Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Μαγες την κοπάνισα μαζί τις σε αν σπίτι ενός φίλου, το θέμα ειναι πως να γλιτώσω απο τον πάτερα της, πάλη καλά δεν ξέρει που μένω, είναι και ΚΡΗΤΙΚΌΣ, οι κοπελα που με ρώτησε κάποιος είναι 21 και εγώ 19 άστα να πάνε να δω πόσο θα πάρει οι όλοι ιστορία:dots::coax:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Μαγες την κοπάνισα μαζί τις σε αν σπίτι ενός φίλου, το θέμα ειναι πως να γλιτώσω απο τον πάτερα της, πάλη καλά δεν ξέρει που μένω, είναι και ΚΡΗΤΙΚΌΣ, οι κοπελα που με ρώτησε κάποιος είναι 21 και εγώ 19 άστα να πάνε να δω πόσο θα πάρει οι όλοι ιστορία:dots::coax:

κατα την γνώμη μου μεγαλύτερη μλκια δεν μπορούσατε να κάνετε.Και αυτή θα έπρεπε να το ξέρει ακόμα καλύτερα απο σένα

Μπορείς να προσδιορίσεις το πώς σε κυνηγάει ο άλλος?

Σε κυνηγάει να σε σκοτώσει η απλά δεν σε χωνεύει?

Δε μας μοιραζανε 500.000.000/50.000=10.000 mitsubishi evo πηγε και τους τα φαγανε οι γουολστρητηδες...Που πας ρε καραμιτσου????

Ημερήσια ζημιά 506 εκ. δολ. η Mitsubishi από την εξαγορά Morgan Stanley

Απώλειες ύψους 506 εκ. δολαρίων μέσα σε μια μόνο ημέρα υπέστη η ιαπωνική τράπεζα Mitsubishi UFJ Financial Group, από την επένδυση των 9 δισ. δολαρίων που έκανε πρόσφατα στην αμερικανική Morgan Stanley, μετά την απόρριψη του σχεδίου οικονομικής διάσωσης στις ΗΠΑ που οδήγησε σε μεγάλες απώλειες στη Wall Street.

Ως μέρος της συμφωνίας, η μεγάλη ιαπωνική τράπεζα που εδρεύει στο Τόκιο, είχε συμφωνήσει να καταβάλλει 3 δισ. δολάρια για την αγορά κοινών μετοχών της Morgan, στην τιμή των 25,25 δολαρίων έκαστη. Ωστόσο, με την χθεσινή πτώση στη Wall, η μετοχή της Morgan κατέγραψε απώλειες 15%, φτάνοντας στα 20,99 δολάρια.

Η ζημία που προκλήθηκε στη Mitsubishi υποδεικνύει τον κίνδυνο που διατρέχουν οι ασιατικές τράπεζες που αναζητούν ευκαιρίες μετά την αναταραχή που διέρχεται ο τραπεζικός-επενδυτικός κλάδος στις ΗΠΑ.

Ιάπωνες αναλυτές αναφέρουν ότι είναι οι προβλέψεις στις παρούσες συνθήκες της αγοράς είναι εξαιρετικά δύσκολες. «Το πακέτο οικονομικής διάσωσης αποτελούσε τη μεγάλη ευκαιρία που δεν έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν, αλλά τώρα πλέον ούτε αυτή υπάρχει, και έτσι τα πράγματα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα επιδεινωθούν», λένε χαρακτηριστικά.

reno τι να σου πω ρε φιλε 19 χρονων και σπιτωθηκες ρε?

Κανε στη γκομενα ενα τεστ.

Πες της οτι εχεις βρει δουλεια και σπιτι στην αλβανια αν ειναι να πατε να μεινετε μαζι...

Αμα σου πει οχι παρατα τη.

κατα την γνώμη μου μεγαλύτερη μλκια δεν μπορούσατε να κάνετε.Και αυτή θα έπρεπε να το ξέρει ακόμα καλύτερα απο σένα

Μπορείς να προσδιορίσεις το πώς σε κυνηγάει ο άλλος?

