jimakos21 Σεπτέμβριος 30, 2008 #12041 Σεπτέμβριος 30, 2008 ελεοc eleoc eleos eleotic ελεοτιcΔιάβασε και λιγάκι τι λέει ο SLN.Λές και ξέρεις την κατάσταση από 1ο χέριΚαλά δεν ξαναμιλάω.Όταν έχω τον άλλο να μου παραθέτη τα λόγια μου και να με κρiτικάρη σαν τον ΨΗΝΑΚΗσε κάθε ποστ μου, ξενερώνω.Ας κάνεις και κάτι άλλο. Συνέχισε να τον συμβουλεύης και να συζητάς χωρίς να ασχολίσε με το δικό μου ποστ.Δες μόνο τον ρενο και ασε με ήσυχο plz
alexis2044 Σεπτέμβριος 30, 2008 #12042 Σεπτέμβριος 30, 2008 Ρε παιδιά αν πάει και του πει ότι αγαπάει την κόρη του και αυτή τον αγαπάει, δηλαδή τι θα του πει; "Πέθανες;"Με ψυχραιμία αντιμετωπίζονται αυτές οι καταστάσεις, όχι με πανικό και σπασμωδικές κινήσεις.
AN7 OverClocker Σεπτέμβριος 30, 2008 #12043 Σεπτέμβριος 30, 2008 Καλά δεν ξαναμιλάω.Όταν έχω τον άλλο να μου παραθέτη τα λόγια μου και να με κρητικάρη σαν τον ΨΗΝΑΚΗσε κάθε ποστ μου, ξενερώνω.Ας κάνεις και κάτι άλλο. Συνέχισε να τον συμβουλεύης και να συζητάς χωρίς να ασχολίσε με το δικό μου ποστ.Δες μόνο τον ρενο και ασε με ήσυχο plzτι να σου πώ ρε μαν.Αν νομίζεις ότι το μόνο που έχω να κάνω στην ζωή μου είναι να ασχολούμαι με τα ποστ που κάνεις είσαι βαθιά νυχτομένος.Το ότι κατηγορείς έναν άνθρωπο λέγοντάς τον φασίστα/μλκ και ότι άλλο τον είπες,επειδή και μόνο μπαίνει ένας μές στο ΠΟΘ και λέει.Θέλει να σκοτώσει.ΣΤΟΠΕίμαι απ την αλβανία.ΣΤΟΠΑγαπάω την κόρη του.ΣΤΟΠΠείτε μου τι να κάνω.ΣΤΟΠΚαι σύ τα κατάλαβες όλα αυτά?Στην τελική το να μην συμπαθεί κάποιον,νομίζω ότι είναι δικαίωμά του.Γιατί τον κρίνεις έτσι?Δες και το άλλον...αν πιστέψουμε ότι λέει ο reno,Εσύ θες να σκοτώσεις τον πεθερό.Ο πεθερός θέλει να σκοτώσει τον αλβανό.Guess what.Και οι 2 τα ίδια μυαλά κουβαλάτε.
Tsakonas Σεπτέμβριος 30, 2008 #12044 Σεπτέμβριος 30, 2008 τζιμακο δεν το κανει για να στη σπασει ο ΑΝ7ς...απλα τα περισσοτερα ποστς σου ειναι "ρε τον μλκ τον πεθερο,μαμησε τον κλπ,να ψοφησει,λευτερια στο μπακαλιαρο του ατλαντικου"...Και σου λεει κατι πολυ απλο.Εχεις ακουσει και τις 2 πλευρες της ιστοριας και εκφραζεσαι τοσο ακραια?Γιατι και ο πεθερος ξερεις θα λεει στους φιλους του¨"Που λες ηρθε ο αλβανος ,μου βαλε το καλαζνικοφ στον κροταφο και μουπε "ντωσε το κορη σου και φαγκιτο αλλιως πετανεις,και αντισταθηκα εγω,εβγαλα την κουμπουρα πουχα απο την Μικρασιατικη Καταστροφη,αλλα τοτε αυτος σφυριξε και ηρθε απο την γωνια ενα τεθωρακισμενο με 3 αλβανους πεζοναυτες και 3 φ16 και 8 βριλ και τι να κανω παραδοθηκα" (ρενο νο οφφενς πλακα κανω)...Κρατα δηλ μια πισινη και διατηρησε την καλη σου διαθεση και για τις δυο πλευρες.Οχι μονο για τον ρενο.Η καθε πλευρα 9/10 φορες λεει αυτο που την συμφερει περισσοτερο.
jimakos21 Σεπτέμβριος 30, 2008 #12045 Σεπτέμβριος 30, 2008 Στην τελική μην πέρνεις στα σοβαρά τα λόγια μου. Σε ένα μη σοβαρό θέμα που ανοίχτηκε στο ποθ μην με πέρνεις στα σοβαρά και τελείωσε. Όπως ο ρενος λέει ότι λέει και γω λέω ότι λέω πάνω σ'αυτά που άκουσα. Ουτε φανατίζομαι Ούτε νευριάζω. Απλά ποστάρω και χαμογελάω. Ναί έχω τέτοιες αντιλήψεις για τους φασίστες αλλά όχι οτι τώρα σοβαρολογό. Προσθεού ΕΛΕΟΣ Έχω και διάβασμα Λες να ζητήσω το τηλ του να κηνυγήσω τον πεθερό του?? Σοβαρευτήτε πλάκα κάνω.
