perp Φεβρουάριος 16, 2008 #1241 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Κοιτα να δεις που θα πέσουν μέσα οι μετεωρολόγοι.... ελπιζω μονο μην ξαναδω στις ειδήσεις την ατάκα "Εκλεισαν τα Τέμπη" και "Σιβηρια η Ελλάδα" οπως πριν απο 2 χρονια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 16, 2008 #1242 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 απλα φροντιστε να μην το κανετε στο ποθ. Ειναι κατι που πρεπει να μεινει και για τους μετεπειτα και οχι να χα8ει στα βαθη των ....σελιδων (θα μπαινω αυριο αραγε?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 16, 2008 #1243 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από ΝTGΕιναι κατι που πρεπει να μεινει και για τους μετεπειτα και οχι να χα8ει στα βαθη των ....σελιδων Be Proactive Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 16, 2008 #1244 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 καλησπερα,ηλιος με δοντια:baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 16, 2008 #1245 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από perp Γουστάρω... Κακαουνάκης και Κύρτσος, σχολιάζουν τον καιρό Τελικά οι Έλληνες δημοσιογράφοι τα κάνουν όλα, τέλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Φεβρουάριος 16, 2008 #1246 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από def καλησπερα,ηλιος με δοντια:baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragou14 Φεβρουάριος 16, 2008 #1247 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 πες τα αλεξ......να μην παω και σχολειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Φεβρουάριος 16, 2008 #1248 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Όχι από Δευτέρα! Από αύριο κιόλας γιατί γράφω ΑΟΔΕ και βαριέμαι...! Δεν παλεύεται λέμε το κ*λομάθημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Φεβρουάριος 16, 2008 #1249 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 15:34] Όχι από Δευτέρα! Από αύριο κιόλας γιατί γράφω ΑΟΔΕ και βαριέμαι...! Δεν παλεύεται λέμε το κ*λομάθημα... τι μου θυμιζεις τωρα... το χειροτερο μαθημα + το βιβλιο ειναι αισχος, τελειως κακογραμμενο. εγω τι να πω που εδωσα δυο φορες. το καλο ειναι το αμα εχεις υπομονη και το μαθεις, γραφεις σιγουρα. 18 ειχα γραψει περσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 16, 2008 #1250 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Αν εχεις υπομονη γραφεις πανω απο 19 χαλαρα. Αλλα θα λιωσεις...και δεν αξιζει γιατι δεν σου προσφερει γνωσεις. Απλα παιδια, παρτο φατο, γραψτο, περασε στην σχολη σου, καψε το. Ετσι παει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Φεβρουάριος 16, 2008 #1251 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 lol +++++++++υπομονη θελει εγω 19 εγραψα..η πλακα ηταν οτι μετα την εξεταση στον δρομο εβλεπες ΠΑΝΤΟΥ πεταμενα ξεσκισμενα ξεκ@λιασμενα τα βιβλια του ΑΟΔΕ....η απολυτη κ@υλα να τα βλεπεις ετσι πεταμενα στον δρομο και να κανεις το ιδιο στο δικο σου....νεφτι οινοπνευμα και στην πυρΑ!!!!εδιτ... π@στη μπουραντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 16, 2008 #1252 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Ξέρεις πότε, και ποιοι συνήθιζαν να καίνε τα βιβλία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Φεβρουάριος 16, 2008 #1253 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 αυτο το πραμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΒΛΙΟεδιτ... απλα εχει το ονομα....πως να το πεις? πραμα? βιβλιο το λες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 16, 2008 #1254 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Πριν τρία χρόνια το διάβαζα κι εγώ... Μέτριο βιβλίο, αλλά βιβλίο. Θες να δεις αισχρό βιβλίο (αλλά βιβλίο, και πάλι); Πάρε την Πανεπιστημιακή Φυσική Alonso-Finn, που είναι ένα βιβλίο του '70, με γρμματοσειρά σαν του notepad, με πολυτονικό σύστημα, με ελάχιστες εικόνες/σχήματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 16, 2008 #1255 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Εγω ποτε δεν εχω σκισει η καψει βιβλιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 16, 2008 #1256 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από RootX Hayabusa + racer, να φτιάξω ένα tutorial για messenger? σιγα βρε, αμεσως εσυ....Κατσε να τον νουθετησω το νεο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Φεβρουάριος 16, 2008 #1257 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από deninho Πριν τρία χρόνια το διάβαζα κι εγώ... Μέτριο βιβλίο, αλλά βιβλίο. Θες να δεις αισχρό βιβλίο (αλλά βιβλίο, και πάλι); Πάρε την Πανεπιστημιακή Φυσική Alonso-Finn, που είναι ένα βιβλίο του '70, με γρμματοσειρά σαν του notepad, με πολυτονικό σύστημα, με ελάχιστες εικόνες/σχήματα.... +1000. Απο το περιεχόμενο μέχρι το εξωφυλλο ειναι gtp εντελώς... Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Εγω ποτε δεν εχω σκισει η καψει βιβλιο. Αλλα υποστηρίζεις κατα τα άλλα το ιδεώδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 16, 2008 #1258 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 το θερμομετρο στο μπαλκονι επεσε 3 βαθμους μεσα σε 1 ωρα.........ετοιμαστειτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Φεβρουάριος 16, 2008 #1259 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 deninho, με το βιβλίο του ΑΟΔΕ και το σύστημα αξιολόγησης που χρησιμοποιούν οι βαθμολογητές στο συγκεκριμένο μάθημα, σε αναγκάζουν να κάτσεις να παπαγαλίσεις ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια (κυριολεκτικά)...Παίρνει ο άλλος ο βαθμολογητής το γραπτό και κόβει αβέρτα αν αντί για τη φράση "συνεχής ροή αγαθών" δει τη φράση "διαρκής ροή αγαθών"... Όχι, δεν είμαι υπερβολικός, αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή... Γιατί οι περισσότεροι βαθμολογούν με το βιβλίο δίπλα και ελέγχουν λέξη-λέξη...Να μην πω για τα προβλήματα και τις ασάφειες του βιβλίου...Κατ' εμέ, είναι πραγματικά ανούσιο να διδάσκεται αυτό το μάθημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 16, 2008 #1260 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από greekfragma το θερμομετρο στο μπαλκονι επεσε 3 βαθμους μεσα σε 1 ωρα.........ετοιμαστειτε σε σας, εδω λεει -1:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.