astrolabos Σεπτέμβριος 22, 2008 #11321 Σεπτέμβριος 22, 2008 κατά την (ταπεινή ) γνώμη μου εκτός φυσικά του ότι έπρεπε να δώσει μια πιο σοβαρή απάντηση (που όλοι συμφωνούμε) η κοπελιά δεν ήταν καθόλου αναρμόδια από την στιγμή που η Γραμματεία είναι υπεύθυνη (από όσο ξέρω τουλάχιστον) για την ενημέρωση των βαθμολογιών και του υπόλοιπου περιοχομένου της σελίδας. Τέσπα, τελικά την έκανα τη δουλειά μου edit:Αυτό που ήθελα εκείνη την ώρα ήταν να ελέγξω τις βαθμολογίες και όχι να δηλώσω κάποιο μάθημα Και πάλι, τι σχέση έχει η γραμματεία με την κατάσταση του διακομιστή της σχολής; Να μου πεις ότι πήρες το τμήμα της πληροφορικής και σου είπαν "τι με νοιάζει εμένα" μαζί σου να τους βάλουμε μπουρλότο. Την υπάλληλο διοικητικού τι την μπλέκεις με H/Y?
hayabusa Σεπτέμβριος 22, 2008 #11322 Σεπτέμβριος 22, 2008 τέσπα, τέλος καλό όλα καλά (αφού πέρασα το μάθημα που με ενδιέφερε)
racer Σεπτέμβριος 22, 2008 #11323 Σεπτέμβριος 22, 2008 Η μλκια είναι ότι άμα κάνει σεισμό.. δε θα μπορέσω να τρέξω :computer:
astrolabos Σεπτέμβριος 22, 2008 #11324 Σεπτέμβριος 22, 2008 Η μλκια είναι ότι άμα κάνει σεισμό.. δε θα μπορέσω να τρέξω :computer:
HotPeanut Σεπτέμβριος 22, 2008 #11325 Σεπτέμβριος 22, 2008 Hello,αποστολή εξετελέσθη. Τέλος η σχολή :jump1:
VIL Σεπτέμβριος 22, 2008 #11326 Σεπτέμβριος 22, 2008 Και πάλι, τι σχέση έχει η γραμματεία με την κατάσταση του διακομιστή της σχολής; Να μου πεις ότι πήρες το τμήμα της πληροφορικής και σου είπαν "τι με νοιάζει εμένα" μαζί σου να τους βάλουμε μπουρλότο. Την υπάλληλο διοικητικού τι την μπλέκεις με H/Y? Διοικητικά όλοι κάπου ανήκουν δεν μπορώ να βγάλω αμέτοχη την διοίκηση (τα αξιώματα δέν έχουν μόνο δικαιώματα αλλά κυριότερα υποχρεώσεις) εν προκειμένω η κοπέλα της γραμματείας μάλλον ήθελε (κουβέντα) . Όσων αφορά τον πληροφορικάριο, σωστά επισήμανες ότι θα έπρεπε ο Ζανν να αποτανθεί εκεί, αλλά και αυτός ή το τμήμα του δεν είναι αυτοκέφαλος-οι, και σωστά δεν ισοπεδώνουμε τίποτα απλά επισημαίνουμε τις αδυναμίες τους (μπας) και. ΕΔΙΤ Φίλε honda22 δηλαδή κερνάς?
cptkoulis Σεπτέμβριος 22, 2008 #11327 Σεπτέμβριος 22, 2008 Μιχαλης Α.Βοηθος Λογιστη,ετων 27,πολυ ησυχο παιδιΠροχτες,ετσι ξαφνικα,ανεβασε πιεση και εφυγε πιο νωρις.Σημερα,στην εντατικη μετα απο οξυ εμφραγμα του μυοκαρδιου :nada:............................τι να πεις??........................................
