για ψωμι παιδεια ελευθερια"...Δεν θυμασαι με τις καταληψεις στα πανεπιστημια που ολα τα ΜΜΕ ελεγαν :"Οι φοιτητες εκλεισαν τα πανεπιστημια/Οι φοιτητες κινητοποιηθηκαν/Οι φοιτητες το ενα οι φοιτητες το αλλο"....Αν δεις στην επισημη σελιδα των παραταξεων που υποστηριζουν τετοιες ενεργειες,λενε πως το ποσοστο τους ειναι γυρω στο 15%...Ειπε κανεις στην τηλεοραση για αυτα τα ποσοστα?Πως ειναι δυνατον το καθιερωμενο 15% (ελαχιστες διακυμανσεις απο σχολη σε σχολη) ξαφνικα σε καθε "ψηφοφορια" για καταληψη να γινεται 50-60%?Η πχ σε μια σχολη με 2000 εγγεγραμμενους φοιτητες ,να γινεται συνελευση,να ψηφιζουν 200-300(επισημα στοιχεια των παραταξεων που προβαινουν σε καταληψεις) υπερ της καταληψης και να γινεται καταληψη?
dellman Οκτώβριος 14, 2008 #12908 Οκτώβριος 14, 2008 Ρε συ την απάντηση την ξέρω...Το θέμα μου είναι αυτό που είπα και πιο πάνω ότι όλοι είναι βολεμένοι οπότε άστο....
deninho Οκτώβριος 14, 2008 #12910 Οκτώβριος 14, 2008 dellman, και τι θα κάνουμε; θα πάμε να παίξουμε μπουνιές με τα βλαμμένα που βαριούνται να κάνουν μάθημα για να ανοίξει η σχολή; Μη μου πεις για τη ΓΣ γιατί εκεί πάει maximum to 1/4 (600, και μάλιστα πανυγρίζανε για αυτό -μαζικές ΓΣ κλπ κλπ κλπ-), και αποφασίζουν για όλους τους άλλους. Και να πας, τι θα κάνεις; Άμα ψηφίσεις κατά της κατάληψης, είσαι φασίστας, δεξιός, πρόβατο και τα ρέστα. Αν τους ρωτήσεις αν το σημαντικό είναι να γίνονται οι εξεταστικές ή τα μαθήματα (στη σχολή μου, αυτό είναι το θέμα συζήτησης στις ΓΣ εν μέσω καταλήψεων. Πως θα γίνουν οι εξεταστικές), τότε μπορεί και να στην πέσουν.Είναι παύλος κύκλος το θέμα.ΥΓ Εγώ δεν είμαι καθόλου βολεμένος με την κατάσταση, γιατί ο μόνος τρόπος για να μάθω (τουλάχιστον στην αρχή), είναι να τα παρακολουθήσω, κι όχι απλώς να τα διαβάσω (πες το βαρεμάρα να ξεκινήσω διάβασμα, πες το μαθησιακή δυσκολία,πες το όπως θες)
dellman Οκτώβριος 14, 2008 #12912 Οκτώβριος 14, 2008 Τώρα θέλετε να ξεκινήσουμε τέτοια συζήτηση στο ΠΟΘ?
deninho Οκτώβριος 14, 2008 #12913 Οκτώβριος 14, 2008 τι είναι ; Όταν δεν μιλάω επίσημα, έτσι τον λέω/γράφω πάντα ρέι
Chosen Οκτώβριος 14, 2008 #12915 Οκτώβριος 14, 2008 Το λοιπόν: ο υπουργός οικονομικών της Ιρλανδίας μόλις ανακοίνωσε τα έκτακτα μέτρα για την περίοδο κρίσης:1% αύξηση φόρου σε μισθούς εώς €100.0002% αύξηση φόρου σε μισθούς πάνω από €100.00110% αύξηση φόρου στους υπουργούς και όλα τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησηςhttp://www.rte.ie/money/budget2009/stories/2008/1014/budgetmain.html:fist:
deninho Οκτώβριος 14, 2008 #12916 Οκτώβριος 14, 2008 χαζοί άνθρωποι αυτοί που κυβερνάν την Ιρλανδία.. Αντί να το κάνουν ως εξής: * 15% αύξηση φόρου σε μισθούς εώς €100.000 * 2% αύξηση φόρου σε μισθούς πάνω από €100.001 * 3% μείωση φόρου στους υπουργούς και όλα τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης
alexis2044 Οκτώβριος 14, 2008 #12917 Οκτώβριος 14, 2008 Οι καταλήψεις γίνονται για να απομακρυνθεί το βλέμμα του λαού από συγκεκριμένες καταστάσεις. Με λίγα λόγια υποκινούνται.Και υπάρχει και αρκετή βρώμα για συγκάλυψη... (βλ. Βατοπαιδιανά, τα Βουλγαρακαίικα, τα ΔΕΘ-ο-Καραμανλέικα κλπ)
jimakos21 Οκτώβριος 14, 2008 #12918 Οκτώβριος 14, 2008 Καλησπέρα.... Να πώ κάτι πρωτότυπο??? Έχω διάβασμα....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.