Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

εφτιαξα ενα φραπε με ιταλικο νεσκαφε...και μου βγηκε ο πιο gay φραπες που χω πιει ποτε στην ζωη μου...ελεος στειλτε τιποτα λεμε...:hehe:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
εφτιαξα ενα φραπε με ιταλικο νεσκαφε...και μου βγηκε ο πιο gay φραπες που χω πιει ποτε στην ζωη μου...ελεος στειλτε τιποτα λεμε...:hehe:

:hehe::hehe: Δεν έχει οριτζιναλ νες εκεί ρε?

δεν εχει ρε..αμα ειχε δεν θα το κανα θεμα...ολο κατι εσπρεσο και σεικερατο και κατι αΛΛΕς λαλακιες..αστα..:hehe:

να με αυτη εδω την μπουρδα μου βγηκε ο γκει φραπες

img0185bg1.jpg

:hehe: τι να κανω ρε κατι πρεπει να πιω να ισιωσω..:hehe:

και φαντασου εβαλα 2 φακελακια απο δαυτα αλλα τιποτα..παω για υπνο παλι

Πετάξου δίπλα Γαλλία και πάρε νεσκαφέ. Κλάσεις ανώτερος από τον δικό μας.

ναι τα τσιγαρα ψιλοφερνουν..περιπου ιδια γευση..αλλα ακριβα 4.20

ΚΑΘΟΛΟΥ πρόσφορο έδαφος για "ξύπνιους Ελληνάρες παραεισαγωγείς" :hehe:

μπα με βλεπω να πεταγομαι το απογευμα ελλαντα ..εχει μια πτηση τσαρτερ για ροδο..για ανεφοδιασμο..τσιγαρα και καφε

Ο gbak θα πετάξει για Ρόδο για να πάρει τσιγάρα και νες και ο άλλος το έχει κάνει θέμα που θα πάει δύο μέρες Στούπα.. :nothing:

Ο gbak θα πετάξει για Ρόδο για να πάρει τσιγάρα και νες και ο άλλος το έχει κάνει θέμα που θα πάει δύο μέρες Στούπα.. :nothing:

Η Στούπα έχει στροφές η ρόδος είναι ευθεία:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.