Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

λιγοτερο απο 24ωρες για να ειμαι Σαλονικα:happy:

Με τα (σκόρδα):rofl: τι γίνεται? σταθερό ή όχι?

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
[Πρόταση]

Πρέπει να μπει ένα button στο πρώτο post του κάθε thread το οποίο να λέγεται "epic wannabe" και όταν η κατάσταση του thread φτάνει στο σημείο επικοποίησης (sic) να το πατάει κάποιος αδερφός και όσοι χρήστες που είναι subscribed στην δημόσια ομάδα των "epic-watchers" να ενημερώνονται με ένα mail... έχω βαρεθεί να τα διαβάζω ετεροχρονισμένα "μαύρη τρύπα", θέλω να είμαι εκεί την ώρα που συμβαίνει...!

[/Πρόταση]

+4 :clap:

ανεβαινω το βραδακυ με τον καρβουνιαρη (ατιμη βενζινα).

θα κατσω μεχρι την Τριτη.:)

σηκωθειτε τωρα απο ντιβανια καρεκλες καναπεδες κρεβατια στρωματα θαλασσης και κρυψτες γυναικες γκομενες αδερφες πιπινες θειες :hehe:

ανεβαινω το βραδακυ με τον καρβουνιαρη (ατιμη βενζινα).

θα κατσω μεχρι την Τριτη.:)

Μια χαρά είναι και το τρένο. Κάνεις και γνωριμίες :D

Καλωσήρθα στο club των Infractions!

Ποιος είναι ο πρόεδρος :hehe:?

Πρόεδρεεεεεεε :hehe: έλα πελάτης

πρόεδρος των infracti0ns είναι ο jimakos και γώ γενικός γραμματέας .

Εγώ είμαι στον τομέα των Ban :hehe:

btw παίζει να ανέβω και γώ Θεσσαλονίκη 28η για μονοήμερη με το κάρο.(βλέπεις εγώ δεν έχω saab :p )

[Πρόταση]

Πρέπει να μπει ένα button στο πρώτο post του κάθε thread το οποίο να λέγεται "epic wannabe" και όταν η κατάσταση του thread φτάνει στο σημείο επικοποίησης (sic) να το πατάει κάποιος αδερφός και όσοι χρήστες που είναι subscribed στην δημόσια ομάδα των "epic-watchers" να ενημερώνονται με ένα mail... έχω βαρεθεί να τα διαβάζω ετεροχρονισμένα "μαύρη τρύπα", θέλω να είμαι εκεί την ώρα που συμβαίνει...!

[/Πρόταση]

Την ιδεα καλα τη σκεφτηκες....αλλα δε σκεφτηκες να υλοποιησεις ενα μερος αυτης!!!

Ριξε το καταλληλο λινκ στο ποστ σου να ενημερωσεις:p

Η αλλαγη θα ξεκινησει απο εμας ,τους απλους.....members !!!:hehe:

ψηνεσαι για ενα βρωμικο meeting?:p

που εχουν παει τα καλα βρωμικα;Τελευταια εφαγα στο κλασσικο μαβιλλη, και σε κατι random στο γκαζι..:( μ εφαγε η περιφερεια :hehe:

[Πρόταση]

[/Πρόταση]

/signed/signed/signed/signed/signed/signed/signed/signed/signed/signed

κρυψτες γυναικες γκομενες αδερφες πιπινες θειες :hehe:

απάνθρωπη η ιδέα σου να μείνουν η γιαγιάδες πίσω να βαστάνε τα μπόσικα.

Μη τον κατηγορείς τον άνθρωπο αφεντικό, ξέρει τι λέει (τα μπόσικα)= εφεδρείες όταν κουραστούν οι υπόλοιπες:D

και (πέσουν) εξουθενωμένες (πρώτη γραμμή) θα αναλάβουν οι πεπειραμένες, εξ ου (η γριά η κότα έχει το ζουμί):rofl:

btw παίζει να ανέβω και γώ Θεσσαλονίκη 28η για μονοήμερη με το κάρο.(βλέπεις εγώ δεν έχω saab :p )

εφοσον παιζει και ροδα απο την παρεα επανω θα ηταν υπερβολη να παρω και το δικο μου......ασε που σκεφτομαι και το....

http://www.youtube.com/watch?v=MBTjrlyFRTE

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.