Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Βασικά, για να σε κόψουν πρέπει να ανεβείς το πεζοδρόμιο. Επιτρέπεται να το ακουμπήσεις απλά.

Είναι και τι θα σου κάτσει. Εμένα η εξέταση είχε κρατήσει 5 λεπτά. Στην ουσία, μόνο παρκάρισμα και γωνία έκανα :D

στο παρκάρισμα επιτρέπεται να ακουμπήσεις.

Σε καμιά άλλη περίπτωση.

Πανέα ήσουν σε κατάσταση παρκαρίσματος?

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Το εχω ξανακουσει αυτο και παει στο διαολο συμφωνω, αλλα ρε φουστη μου δηλαδη... βγαινεις που λεει ο λογος για ψωνια και σου λενε "που πας χωρις αντηλιακο, το οζον λειπει, ο UV-A σε μαμαει και ο UV-B σε σπερνει κλπ κλπ.

Καθεσαι μεσα, σου λενε οτι η ελλειψη ηλιακου φωτος σου κανει καρκινο.

Ε που θα παει η δουλεια?????

στο παρκάρισμα επιτρέπεται να ακουμπήσεις.

Σε καμιά άλλη περίπτωση.

Πανέα ήσουν σε κατάσταση παρκαρίσματος?

Ναι:cry:

Ναι:cry:
Εχω κανει οπισθογωνια και ειμαι στο στάδιο που θελω να κανω οπισθεν ευθεια απλα και μονο για να απομακρυνθω απο την γωνια. Να παω δηλαδη το οχημα 2 μετρα πιο πισω.

Δεν θέλω να φανώ κακός αλλά μπορεί το κόψιμο να ήταν τραβηγμένο,αλλά δεν μπορείς να κάνεις τπτ.

Ήσουν σε κατάσταση οπσιθογωνίας(μάλλον οπισθοπορείας θα ήταν πιο σωστό) που απαγορεύεται να ακουμπήσεις στο πεζοδρόμιο

Νόμιζα ότι στις 2 παρατηρήσεις σε κατεβάζουν και όχι στην 1.

Η μία δικαολογείται αν δεν απατώμαι.

Όταν έδωσα εγώ είχε γίνει σκάνδαλο με τα λαδώματα και έτσι είχα 2 εξεταστές μέσα. Έπαιζε λοιπόν ο ένας από τους 2 να ήταν πληροφοριοδότης, οπότε ο άλλος δεν τόλμαγε να πάρει λεφτά.

Τυχερός μεν, γιατί ο δάσκαλος μου είχε πει ότι "αυτός τα παίρνει", αλλιώς θα του έκοβα κανά χέρι :p

Μπορείς απλα να μάθεις να οδηγάς
αλλά δεν μπορείς να κάνεις τπτ.

ασπλαχνο δε λαμπ.

δηλαδη αμα ο ανθρωπος σας ελεγε "με παρατησε η Ευτερπη που ειμαστε 5 χρονια μαζι και πηγαιναμε για γαμο και υποφερω" τι θα του λεγατε?Προφανως ο αλλος θα την εχει μεγαλυτερη απο σενα???

Η μία δικαολογείται αν δεν απατώμαι.

Όταν έδωσα εγώ είχε γίνει σκάνδαλο με τα λαδώματα και έτσι είχα 2 εξεταστές μέσα. Έπαιζε λοιπόν ο ένας από τους 2 να ήταν πληροφοριοδότης, οπότε ο άλλος δεν τόλμαγε να πάρει λεφτά.

Τυχερός μεν, γιατί ο δάσκαλος μου είχε πει ότι "αυτός τα παίρνει", αλλιώς θα του έκοβα κανά χέρι :p

Έτσι ξέρω και γώ.

Άρα πανέα μήπως έφαγες κι άλλη? :p :P :p

και γώ με 2 έδωσα :S

Έναν άντρα και μια γυναίκα.

ασπλαχνο δε λαμπ.

δηλαδη αμα ο ανθρωπος σας ελεγε "με παρατησε η Ευτερπη που ειμαστε 5 χρονια μαζι και πηγαιναμε για γαμο και υποφερω" τι θα του λεγατε?Προφανως ο αλλος θα την εχει μεγαλυτερη απο σενα???

harsh αλλα θα εκανε μια epic απαντηση:happy2:

2ος μέσα σε λίγη ώρα.

Ακολουθούμενος από θὀρυβο "θρόισμα" και στις δύο περιπτώσεις . . .

Funk my society, ξύπνησα κι εγώ.

Νο βου-βου here, απλά ξυπνήσαν και κάτι παρκαρισμένα κάρα μαζί με μένα...

Επιφανειακοί πολύ είναι, θα την ακούσαν καλά στην Εύβοια :p

o 2oς ήταν χαλαρός.

Άρα ο μεγάλος ήταν μάλλον ο κύριος

Πάντως ήταν αρκετά σύντομος ο μεγάλος και με μεγάλο μήκος κύματος

Είμαστε άχρηστοι.

Αμερικάνικο : 4,9

Ευρωπαικό : 5,0

Ελληνικό 6,6

μετά από 1 ώρα.

Διορθωτική : 5,1

Συγγνώμη ενα καινούργιο σύστημα που τα υπολογίζει αυτόματα έκανε λάθος

Γενικά in dis country, ειδικά σε τέτοια θέματα (γεωλογία/μετεωρολογία) έχουμε ΑΡΓΑνωση...

Θα γελάμε το απόγευμα με κανα Τσελέντη που θα τσακώνεται πάλι...

I love this game (not)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.