Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
  Παράθεση
Αρχική απάντηση από trendy

d'amato

ROFL.

Mε κάτι τέτοια thread μπορείς να χάσεις το μυαλό σου.

Ρισπεκτ!

Trendy, έλεος με την παραπληροφόρηση! Πες "ΔΕΝ ΞΕΡΩ", δεν είναι κακό... :p

Ειχα να παιξω ποσα χρονια μπιλιαρδο, σημερα πηγαμε και λιωσαμε ολο το μεσημερι, αν και δεν εγραψα καλα στο μαθημα που διναμε σημερα, μπορω να πω οτι το καταευχαριστηθηκα το μπιλιαρδο.

Πριν λιγο ειδα για 1η φορα σ την ζωη μου Μπομπ σφουγγαρακι. Αυτος ο πατρικ κατι μου θυμιζει...βρε κατι μου θυμιζει...λιγο το χρωμα, λιγο το λουκανοϊδες σχημα...που θα μου παει, θα το βρω.

Νταξ, οταν υπαρχει Τριτη βραδυ η γιαγια απο το "Μπαμπα μην τρεχεις" στην Ελληνικη TV, ο Λαζοπουλος δεν επιτρεπεται να κανει ουτε ραδιοφωνο :hehe:

Rampage σημερα η γιαγια, κοντεψα να λιποθυμησω απο το γελιο...

Ερώτηση : Γιατί έχουν χαθεί τα μισά θέματα από το Linux Section? Θυμάμαι είχε πολυ περισσότερα αλλα και δυο που ξεκίνησα εγω και δεν τα βρίσκω...

ΟΥΥ Σκυλιά της εξουσίας, σαμποταριστες, ουυυυ! :p:P

μηπως επειδη δειχνει τα θεματα των τελευταιων 30 ημερων; δοκιμασε να το βαλεις να δειχνει θεματα απο πιο πριν και θα τα βρεις...

Παράθεση
Αρχική απάντηση από hayabusa

μηπως επειση δειχνει τα θεματα των τελευταιων 30 ημερων; δοκιμασε να το βαλεις να δειχνει θεματα απο πιο πριν και θα τα βρεις...

Nope Έκανα και αναζητηση και τίποτα.... :( (???)

Παράθεση
Αρχική απάντηση από alexis2044

Ερώτηση : Γιατί έχουν χαθεί τα μισά θέματα από το Linux Section? Θυμάμαι είχε πολυ περισσότερα αλλα και δυο που ξεκίνησα εγω και δεν τα βρίσκω...

ΟΥΥ Σκυλιά της εξουσίας, σαμποταριστες, ουυυυ! :p:P

Κάτω κάτω λέει "των τελευταίων 30 ημερών" ;)

WOW...ban αστραπη...ουτε δεκα λεπτα δεν κρατησε :p

(μαλλον καταλαβες οτι ηταν καπως αδικο να bannareis μονο τον Αλεξη ε ; ) ;)

Παράθεση
Αρχική απάντηση από ea6gka

νταξ τι να πω τωρα , κριμας εχουμε βγει και παρεα.

ακριβώς γιαυτό ρε γιώργο, ακριβώς.

Προς τη διεύθυνση του λάμπη:

Μήπως θα έπρεπε να ξανασκεφτείτε το πόσο strict (δεν μου έρχεται στα ελληνικά :o ) θα είναι οι κανονισμοί; Έχω την αίσθηση ότι χάνεται το παρεΐστικο κλίμα που υπήρχε, με τα συνεχή μπαν, και τις λογοκρισίες (υπ'όψιν, δεν πρόλαβα να διαβάσω τον ea6gka, απλά για κάποια άτομα έχω μια εικόνα του ύφους στο οποίο γράφουν)

ok παιδια...ας ληξει εδω...δεν ειναι αναγκη αφενος να απολογειται ο administrator για μια κινηση του moderator και αφετερου να πηγαινει σε αλλη βαση απο εκει και επειτα το ολο θεμα...ΔΕΝ υπαρχει λογος...Αν πρεπει να πει καποιος κατι αυτος ειναι ο astrolabos και κανεις αλλος...

Παράθεση
Αρχική απάντηση από deninho

strict (δεν μου έρχεται στα ελληνικά :o )

αυστηρος στην επισημη γλωσσα του Ελλαδισταν...:D :D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.