Σε κυνηγάει να σε σκοτώσει η απλά δεν σε χωνεύει?

Με κυνηγάει για να με πλακώσει στο ξύλο και δεν με χωνεύει καθόλου.:dots::rip:

αυτά ποιός στα λέει?

Το έχει προσπαθήσει?

Οτι δεν με χωνεύει λες να μην εχει βρει το τηλέφωνο μου, βρησιδει που έφαγα όχι μια άλλα πολες φόρες πάλη καλά δεν έχω συνδέσει γιατί θα μου έβρισκε την διεύθυνση κατοικίας αυτό με σώζει.

Οτι δεν με χωνεύει λες να μην εχει βρει το τηλέφωνο μου, βρησιδει που έφαγα όχι μια άλλα πολες φόρες πάλη καλά δεν έχω συνδέσει γιατί θα μου έβρισκε την διεύθυνση κατοικίας αυτό με σώζει.

Στα λόγια όλοι καλοί είναι.

Το θέμα είναι στην πράξη τι παίζει.

Αν έχεις @@ και γουστάρεις την κοπέλα απλά πήγαινε σπίτι του να μιλήσετε και να του εξηγήσεις σαν άνθρωπος τι παίζει και γιατι το κάνει αυτό.

Η ζωή είναι τόσο απλή που κανείς δεν το καταλαβαίνει.Οι περισσότεροι απλά την κάνουν ένα κουβάρι

Καλα σορρυ κιολας αλλα ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΕΙΠΕΣΤΑΤΑ στοιχεια τα οποια λεγονται... υπαρχει κανεις εδω περα που δεν ειναι με το μερος πατερα και δεν τον καταλαβαινει?????

Το σκαει η 21 χρονων κορη μου (που δεν εχω, αλλα λεμε τωρα) απο το σπιτι με τον 19χρονο... και δεν θα τον κυνηγησω εστω στο τηλεφωνο για να τον βρισω???? Πατε καλα???

Ειτε ο γαμπρος ειναι Ελληνας, ειτε Αγγλος/Αλβανος/Ιαπωνας/Κουβανος ακομα κι αν ειναι το αγαπημενο μου ειδος: brotha απο την Αλαμπαμα και τον λενε... Charles Barkley

:sorry:

Σύμφωνο AN7 OverClocker με το που λες να πάω σπιτι του,αλλα δεν ξέρεις ποσο ξεροκέφαλος ειναι και γενικά δεν συμπαθεί τους αλβανούς.

Έχεις δίκιο με αυτο SLN αλλα δεν τον ξέρεις προσπάθησα να του μιλήσω αλλα δεν ακούει

σε αυτο που ειπε ο στιφλερ να προσθεσω κατι που διαβασα σε εφημεριδα επαρχιας,οτι υπαρχει κοσμος στην Λαρισα που ειχε επενδυσει μεσω μιας τραπεζας που εχει υποκαταστηματα και στην Ελλαδα στην Lehmann Brothers και τωρα τρεχουν και δεν φτανουν.Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ειναι αξιοπιστη η εν λογω εφημεριδα.

με ταυλωνει αυτη η Θρασκια.

Ρενο..πες στον πεθερο να κανει ενα Kit Kat.

(αν εκνευριστεις παντως με τον πεθερο σε παρακαλω μην πλησιασεις τα ΚΤΕΛ :p :p )

Να κανουμε στο λαμπη ενα πολλ του στυλ

Τι να κανει ο Ρενο και η Ιουλιεττα

1)να τα παρατησουν ολα ,να γυρισουν σπιτι τους να παιξουν σιμ σιτυ,δεν ειναι ωρα για επαναστασεις

2)να μην μασησουν και να αφησουν τον κακο πεθερο να αρπαξει το χαλακι απτου κουφου την πορτα και να φυγει

3)να παρατησει η Ιουλιεττα τον Ρενο και να τα φτιαξει με εναν νιγκα απο το Αλαμπαμα και να ακουνε 50 σεντ

4)Να ριξει ο αστρολαβος ινφραξιον στον φαδερ

5)Να στειλει ο αστρολαβος καταλληλη γατοφωτογραφια στον φαδερ

6)Να εξαπολυσουμε γνωστο μελος του λαμπ να πει τις αποψεις του για την υδροψυξη στον φαδερ.

