Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 20:21]

αντε παλι διαβασμα στα γεραματα,σεμηναρια για γλωσσα java,html

λευτερη αν θες κατι απο java και μπορω να σε βοηθησω, ευχαριστως. :)

σημερα το απογευμα ηταν η μερα του φορματ........ειπα να σουλουπωσω λιγο και το main rig και το htpc με πιο προσεγμενες και καθαρες εγκαταστασεις..........και σημερα ειναι η μερα που συνεχεια θα με ενοχλουν και δεν θα με αφηνουν σε ησυχια για λιγες ωρες μεχρι να τελειωσει το ολο θεμα:rant:

Αρχική απάντηση από gbak

ασε το java και πες μας για το md82 δυσκολο?

κοιτα εχεις δικιο ειναι κυριλατο αεροπλανο,αλλα εχει πολλες πιο πολλες διαδικασιες σε τσεκ-λιστ απο τα συχρονα σημερινα πολυ πιο δυσκολο στο πεταγμα

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

λευτερη αν θες κατι απο java και μπορω να σε βοηθησω, ευχαριστως. :)

γιωργο οτιδηποτε χρειαστω θα σε παρω τηλεφωνο:flower:

ε ναι ρε σιγουρα ειναι πιο δυσκολο...καθως φαντασου δεν υπαρχει σχεδον πουθενα υπολογιστης που να κοντρολαρει κατι ωστε να σε βοηθαει...στο 320 ας πουμε παιζουν περιπου 150 controllers...γι αυτο ειναι γελοιο πραγματικα στο τσεκ λιστ και γενικα στο troubleshooting

Αρχική απάντηση από gbak

ε ναι ρε σιγουρα ειναι πιο δυσκολο...καθως φαντασου δεν υπαρχει σχεδον πουθενα υπολογιστης που να κοντρολαρει κατι ωστε να σε βοηθαει...στο 320 ας πουμε παιζουν περιπου 150 controllers...γι αυτο ειναι γελοιο πραγματικα στο τσεκ λιστ και γενικα στο troubleshooting

;) και στο Md-82 που εχει πισω στην ουρα τις τουρπινες θελει μαεστρια να το παρεις στο χερι

Αρχική απάντηση από greekfragma [13-02-2008 12:31]

θελουν να κανουν και ενα τετοιο εργοστασιο 5 χιλιομετρα απο το χωριο μου στο Πλατυγυαλι Αιτωλοακαρνανιας.

να φύγουν τα 4 εργοστάσια της Δ.Ε.Η. που είναι γύρω από το χωριό μου, τώρα.

Αρχική απάντηση από .38-.45

να φύγουν τα 4 εργοστάσια της Δ.Ε.Η. που είναι γύρω από το χωριό μου, τώρα.

Εγώ να ζητήσω να φύγουν οι ανεμογεννήτριες, ή είμαι καλά; :p :P :p (δεν επιδοτούν, όμως, συστήματα ηλιακής ενέργειας, στα μέρη μου)

Αρχική απάντηση από RootX

Hayabusa + racer, να φτιάξω ένα tutorial για messenger?

αν έχεις χρόνο, θα ήταν πολύ χρήσιμο.

Γιατί πολλοί δεν ξέρουν πως να βάλουν την ήδη υπάρχουσα διεύθυνση στο msn αντί για το @hotmail.com

:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.