SirDiman Σεπτέμβριος 22, 2008 #11328 Σεπτέμβριος 22, 2008 640 άτομα Online στο lab...Αυτά είναι ....:smoke:
HotPeanut Σεπτέμβριος 22, 2008 #11329 Σεπτέμβριος 22, 2008 ΕΔΙΤ Φίλε honda22 δηλαδή κερνάς? Αν βρω δουλειά
junior-21- Σεπτέμβριος 22, 2008 #11331 Σεπτέμβριος 22, 2008 Hello,αποστολή εξετελέσθη. Τέλος η σχολή :jump1: στάλεγα χθες 'αλλος άνθρωπος τώρα,έ?
jimakos21 Σεπτέμβριος 22, 2008 #11332 Σεπτέμβριος 22, 2008 Μιχαλης Α.Βοηθος Λογιστη,ετων 27,πολυ ησυχο παιδιΠροχτες,ετσι ξαφνικα,ανεβασε πιεση και εφυγε πιο νωρις.Σημερα,στην εντατικη μετα απο οξυ εμφραγμα του μυοκαρδιου :nada:............................τι να πεις??........................................Φέτος ένας φίλος/κολλητός μου έβγαλε καρκινικό όγκο. 16-17 χρονών παιδί.Χωρίς λόγο. Απλά τύχη.Τώρα ταλαιπωρίτε με χημειοθεραπείες. Θα δούμε . Είμαστε αισιόδοξοι.Δυστηχώς δεν μπορώ να καταλήξω σε κάποιο συμπέρασμα για την ζωή. Ειλικρινά είναι ''ότι νανε''
sofix Σεπτέμβριος 22, 2008 #11335 Σεπτέμβριος 22, 2008 Μιχαλης Α.Βοηθος Λογιστη,ετων 27,πολυ ησυχο παιδι Προχτες,ετσι ξαφνικα,ανεβασε πιεση και εφυγε πιο νωρις. Σημερα,στην εντατικη μετα απο οξυ εμφραγμα του μυοκαρδιου :nada: ............................τι να πεις??........................................ παιδι γνωστης οικογενειας στην Κορινθο,που διατηρει μεγαλη ταβερνα ο πατερας του,σαββατο βραδυ παντρευτηκε,πηγε στο τραπεζι του γαμου κ εκει που καθοταν και τρωγοπινανε με τους καλεσμενους,το παιδι απλα ...εσβησε.ετσι απλα..
astrolabos Σεπτέμβριος 22, 2008 #11338 Σεπτέμβριος 22, 2008 http://www.msfree.gr/:weep: Φαντάζεσαι τα τραβήξει ένα deface και να γράψει "Παρακαλώ"
magicman Σεπτέμβριος 22, 2008 #11339 Σεπτέμβριος 22, 2008 τέσπα, τέλος καλό όλα καλά (αφού πέρασα το μάθημα που με ενδιέφερε) μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ με το πληροφοριακο συστημα που κανεται δηλωσεις? πσ. σε ποια σχολη εισαι αν επιτρεπεται?
alexis2044 Σεπτέμβριος 22, 2008 #11340 Σεπτέμβριος 22, 2008 Wow λέμε... Γιατί ζαλιζόμαστε όταν διαβάζουμε στο αμάξι... ( το παθα σημερα το πρωί ενω διαβαζα το μάθημα που έδινα ) The most common hypothesis for the cause of motion sickness is that it functions as a defense mechanism against neurotoxins.[7] The area postrema in the brain is responsible for inducing vomiting when poisons are detected, and for resolving conflicts between vision and balance. When feeling motion but not seeing it (for example, in a ship with no windows), the inner ear transmits to the brain that it senses motion, but the eyes tell the brain that everything is still. As a result of the disconcordance, the brain will come to the conclusion that one of them is hallucinating and further conclude that the hallucination is due to poison ingestion. The brain responds by inducing vomiting, to clear the supposed toxin. Πολυ συστημα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.