Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Το εχω ξανακουσει αυτο και παει στο διαολο συμφωνω, αλλα ρε φουστη μου δηλαδη... βγαινεις που λεει ο λογος για ψωνια και σου λενε "που πας χωρις αντηλιακο, το οζον λειπει, ο UV-A σε μαμαει και ο UV-B σε σπερνει κλπ κλπ.

Καθεσαι μεσα, σου λενε οτι η ελλειψη ηλιακου φωτος σου κανει καρκινο.

Ε που θα παει η δουλεια?????

Και πόση ώρα νομίζεις δουλεύει το αντηλιακό; Αν πχ δουλεύεις όλη μέρα σε κάποιο σκάφος έξω, τον καρκίνο του δέρματος τον έχεις σίγουρο. : )

Απλά άλλο είναι να ρίχνεις μια φορά τα ζάρια, και άλλο δυο η τρεις.

Συνεχιζεται και σημερα η καταλυψη στο λυκειο μου αλλα με σοβαρα αιτηματα οχι οτι επειδη δεν εχουμε γκοφρε χαρτι υγειας!!

Συνεχιζεται και σημερα η καταλυψη στο λυκειο μ αλλα εμ σοβαρα αιτηματα οχι οτι επειδη δεν εχουμε γκοφρε χαρτι υγειας!!

Δηλαδή ποια είναι τα αιτήματά σας;;

Μέρα καλή.. Θα σας τσακίσω με τα tags.. :getlost:

Το ζητησα ευγενικα, με γραψατε στα παπακια σας... Θα σας παρει και θα σας σηκωσει!!

Θα μου εξηγησει καποιος θυληπρεπης τι παιζει με τα tags ή θα αρχισω να κοβω Ιρλανδικους κwλ0υς εδω μεσα?????:rant:

Δεν τα θυμαμαι ολα αλλα 2 απο αυτα ειναι.Παραχωρηση χρονοδιαγραμματος για την κατασκευη των γραφειων του λυκειου(γιατι στεγαζονται στο απεναντι γυμνασιο) και παραχωρηση αλλου χωρου αυλης διοτι θα ανοιχθει και αλλο ο δρομος και θα παρει 7 μετρα απο την αυλη!

Δεν τα θυμαμαι ολα αλλα 2 απο αυτα ειναι.Παραχωρηση χρονοδιαγραμματος για την κατασκευη των γραφειων του λυκειου(γιατι στεγαζονται στο απεναντι γυμνασιο) και παραχωρηση αλλου χωρου αυλης διοτι θα ανοιχθει και αλλο ο δρομος και θα παρει 7 μετρα απο την αυλη!

στα γραφεία των καθηγητών κάνετε μάθημα η στην αυλή?

Το ζητησα ευγενικα, με γραψατε στα παπακια σας... Θα σας παρει και θα σας σηκωσει!!

Θα μου εξηγησει καποιος θυληπρεπης τι παιζει με τα tags ή θα αρχισω να κοβω Ιρλανδικους κwλ0υς εδω μεσα?????:rant:

Βάζεις σε κάποιο θέμα tags (ετικέτες) πράγμα το οποίο βοηθάει στην αναζήτηση. hello? Πόσα χρόνια είχες να μπεις στο Internet παπούλη; :hehe:

ΝΑΑΑΑΑ ένα F.A.Q. θα σου φτιάξω με όλα τα νέα features.. κάτσε να τελειώσω και σου έρχεται :p

στα γραφεία των καθηγητών κάνετε μάθημα η στην αυλή?

Οπως ειπα αυτα ειναι μονο 2 απο τα 8!

Θα μου εξηγησει καποιος θυληπρεπης τι παιζει με τα tags
Βάζεις σε κάποιο θέμα tags (ετικέτες) πράγμα το οποίο βοηθάει στην αναζήτηση.

pwned:hehe:

Kαι τα άλλα 6 αφορούν τα προιόντα του κυλικείου, ότι δεν έχετε κ***λόμπαρο, οι καθηγήτριες δεν φοράνε μίνι, δεν σας αφήνουνε να καπνίσετε (ότι να ναι αυτό), δεν έχετε μπύρες και ότι αποβλήθηκε πρόπερσι συμμαθητής σας επειδή έκανε πριτς μέσα στην τάξη....

http://www.youtube.com/watch?v=my1WL7q31ck :D

:sorry: για τα γκρηκς

Βάζεις σε κάποιο θέμα tags (ετικέτες) πράγμα το οποίο βοηθάει στην αναζήτηση. hello? Πόσα χρόνια είχες να μπεις στο Internet παπούλη; :hehe:

Ωραιαααα μεχρι εδω καλα το ειχα καταλαβει... Θενξ θυληπρεπη mod μου...

Δηλαδη αν εμενα το ΠΟΘ, μου θυμιζει "κουλουρακια της γιαγιας" βαζω το συγκεκριμενο tag για να με διευκολυνει.

Αρα γιατι ας πουμε τα παιρνει ο Καπεταν-Κυρ-Κωστας εξ' Ιρλανδιας για τα tags?? Καθονται και tag-αρουνε ξερω γω καθε ποστ π.χ. του ξαδερφου σαν "spam", "NV-fanboy" οποτε και προκαλειται αναταραχη??

Ρε εξυπνίδη, τα tags θα βοηθήσουν εσένα αλλά και όσους στο μέλλον ψάχνουν κάτι. Προφανώς στο ποθ δεν έχεις λόγο να βάλεις tags. Απλά το χρησιμοποιείς σαν keywords .. π.χ. 4870, asus, p35 κτλ κτλ..

"διπλο καπουτσινο κανετε?"

"ναι"

"εναν παρακαλω"

και μου ρθαν 2 καπουτσινο. wut?

Αυτο το ειχα παθει στην Κινα. "Can u get me a double espresso please ?" και φυσικα σε 10 λεπτα σκασαν 2 εσπρεσακια!

Οπως ειπα αυτα ειναι μονο 2 απο τα 8!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι θυμάσαι μόνο αυτά τα 2.

Εκτός και αν τα άλλα είναι του στυλ

1. "Θέλουμε τετράγωνη τυρόπιτα"

2. "Βαφτε τα κάγκελα μπλε"

3. "Θέλουμε εκδρομη κάθε παρασκευή"

4. "Δεν έχουμε αιρκοντισιον"

5. "Δεν έχουμε λαμπες φθορίου"

6. "Δεν έχουμε τις κιμολίες σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου"

Και όλα τα ρέστα

Kαι τα άλλα 6 αφορούν τα προιόντα του κυλικείου, ότι δεν έχετε κ***λόμπαρο, οι καθηγήτριες δεν φοράνε μίνι, δεν σας αφήνουνε να καπνίσετε (ότι να ναι αυτό), δεν έχετε μπύρες και ότι αποβλήθηκε πρόπερσι συμμαθητής σας επειδή έκανε πριτς μέσα στην τάξη....

ΑΥτά είναι τα αιτήματα ΆΚη. Τα παιδιά παλεύουν για ένα σκοπό

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.