Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

απλα φροντιστε να μην το κανετε στο ποθ.

Ειναι κατι που πρεπει να μεινει και για τους μετεπειτα και οχι να χα8ει στα βαθη των ....σελιδων

:hehe::p

(θα μπαινω αυριο αραγε?)

Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 15:34]

Όχι από Δευτέρα! Από αύριο κιόλας γιατί γράφω ΑΟΔΕ και βαριέμαι...! Δεν παλεύεται λέμε το κ*λομάθημα... :(

τι μου θυμιζεις τωρα... το χειροτερο μαθημα + το βιβλιο ειναι αισχος, τελειως κακογραμμενο. εγω τι να πω που εδωσα δυο φορες.

το καλο ειναι το αμα εχεις υπομονη και το μαθεις, γραφεις σιγουρα. 18 ειχα γραψει περσι.

Αν εχεις υπομονη γραφεις πανω απο 19 χαλαρα. Αλλα θα λιωσεις...και δεν αξιζει γιατι δεν σου προσφερει γνωσεις. Απλα παιδια, παρτο φατο, γραψτο, περασε στην σχολη σου, καψε το. Ετσι παει.

lol +++++++++

υπομονη θελει εγω 19 εγραψα..

η πλακα ηταν οτι μετα την εξεταση στον δρομο εβλεπες ΠΑΝΤΟΥ πεταμενα ξεσκισμενα ξεκ@λιασμενα τα βιβλια του ΑΟΔΕ....

η απολυτη κ@υλα να τα βλεπεις ετσι πεταμενα στον δρομο και να κανεις το ιδιο στο δικο σου....

νεφτι οινοπνευμα και στην πυρΑ!!!!

εδιτ... π@στη μπουραντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πριν τρία χρόνια το διάβαζα κι εγώ... Μέτριο βιβλίο, αλλά βιβλίο. Θες να δεις αισχρό βιβλίο (αλλά βιβλίο, και πάλι); Πάρε την Πανεπιστημιακή Φυσική Alonso-Finn, που είναι ένα βιβλίο του '70, με γρμματοσειρά σαν του notepad, με πολυτονικό σύστημα, με ελάχιστες εικόνες/σχήματα.... :TD:

Αρχική απάντηση από deninho

Πριν τρία χρόνια το διάβαζα κι εγώ... Μέτριο βιβλίο, αλλά βιβλίο. Θες να δεις αισχρό βιβλίο (αλλά βιβλίο, και πάλι); Πάρε την Πανεπιστημιακή Φυσική Alonso-Finn, που είναι ένα βιβλίο του '70, με γρμματοσειρά σαν του notepad, με πολυτονικό σύστημα, με ελάχιστες εικόνες/σχήματα.... :TD:

+1000. Απο το περιεχόμενο μέχρι το εξωφυλλο ειναι gtp εντελώς...:TD:

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Εγω ποτε δεν εχω σκισει η καψει βιβλιο.

Αλλα υποστηρίζεις κατα τα άλλα το ιδεώδες...

deninho, με το βιβλίο του ΑΟΔΕ και το σύστημα αξιολόγησης που χρησιμοποιούν οι βαθμολογητές στο συγκεκριμένο μάθημα, σε αναγκάζουν να κάτσεις να παπαγαλίσεις ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια (κυριολεκτικά)...

Παίρνει ο άλλος ο βαθμολογητής το γραπτό και κόβει αβέρτα αν αντί για τη φράση "συνεχής ροή αγαθών" δει τη φράση "διαρκής ροή αγαθών"... Όχι, δεν είμαι υπερβολικός, αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή... Γιατί οι περισσότεροι βαθμολογούν με το βιβλίο δίπλα και ελέγχουν λέξη-λέξη...

Να μην πω για τα προβλήματα και τις ασάφειες του βιβλίου...

Κατ' εμέ, είναι πραγματικά ανούσιο να διδάσκεται αυτό το μάθημα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.