hayabusa Σεπτέμβριος 22, 2008 #11301 Σεπτέμβριος 22, 2008 σε εμάς πάλι κανείς δεν είναι υπεύθυνος για τίποτα :giveup:
Evan Σεπτέμβριος 22, 2008 #11302 Σεπτέμβριος 22, 2008 Πριν 4 μερες ηρθα απο Λονδινο και εφερα μαζι μου και τον καλο καιρο Παντως το συστημα στην Ελλαδα δεν λεει να βελτιωθει
mech5107 Σεπτέμβριος 22, 2008 #11303 Σεπτέμβριος 22, 2008 σε εμάς πάλι κανείς δεν είναι υπεύθυνος για τίποτα :giveup: The Greek Way!
astrolabos Σεπτέμβριος 22, 2008 #11304 Σεπτέμβριος 22, 2008 σε εμάς πάλι κανείς δεν είναι υπεύθυνος για τίποτα :giveup:Δηλαδή να καταλάβω, περιμένεις ένας ΤΕ ή ΠΕ διοικητικού να πάει να ελέγξει το σέρβερ να δεί γιατί έχει πέσει; "Το τι θες να σου κάνω" είναι μια απάντηση όχι και τόσο αποδεκτή - θα μπορούσε να σου πει ότι είναι πάνω απο τις δυνάμεις/αρμοδιότητές του, που είναι και η αλήθεια - αλλά λογική μιας και δε νομίζω να ήσουν ο πρώτος που πήρες τηλέφωνο να ενημερώσει για το πρόβλημα. Δε λέω δέλο τα ΤΕΙ αλλά να μην τα ισοπεδώνουμε όλα
Evan Σεπτέμβριος 22, 2008 #11305 Σεπτέμβριος 22, 2008 Ειναι φυσιολογικα φαινομενα που συμβαινουν καθε νεα χρονια....Live with it
jimakos21 Σεπτέμβριος 22, 2008 #11310 Σεπτέμβριος 22, 2008 τράκαρε με την τιμονιέρα στο gtr (πλακιτσα) Τι έπαθες ρα? Διάσειση - την Πέμπτη ξανά σχολείο :cry: ( ) :rant:
ManosRK Σεπτέμβριος 22, 2008 #11311 Σεπτέμβριος 22, 2008 Διάλογος από το τηλέφωνο με την γραμματεία της σχολήςΕγω: "Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι" Γραμματεία: "Ορίστε" Εγώ: Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το site; Δεν μπορώ να μπω για να ελέγξω ή να δηλώσω κάποιο μάθημα" Γραμματεία: Ωραία, και εγώ τι θες να κάνω; Βγάλτε συμπεράσματα Κι εμείς έχουμε το ίδιο σύστημα αυτό με το σίτε και από πρόπερσι (ακόμα) το φτιάχνουν Δε λέω δέλο τα ΤΕΙ αλλά να μην τα ισοπεδώνουμε όλα Και που να μπείς και στην Φιλοσοφική λολ
VIL Σεπτέμβριος 22, 2008 #11312 Σεπτέμβριος 22, 2008 Δηλαδή να καταλάβω, περιμένεις ένας ΤΕ ή ΠΕ διοικητικού να πάει να ελέγξει το σέρβερ να δεί γιατί έχει πέσει; "Το τι θες να σου κάνω" είναι μια απάντηση όχι και τόσο αποδεκτή - θα μπορούσε να σου πει ότι είναι πάνω απο τις δυνάμεις/αρμοδιότητές του, που είναι και η αλήθεια - αλλά λογική μιας και δε νομίζω να ήσουν ο πρώτος που πήρες τηλέφωνο να ενημερώσει για το πρόβλημα. Δε λέω δέλο τα ΤΕΙ αλλά να μην τα ισοπεδώνουμε όλαΦίλε Αστρολάβε οι διοικήσεις ΑΕΙ-ΤΕΙ δεν ήταν έτοιμες για το νέο τρόπο δήλωσης των μαθημάτων ή δεν δούλεψε σε όλους σωστά και για αυτό φταίνε.Παραδοσιακά στις γραμματείες νομίζω γίνονται οι εγγραφές, για αυτό και η αγανάκτηση του Ζαννή .Όσων αφορά την συμπεριφορά του υπαλλήλου, (εκτός από τον ίδιο που φταίει) και σε αυτό ευθύνεται οι διοίκηση της σχολής. Κοντολογίς, ενός κακού μύρια έπονται :magic:
gilardino Σεπτέμβριος 22, 2008 #11313 Σεπτέμβριος 22, 2008 τις κυριακες και τις δευτερες βαριεμαι αφανταστα......
AN7 OverClocker Σεπτέμβριος 22, 2008 #11314 Σεπτέμβριος 22, 2008 Διάσειση - την Πέμπτη ξανά σχολείο :cry: ( ) στο κεφάλι χτύπησες τλκ η στο πόδι?
astrolabos Σεπτέμβριος 22, 2008 #11316 Σεπτέμβριος 22, 2008 Φίλε Αστρολάβε οι διοικήσεις ΑΕΙ-ΤΕΙ δεν ήταν έτοιμες για το νέο τρόπο δήλωσης των μαθημάτων ή δεν δούλεψε σε όλους σωστά και για αυτό φταίνε.Παραδοσιακά στις γραμματείες νομίζω γίνονται οι εγγραφές, για αυτό και η αγανάκτηση του Ζαννή .Όσων αφορά την συμπεριφορά του υπαλλήλου, (εκτός από τον ίδιο που φταίει) και σε αυτό ευθύνεται οι διοίκηση της σχολής. Κοντολογίς, ενός κακού μύρια έπονται :magic:Ο haya δεν μίλησε για την διοίκηση του ΑΕΙ/ΤΕΙ αλλά για τον υπάλληλο της γραμματείας, ο οποίος ήταν ο μοναδικός αναρμόδιος για τις ηλεκτρονικές εγγραφές.
alexis2044 Σεπτέμβριος 22, 2008 #11318 Σεπτέμβριος 22, 2008 Μέρες2 μαθήματα μείνανε. Εν αναμονή της λυτρωσης :X:
hayabusa Σεπτέμβριος 22, 2008 #11319 Σεπτέμβριος 22, 2008 Ο haya δεν μίλησε για την διοίκηση του ΑΕΙ/ΤΕΙ αλλά για τον υπάλληλο της γραμματείας, ο οποίος ήταν ο μοναδικός αναρμόδιος για τις ηλεκτρονικές εγγραφές. κατά την (ταπεινή ) γνώμη μου εκτός φυσικά του ότι έπρεπε να δώσει μια πιο σοβαρή απάντηση (που όλοι συμφωνούμε) η κοπελιά δεν ήταν καθόλου αναρμόδια από την στιγμή που η Γραμματεία είναι υπεύθυνη (από όσο ξέρω τουλάχιστον) για την ενημέρωση των βαθμολογιών και του υπόλοιπου περιοχομένου της σελίδας. Τέσπα, τελικά την έκανα τη δουλειά μου edit:Αυτό που ήθελα εκείνη την ώρα ήταν να ελέγξω τις βαθμολογίες και όχι να δηλώσω κάποιο μάθημα
mech5107 Σεπτέμβριος 22, 2008 #11320 Σεπτέμβριος 22, 2008 Μέρες2 μαθήματα μείνανε. Εν αναμονή της λυτρωσης :X:3 εδώ...άντε να τελειώνουμε!Καλή μας τύχη:happy2:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.