Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Πριν 4 μερες ηρθα απο Λονδινο και εφερα μαζι μου και τον καλο καιρο :p

Παντως το συστημα στην Ελλαδα δεν λεει να βελτιωθει :(

σε εμάς πάλι κανείς δεν είναι υπεύθυνος για τίποτα :giveup:

Δηλαδή να καταλάβω, περιμένεις ένας ΤΕ ή ΠΕ διοικητικού να πάει να ελέγξει το σέρβερ να δεί γιατί έχει πέσει; "Το τι θες να σου κάνω" είναι μια απάντηση όχι και τόσο αποδεκτή - θα μπορούσε να σου πει ότι είναι πάνω απο τις δυνάμεις/αρμοδιότητές του, που είναι και η αλήθεια - αλλά λογική μιας και δε νομίζω να ήσουν ο πρώτος που πήρες τηλέφωνο να ενημερώσει για το πρόβλημα.

Δε λέω δέλο τα ΤΕΙ αλλά να μην τα ισοπεδώνουμε όλα

Διάλογος από το τηλέφωνο με την γραμματεία της σχολής

Εγω: "Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι"

Γραμματεία: "Ορίστε"

Εγώ: Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το site; Δεν μπορώ να μπω για να ελέγξω ή να δηλώσω κάποιο μάθημα"

Γραμματεία: Ωραία, και εγώ τι θες να κάνω;

Βγάλτε συμπεράσματα :wall:

Κι εμείς έχουμε το ίδιο σύστημα αυτό με το σίτε και από πρόπερσι (ακόμα) το φτιάχνουν :rofl:

Και που να μπείς και στην Φιλοσοφική λολ

Δηλαδή να καταλάβω, περιμένεις ένας ΤΕ ή ΠΕ διοικητικού να πάει να ελέγξει το σέρβερ να δεί γιατί έχει πέσει; "Το τι θες να σου κάνω" είναι μια απάντηση όχι και τόσο αποδεκτή - θα μπορούσε να σου πει ότι είναι πάνω απο τις δυνάμεις/αρμοδιότητές του, που είναι και η αλήθεια - αλλά λογική μιας και δε νομίζω να ήσουν ο πρώτος που πήρες τηλέφωνο να ενημερώσει για το πρόβλημα.

Φίλε Αστρολάβε οι διοικήσεις ΑΕΙ-ΤΕΙ δεν ήταν έτοιμες για το νέο τρόπο δήλωσης των μαθημάτων ή δεν δούλεψε σε όλους σωστά και για αυτό φταίνε.

Παραδοσιακά στις γραμματείες νομίζω γίνονται οι εγγραφές, για αυτό και η αγανάκτηση του Ζαννή .

Όσων αφορά την συμπεριφορά του υπαλλήλου, (εκτός από τον ίδιο που φταίει) και σε αυτό ευθύνεται οι διοίκηση της σχολής.

Κοντολογίς, ενός κακού μύρια έπονται :magic:

Φίλε Αστρολάβε οι διοικήσεις ΑΕΙ-ΤΕΙ δεν ήταν έτοιμες για το νέο τρόπο δήλωσης των μαθημάτων ή δεν δούλεψε σε όλους σωστά και για αυτό φταίνε.

Παραδοσιακά στις γραμματείες νομίζω γίνονται οι εγγραφές, για αυτό και η αγανάκτηση του Ζαννή .

Όσων αφορά την συμπεριφορά του υπαλλήλου, (εκτός από τον ίδιο που φταίει) και σε αυτό ευθύνεται οι διοίκηση της σχολής.

Κοντολογίς, ενός κακού μύρια έπονται :magic:

Ο haya δεν μίλησε για την διοίκηση του ΑΕΙ/ΤΕΙ αλλά για τον υπάλληλο της γραμματείας, ο οποίος ήταν ο μοναδικός αναρμόδιος για τις ηλεκτρονικές εγγραφές.

Ο haya δεν μίλησε για την διοίκηση του ΑΕΙ/ΤΕΙ αλλά για τον υπάλληλο της γραμματείας, ο οποίος ήταν ο μοναδικός αναρμόδιος για τις ηλεκτρονικές εγγραφές.

κατά την (ταπεινή ) γνώμη μου εκτός φυσικά του ότι έπρεπε να δώσει μια πιο σοβαρή απάντηση (που όλοι συμφωνούμε) η κοπελιά δεν ήταν καθόλου αναρμόδια από την στιγμή που η Γραμματεία είναι υπεύθυνη (από όσο ξέρω τουλάχιστον) για την ενημέρωση των βαθμολογιών και του υπόλοιπου περιοχομένου της σελίδας.

Τέσπα, τελικά την έκανα τη δουλειά μου :flex:

edit:Αυτό που ήθελα εκείνη την ώρα ήταν να ελέγξω τις βαθμολογίες και όχι να δηλώσω κάποιο μάθημα :p

Μέρες

2 μαθήματα μείνανε.

Εν αναμονή της λυτρωσης :X:

3 εδώ...άντε να τελειώνουμε!

Καλή μας τύχη:happy2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.