Σύμφωνο με το που λες να πάω σπιτι του,αλλα δεν ξέρεις ποσο ξεροκέφαλος ειναι και γενικά δεν συμπαθεί τους αλβανούς.

Και γενικα το να το σκασεις με την κορη του θα αλλαξει την κατασταση προς το καλυτερο... ΣΤΑΝΤΑΡ!

Και η ξεροκεφαλια θα του φυγει και παιζει και να συμπαθησει περισσοτερο τους Αλβανους...:toomuchne

δεν είναι ξεροκέφαλος .

μ@λ@κ@ς είναι.

Εμένα ο κολλητός μου είναι αλβανός.

Χειρότερος είμαι εγώ. Εγώ είμαι η κακή επιροή του.

Και μετά σου λέει κρητικος..

Αρε άντρα κρητίκαρε

δεν είναι ξεροκέφαλος .

μ@λ@κ@ς είναι.

Εμένα ο κολλητός μου είναι αλβανός.

Χειρότερος είμαι εγώ. Εγώ είμαι η κακή επιροή του.

Και μετά σου λέει κρητικος..

Αρε άντρα κρητίκαρε

ελεοc eleoc eleos eleotic ελεοτιc

Διάβασε και λιγάκι τι λέει ο SLN.

Λές και ξέρεις την κατάσταση από 1ο χέρι

Σύμφωνο AN7 OverClocker με το που λες να πάω σπιτι του,αλλα δεν ξέρεις ποσο ξεροκέφαλος ειναι και γενικά δεν συμπαθεί τους αλβανούς.

Έχεις δίκιο με αυτο SLN αλλα δεν τον ξέρεις προσπάθησα να του μιλήσω αλλα δεν ακούει

Αν αυτό που τον ενοχλεί είναι το γεγονός ότι κατάγεσαι από την Αλβανία, τότε απέδειξε του ότι δεν είσαι "Αλβανός" (με τον ορο που εννοεί εκείνος)

Ρενο..πες στον πεθερο να κανει ενα Kit Kat.

(αν εκνευριστεις παντως με τον πεθερο σε παρακαλω μην πλησιασεις τα ΚΤΕΛ :p :p )

Να κανουμε στο λαμπη ενα πολλ του στυλ

Τι να κανει ο Ρενο και η Ιουλιεττα

1)να τα παρατησουν ολα ,να γυρισουν σπιτι τους να παιξουν σιμ σιτυ,δεν ειναι ωρα για επαναστασεις

2)να μην μασησουν και να αφησουν τον κακο πεθερο να αρπαξει το χαλακι απτου κουφου την πορτα και να φυγει

3)να παρατησει η Ιουλιεττα τον Ρενο και να τα φτιαξει με εναν νιγκα απο το Αλαμπαμα και να ακουνε 50 σεντ

4)Να ριξει ο αστρολαβος ινφραξιον στον φαδερ

5)Να στειλει ο αστρολαβος καταλληλη γατοφωτογραφια στον φαδερ

6)Να εξαπολυσουμε γνωστο μελος του λαμπ να πει τις αποψεις του για την υδροψυξη στον φαδερ.

Με έκανες και γέλασα δεν σου λεω τυπωτά:happy2::jump1:.:T: και δεν την λένε Ιουλιέτα, Αγγελική την λένε.

Και Hero οι κακή φήμη εχει βγει απο τους φυλακισμένους που το έσκασαν το 91 και το 97 απο την φυλακή ημαστε και οι περισσότεροι μετανάστες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.