AN7 OverClocker Σεπτέμβριος 30, 2008 #12046 Σεπτέμβριος 30, 2008 Γιατι και ο πεθερος ξερεις θα λεει στους φιλους του¨"Που λες ηρθε ο αλβανος ,μου βαλε το καλαζνικοφ στον κροταφο και μουπε "ντωσε το κορη σου και φαγκιτο αλλιως πετανεις,και αντισταθηκα εγω,εβγαλα την κουμπουρα πουχα απο την Μικρασιατικη Καταστροφη,αλλα τοτε αυτος σφυριξε και ηρθε απο την γωνια ενα τεθωρακισμενο με 3 αλβανους πεζοναυτες και 3 φ16 και 8 βριλ και τι να κανω παραδοθηκα" (ρενο νο οφφενς πλακα κανω)... Κρατα δηλ μια πισινη και διατηρησε την καλη σου διαθεση και για τις δυο πλευρες.Οχι μονο για τον ρενο.Η καθε πλευρα 9/10 φορες λεει αυτο που την συμφερει περισσοτερο. :hehe: :rofl: Στην τελική μην πέρνεις στα σοβαρά τα λόγια μου.Σε ένα μη σοβαρό θέμα που ανοίχτηκε στο ποθ μην με πέρνεις στα σοβαρά και τελείωσε. Όπως ο ρενος λέει ότι λέει και γω λέω ότι λέω πάνω σ'αυτά που άκουσα. Ουτε φανατίζομαι Ούτε νευριάζω. Απλά ποστάρω και χαμογελάω. Ναί έχω τέτοιες αντιλήψεις για τους φασίστες αλλά όχι οτι τώρα σοβαρολογό. Προσθεού ΕΛΕΟΣ Έχω και διάβασμα Λες να ζητήσω το τηλ του να κηνυγήσω τον πεθερό του?? Σοβαρευτήτε πλάκα κάνω. Για διάβασε αυτές τις μέρες τι λές για αυτό το θέμα. Δεν είδα να βάζεις κανένα smilie για να γελάσουμε. Τεσπα,όσοι είναι έξω απ τον χορό πολλά λένε.
jimakos21 Σεπτέμβριος 30, 2008 #12047 Σεπτέμβριος 30, 2008 Είμαι εναντίον των smiles συνήθως. Γιατί τα smiles δεν εκφράζουν αυτά που γράφεις Μπορεί εγώ να σου κατεβάσω ένα ευγενικό (εντός rules) βρισίδι ή να σε προσβάλω και να βάλω διπλα ένα Αλλά όντως να θέλω να σε προσβάλω. Και αν μου θυμώσεις να σου πω. Έλα ρε πλάκα έκανα. Δες τη γλωσίτσα. _ Απλά με παρεξήγησες. Και δεν κατάλαβα γιατί με κόντραρες προσωπικά τόσο. Τεσπα
AN7 OverClocker Σεπτέμβριος 30, 2008 #12048 Σεπτέμβριος 30, 2008 αν ήθελα να σε κοντράρω προσωπικά και συγκεκριμένα εσένα πίστεψέ με θα το είχες καταλάβει.
DJD Σεπτέμβριος 30, 2008 #12049 Σεπτέμβριος 30, 2008 δεν είναι ξεροκέφαλος .μ@λ@κ@ς είναι.Εμένα ο κολλητός μου είναι αλβανός.Χειρότερος είμαι εγώ. Εγώ είμαι η κακή επιροή του. Και μετά σου λέει κρητικος..Αρε άντρα κρητίκαρεΣτις καταχωρήσεις απαγορεύεται η χρήση υβριστικής γλώσσας. Λέγοντας υβριστική γλώσσα εννοούμε οποιαδήποτε χρήση λέξης/πρότασης που προσβάλει/μειώνει/θίγει μέλος ή ακόμα και τον ίδιο τον δικτυακό τόπο. Οι moderators και administrators του TheLab.gr έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν το θέμα/καταχώρηση χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις καθώς και να αφαιρέσουν το δικαίωμα συμμετοχής στο TheLab.gr στα μέλη που δεν συμμορφώνονται. Υβριστική γλώσσα θεωρείται ακόμα αν οι λέξεις "κρύβονται" πίσω από τα @,@ ή οποιοδήποτε σύμβολο χρησιμοποιείται για να "καμουφλαριστεί" η λέξη. Δεν έχει σημασία το πως είναι γραμμένο, αλλά ποιο είναι το νόημα του.Αν φας κάρτα θα παραπονιέσαι πάλι και θα λες ότι τα βάλαμε μαζί σου.
