Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

χα, και που να δεις τι γινεται οταν μπαίνει μέσα η ηλεκτροτεχνία και πρεπει να λύσεις κυκλώματα με μιγαδικούς.

Μη με τρομάζεις και πάω σε λίγες μέρες για εγγραφή στη σχολή... (αλήθεια, τι δικαιολογητικά χρειάζονται? ξέρει κανείς?)

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Τι σχολη ;

Ε το χαρτι απο το σχολείο. Ταυτοτητα και φωτογραφία και αλλα. Γενικα εχει πολυ χαρτούρα θα σε πρίξει μεχρι να γραφτεις στις γραμματειες.

Τι σχολη ;

Ε το χαρτι απο το σχολείο. Ταυτοτητα και φωτογραφία και αλλα. Γενικα εχει πολυ χαρτούρα θα σε πρίξει μεχρι να γραφτεις στις γραμματειες.

Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχ. Η/Υ

Κατάλαβα... Βαριέμαι να τρέχωωωω... :rant:

Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχ. Η/Υ

Κατάλαβα... Βαριέμαι να τρέχωωωω... :rant:

Συληπητήρια συνάδελφέ! :p

υποθέτω πως θα θέλουν και ακτινογραφία θώρακος και βεβαίωση από δερματολόγο.

Βtw, μην σε φοβίζουν οι μιγαδικοί. Αν καταλάβεις την "απλή Ηλεκτροτεχνία" μετά δεν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολα ;)

Δερματολογο όχι, ακτινογραφια ναι.

Πρόσεχε πότε θα πας, είχε ουρα χιλιομέτρων τις τελευταιες μερες που πηγα εγω.

χα, και που να δεις τι γινεται οταν μπαίνει μέσα η ηλεκτροτεχνία και πρεπει να λύσεις κυκλώματα με μιγαδικούς.

πες τα, πες τα

Δερματολογο όχι..

εμένα πάντως μου ζητήσανε...ακόμα θυμάμαι τις ατέλειωτες ώρες που περίμενα για αυτή τη δουλειά στο Τζάνειο...Τουλάχιστον πήρα το αίμα μου πίσω πηγαίνοντας μέσω βύσματος για την ακτινογραφία προσπερνώντας μια ουρά περίπου 70 ατόμων :D

Αλλά και από τον παθολόγο δεν είχα παράπονο...Μπαίνοντας μέσα με βλεπει ένα συνάδελφος του και του λέει..."Έλα ρε, δεν το βλέπεις το παλικάρι, μια χαρα είναι. Γράφτου το χαρτί να σηκωθεί να φύγει"

:D

εμένα πάντως μου ζητήσανε...ακόμα θυμάμαι τις ατέλειωτες ώρες που περίμενα για αυτή τη δουλειά στο Τζάνειο...Τουλάχιστον πήρα το αίμα μου πίσω πηγαίνοντας μέσω βύσματος για την ακτινογραφία προσπερνώντας μια ουρά περίπου 70 ατόμων :D

Αλλά και από τον παθολόγο δεν είχα παράπονο...Μπαίνοντας μέσα με βλεπει ένα συνάδελφος του και του λέει..."Έλα ρε, δεν το βλέπεις το παλικάρι, μια χαρα είναι. Γράφτου το χαρτί να σηκωθεί να φύγει"

:D

αισχος ετσι ;:woot:

ορε, εχει event στα multi την Παρασκευή? Γμτ, σημερα που το έμαθα, ειχα ηδη δηλώσει απόγευμα για την Παρασκευή στην δουλειά :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.