hayabusa Οκτώβριος 13, 2008 #12822 Οκτώβριος 13, 2008 Ότι πρεπη για το αμάξι δεν το περίμενα...? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.662103αν και είναι πάρα πολύ καλό, προσωπικά θα προτιμούσα την παραδοσιακή μέθοδο...μπορεί να είναι (θεωρητικά) λιγότερο ασφαλής αλλά δεν μου αρέσει η "αυτοματοποίηση" των πάντων
racer Οκτώβριος 13, 2008 #12823 Οκτώβριος 13, 2008 αυτο το parking sensor ειναι ταμαμ για σενα αν οδηγεις το αμαξι του πεθερουλη.Του απαυτωσες που του απαυτωσες την κορη,μην του μ@μησεις και το αμαξι,παει πολυ....
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 13, 2008 #12824 Οκτώβριος 13, 2008 Εγω το αποδέχτηκα, ρύθμισα το πρόγραμμα μου κατ' αυτο το χρονοδιάγραμμα και ειμαι χαρούμενος...Οπου να 'ναι θα πάω για ύπνο και θα ξυπνησω στις 2-3... No complains, χιλιες φορές προτιμώ την νύχτα... Κανεις τα ίδια πράγματα, χωρις την φασαρία. Νταλαβέρια με τράπεζες, ΔΕΚΟ κλπ ΔΕΝ εχω, τα κραταω ολα συνδεδεμένα σε τραπεζικό λογαριασμό & e-banking. Το μονο που με απασχολεί ειναι οτι χάνω καμια φορά τα ξεστοκαρίσματα.. :P Ολα μια συνήθεια είναι. Α, το μόνο που προσδοκώ είναι και τα ΕΛ.ΤΑ να δέχονται PayPal... :banging: Η μείωση της παραγωγής της μελατονίνης στους ανθρώπους λόγω του ότι στη εποχή μας εκτίθενται πολύ περισσότερες ώρες στο φως εξαιτίας του τεχνητού φωτισμού τη νύχτα, έχει προταθεί ως μια από τις αιτίες της μεγάλης αύξησης των καρκίνων που παρατηρούνται
hayabusa Οκτώβριος 13, 2008 #12828 Οκτώβριος 13, 2008 Starlet VS Punto...:hmm: starlet ftw :happy2: LOL, 1k posts barrier broken
nickstamat Οκτώβριος 13, 2008 #12830 Οκτώβριος 13, 2008 για κοίτα μερικές σελίδες πιο πίσω να δεις τι έχουμε στο ΤΕΙ Πειραιά Πού ρα? Τι λέξεις να δώσω στο σερτς?
hayabusa Οκτώβριος 13, 2008 #12831 Οκτώβριος 13, 2008 που να θυμάμαι...πάντως είχε βγάλει σχεδόν 100/100 mbit Aν περάσω άυριο καμιά βόλτα από την αίθουσα Ίντερνετ θα ανεβάσω
jimakos21 Οκτώβριος 13, 2008 #12832 Οκτώβριος 13, 2008 Είμαι σε δίλλημα!!Να διαβάσω άλλη μια ώρα ή να το αφήσω για αύριο???Αύριο θα μου βγεί πολύ πιεσμένο αν το αφήσω αλλα θα μου βγεί!Τι να κάνω?ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣΈχω ήδη βγεί από 4ωρο διάβασμα και 2ωρο μάθημα και δη μαθηματικά κατεύθυνσης!
Tsakonas Οκτώβριος 13, 2008 #12833 Οκτώβριος 13, 2008 αναλογα το μαθημα τζιμακο...αν ειναι μαθημα που θελει απομνημονευση και ταχεις ολα στριμωγμενα στο κεφαλι σου μην διαβασεις.Αν ειναι πιο πρακτικο μαθημα αραξε και πετα βελακια στην φωτογραφια του πεθερου του ρενο .
hayabusa Οκτώβριος 13, 2008 #12835 Οκτώβριος 13, 2008 παίδες, το driveme.gr παίζει ή μόνο σε εμένα κάνει κόλπα ;
jimakos21 Οκτώβριος 13, 2008 #12836 Οκτώβριος 13, 2008 Tsakona είναι 2 τα μαθήματα που αν θέλω διαβάζω μέχρι της 10 (για τώρα λέμε το βράδυ) Ανεφ, που είναι 3 ασκήσεις που πρέπει να βγάλω ή σήμερα ή αύριο το μεσιμέρι το διάστημα 1:30-3 (μετά αρχίζουν τα φροντ) και αοδέ μικρή επαναληψούλα μισης ώρας πάλι για το ίδιο διάστημα! Οπως καταλαβαίνεται διαπύστωσα ότι το δίλλημα μου εξαφανίστικε! Πρέπει να τα κάνω τώρα! BB guys . Cya at 10
jimakos21 Οκτώβριος 13, 2008 #12838 Οκτώβριος 13, 2008 Aνάπτυξη εφαρμογών... Σε προγραματιστικό περιβάλλον
Dr.Paneas Οκτώβριος 13, 2008 #12839 Οκτώβριος 13, 2008 Σήματα ή πρακτικά;Τι σηματα ρε συ Αλεξι. Στα σηματα δεν χωρανε ρουφιανες και μίζες και λαδώματα. Ειναι pc test. Εκει περασα με την πρωτη χωρις κανενα λαθος. 30/30 σωστα.Σημερα με εκοψαν για δευτερη φορα. Και για κακη μου τυχη ηταν η ιδια εξεταστρια. Προφανός η κυρία περίμενε ότι θα την λάδωνα την δευτερη φορά. Οπότε βρήκε κλασσικα μια αφορμή και μου λέει στα 20 λεπτα οτι κόβομαι γιατι κατι αστειο. Εχω κανει οπισθογωνια και ειμαι στο στάδιο που θελω να κανω οπισθεν ευθεια απλα και μονο για να απομακρυνθω απο την γωνια. Να παω δηλαδη το οχημα 2 μετρα πιο πισω. Ε που λετε ημουν αρκετα κοντα στο πεζοδρομιο. Μου λεει με νοημα ο δάσκαλος να το ανοιξω λιγο μπας και βρει. Ε που λετε, σταματημενςο οπως ειμαι στριβω το τιμονι. Και η μπροστινη ροδα ετσι οπως εστριψα το τιμονι ακουμπησε το πεζοδρομιο (εν σταση τωρα μιλαμε). Με κοβει εν ψυχρο. Την πρωτη φορα παλι η ιδια με εκοψε ετσι στο ασχετο χωρις να κανω κατι λαθος. Αφου και ο δασκαλος απορουσε ( ? ? ? ? ). Τι να πω ρε παιδια ... Φωτια να καψει όλους αυτους τους εξεταστες που λαδώνονται. Αυτη την στιγμη εχω τοσα νευρα που αν τα κανω extract θα φαω 10 κοκκινες μαζι.Λαδι δεν δινω ρε φουστιδες. Θα πληρωνω μια ζωη παραβολα. Αλλα λεφτα στην τσεπη σας δεν βαζω!die!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.