jimakos21 Σεπτέμβριος 30, 2008 #12050 Σεπτέμβριος 30, 2008 Θα είχαμε φάει και οι 2 infractions και στο τέλος της συζήτησης δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα.Εγώ πάντως προσπάθησα να το αποφύγω.Εσύ μ έκανες quote συνεχώς.Με πλήγωσες. :cry:
jimakos21 Σεπτέμβριος 30, 2008 #12051 Σεπτέμβριος 30, 2008 κατα την γνώμη μου μεγαλύτερη μλκια δεν μπορούσατε να κάνετε. Ξέρεις πόσα τέτοια μπορώ να σου βρώ σε λίγες σελίδες πριν djd??Γι'αυτό το λόγο θα γκρινιάξω. Όχι γιατί δεν θα αποδεχθώ τα rules
AN7 OverClocker Σεπτέμβριος 30, 2008 #12052 Σεπτέμβριος 30, 2008 πλζ,κώστα δώσε μου κάρτα αλλά δώσε και στον jimako για ότι έχει πει για τον πεθερό.Αν είναι αυτό το προβλημα σου βρε jim
alexis2044 Σεπτέμβριος 30, 2008 #12053 Σεπτέμβριος 30, 2008 Ρε παιδιά ηρεμίστε λιγο... μην το πέρνετε τόσο πατριωτικά. Βάλτε ένα τέλος... Να "γλυκάνω" λίγο την ατμόσφαιρα; (φρεσκιες σημερινές)
AN7 OverClocker Σεπτέμβριος 30, 2008 #12054 Σεπτέμβριος 30, 2008 που να μην είχα τον λαιμό μου...θα είχα πάει να πάρω όλο το μαγαζί σμρ
jimakos21 Σεπτέμβριος 30, 2008 #12055 Σεπτέμβριος 30, 2008 πλζ,κώστα δώσε μου κάρτα αλλά δώσε και στον jimako για ότι έχει πει για τον πεθερό.Αν είναι αυτό το προβλημα σου βρε jim Όχι ακριβώς. Μήπως να μην ανοίξουμε τώρα αυτή τη συζήτηση περί αδικίας γιατί είναι μεγάλη? Έχω διάβασμα Απλά το quote ήταν πάλι το δικό μου, και ''μου χαρίστηκε'' η κάρτα.. Οι άλλοι πιστεύεις δεν γράφουν βρισιές, μέσα σε @ και σε συντομία? Απλά κάπου κάνω μπαμ όπως φαίνεται ΥΓ: θα αλλάξω avatar τελος
HotPeanut Σεπτέμβριος 30, 2008 #12056 Σεπτέμβριος 30, 2008 ΥΓ: θα αλλάξω avatar τελος Άλλαξε το, στο έχουν ματιάσει.
astrolabos Σεπτέμβριος 30, 2008 #12057 Σεπτέμβριος 30, 2008 Ρε παιδιά ηρεμίστε λιγο... μην το πέρνετε τόσο πατριωτικά. Βάλτε ένα τέλος...Να "γλυκάνω" λίγο την ατμόσφαιρα; (φρεσκιες σημερινές) Θα σε σχίσω στα δύο σα σαρδέλα
VIL Σεπτέμβριος 30, 2008 #12058 Σεπτέμβριος 30, 2008 Ρε παιδιά ηρεμίστε λιγο... μην το πέρνετε τόσο πατριωτικά. Βάλτε ένα τέλος...Να "γλυκάνω" λίγο την ατμόσφαιρα; (φρεσκιες σημερινές) Ναι αλλά τρίγωνα δεν έβαλες:cry: Αμάν με αυτά τα τσουρέκια
Guest Σεπτέμβριος 30, 2008 #12059 Σεπτέμβριος 30, 2008 Και Hero οι κακή φήμη εχει βγει απο τους φυλακισμένους που το έσκασαν το 91 και το 97 απο την φυλακή ημαστε και οι περισσότεροι μετανάστες.Είσαι σίγουρος ότι μονο από αυτό υπάρχει η κακή φήμη..?
alexis2044 Σεπτέμβριος 30, 2008 #12060 Σεπτέμβριος 30, 2008 Ναι αλλά τρίγωνα δεν έβαλες:cry:Αμάν με αυτά τα τσουρέκια Βαρέθηκες τα τσουρεκια αγορίνα μου; Πάρε λίγη βρωμιά (θα σας καταστρεψω σήμερα δεν παίζει)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.