Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Καλησπέρα και καλό μήνα.

Ποιος είδε εχθές εμπόλεμη ζώνη στο μεγκα? Πω πω πολυ stalker ρε παιδί μου η κατάσταση εκεί στο πολύγωνο στη ρωσία. Το άσχημο είναι ότι είναι αληθινό και τα θύματα να είναι οι άνθρωποι...

Καλησπέρα και καλό μήνα.

Ποιος είδε εχθές εμπόλεμη ζώνη στο μεγκα? Πω πω πολυ stalker ρε παιδί μου η κατάσταση εκεί στο πολύγωνο στη ρωσία. Το άσχημο είναι ότι είναι αληθινό και τα θύματα να είναι οι άνθρωποι...

πειραματοζωα τους κανανε, φρικη

α, και καλο μηνα:)

Καλό μήνα.:D

Τυχερέ hayabusaκο:T: αλλού είναι ακόμα με Ρ3 και να μη μιλήσουμε για οθόνες κ.λ.π.:crazy:

Τι γίνεται ρε junior ξεπόρτισες ή ακόμα?:D

Kαλο μηνα σε ολους, αν και για μενα αρχισε με εξετασεις πρωι πρωι μετα απο ξενυχτι διαβασματος...

Το καλο ειναι οτι ηταν το τελευταιο μαθημα!

Καλησπέρα και Καλομήνα :p

Έχει κανείς, του ΕΜΠ λογικά, καμιά ιδέα του τι παίζει σε αυτά τα σεμινάρια; αξίζουν τα 700 αφρώ, ή θα τα κλαίω;

Καλό μήνα :D

Και μια ειδική καλησπέρα στον τζιμάκο :laughing:

:

:

:

<<<

Εγώ θα σταθώ δίπλα σου ακόμα και αν όλα τα members γελάνε μαζί σου. :coax:

Εγώ δεν θα σε κοροιδέψω ποτέ για τις ιδιαιτερότητες σου.

Αγαπώ την διαφορετικότητα σου. :hug:

Ρε συ , μιλάω για το 7μισι , οχι sxv 4.5 η 5.5 - για wr - crfx - klx-r 450 δεν το σκέφτομαι ειναι καθαρα εντουρο και δεν βολευουν για μια μετακίνηση εστω και 50κμ.

http://www.emoto.com/img/docs/aprilia-dorsoduro/aprilia-dorsoduro-062.jpg

Φλάτζες ε ?

λες να φάω καμια φολα και να κλαίω που έδωσα το xtaki ? : D

Το είδα προχ8ές απο κοντά...είναι κόλλαση λέμε.....:drool::drool::drool:

funny-pictures-two-cats-bicker.jpg

funny-pictures-angry-cat-does-not-want-to-talk-about-it.jpg

:p:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.