Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Τη μαμάκα σας και το μπαμπάκα σας, 1.2 εκ για λογότυπο, τσίτα έχω τον ήχο τίποτα δεν ακούω καθαρά.
τη μαμάκα σας και τον μπαμπάκα σας, 1,2 εκ για λογότυπο, και το μόνο που λέτε είναι "έχουμε τηλεγραφήματα". Εικόνα τόσο δύσκολο ήταν να έχετε ζώα; :rant:

rofl0x, έτσι

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

κοιταξτε απο το τιποτε τι εγινε!στη θαλασσα την κυριακη κατι πατισα,μετα πριστηκε το ποδι μου,ειπα:θα περασει μορε οσπου 2 μερες δεν αντεξα και πηγα στον ορθοπεδικο.με εστειλε για ακτινογραφια και ιδου:

DSCN7007.jpg

επειτα μου λεει ελα αυριο στην κλινικη να το βγαλουμε:crazy:ααααααααααχχχχχχχχχ

μη φοβασαι μου λεει μια τοπικη αναισθησια θα κανουμε και μετα θα στο ανοιξω:p

τα χρηματα μεχρι εδω 40ακτινογραφια+40επισκεψη.

σημερα παω εκει.............μιλαμε τα δα ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

σας εχουν κανει ποτε ενεση στην πατουσα???????σας ευχομαι παντως να μην σας συμβει.

και ιδου:DSCN7010.jpg

τι ηταν μεσα!!κελιφος απο οστρακο!!!η φαση ειναι οτι ειχε και αμμo:p

τα χρηματα σημερα 200+80=280 για ενα μπανιο.αχχχχχχχχχ την υγεια μας να εχουμε και τα αλλα ερχονται..............

για φαντασου αν δεν υπηρχε ο ηλεκτρισμος , η κατανοηση της ακτινων κλπ κλπ δηλαδη σε παλαιοτερα χρονια παιζει και να εχανες το ποδι σου ή στη χειροτερη να πεθαινες. Περαστικα φιλος

για φαντασου αν δεν υπηρχε ο ηλεκτρισμος , η κατανοηση της ακτινων κλπ κλπ δηλαδη σε παλαιοτερα χρονια παιζει και να εχανες το ποδι σου ή στη χειροτερη να πεθαινες. Περαστικα φιλος

οικογενειακος 73χρονος γνωστος ειναι κουφος επειδη οταν ηταν παιδι εμφανισε πυρετο η μια αλλη τετοια αστεια για τα σημερινα δεδομενα ασθενεια και δεν ειχε ανακαλυφθει ακομη η πενικιλλινη....οποτε ισως θα πρεπε να ειμαστε λιγο πιο επιφυλακτικοι με την καταδικη του πειραματος στο CERN...η επιστημη ειναι θειο δωρο...

οικογενειακος 73χρονος γνωστος ειναι κουφος επειδη οταν ηταν παιδι εμφανισε πυρετο η μια αλλη τετοια αστεια για τα σημερινα δεδομενα ασθενεια και δεν ειχε ανακαλυφθει ακομη η πενικιλλινη....οποτε ισως θα πρεπε να ειμαστε λιγο πιο επιφυλακτικοι με την καταδικη του πειραματος στο CERN...η επιστημη ειναι θειο δωρο...

παρτα αλλιως μεγαλε :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.