SLN Σεπτέμβριος 6, 2008 #10161 Σεπτέμβριος 6, 2008 τρεχουν threads με τον τιτλο "δειξτε το ρολοι" σας και "μπολιαστε την ελια σας"και κλειδωνουν threads περι Superleague... διακρινω στροφη προς μια πιο ελαφρα θεματολογια... μηπως να ανοιγαμε ενα θυγατρικο forum "CosmoLab" για τους αμεσα ενδιαφερομενους Ναι γιατι στο "δειξτε το ρολοι σας" δεν βγαινει κατω απο το ποστ του παιδιου με το swatch να γραφουν αλλοι 15 ποστ του τυπου "Χαχαχαχα αυτη την μλκ σου αγορασε ο μπαμπας σου???" (μπαμπας=προεδρος ), "Με γεια το παλτο ρεεεε, το Casio χανει 4δευτερολεπτα στο λεπτο!" "Εγω με το Breitling θα ζζζζμπρωξω στανταρε φετος" (ζζζμπρωξω=πρωταθλημα/ουεφα/CL) "Ολοι εσεις με τα Casio ειστε λαγοι και βαλτε ολα τα χρονομετρα και τα υψομετρα στον πωλο, εμεις με τα swatch σας εχουμε ΓΤΠ" Παρατηρεις καποια διαφορα στο επιπεδο??? Συνεχιζεις να απορεις γιατι κλειδωνονται τα μεν και γιατι αφηνονται τα δε???
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 6, 2008 #10162 Σεπτέμβριος 6, 2008 Σαφώς. Έχουμε βάλει στο στόχαστρο όλα τα σοβαρά αντρικά θέματα στα οποία ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να μπεί μέσα να βρίσει, να ειρωνευτεί, να νιώσει λίγο "άντρα" ρε παιδί μου. Στην επόμενη αναβάθμιση δε, σκοπεύουμε να πάμε σε πιο παστέλ χρώματα, να επιτρέψουμε τις glitter υπογραφές και να φέρουμε ως μασκότ του Λάμπη τον Ανδρέα Μουτσινα. Όταν αποδείξετε ότι μπορούν να τρέξουν θέματα σχετικά με ποδόσφαιρο (αλήθεια την f1 πόσες φορές την έχουμε κλειδώσει και άλλα παρεμφερή θέματα χωρίς φανατισμό, προσωπικές επιθέσεις και βρισιές, τότε το ξανασυζητάμε. Μέχρι τότε την επίθεσή σου και την αναφορά σου για CosmoLab τις θεωρώ άδικες. Πόσες φορές έχεις φάει παρατήρηση ή και κάρτα για παραβατική συμπεριφορά σε τέτοια θέματα; μα γιαυτο δεν υπαρχουν τα banακια και τα infractions? για να αποκλειονται τα ταραχοποια στοιχεια και να παραμενουν τα θεματα ανοικτα σε αυτους που μπορουν να συζητησουν κοσμια? αν το ταραχοποιο στοιχειο ηταν ενα μελος 1μηνα με 10ποστς και χαλαγε ενα thread πιστευω θα κερδιζε ενα εισητηριιο ανευ επιστροφης στη Σπιναλογγα για πλακα.. το προβλημα ειναι οτι πολλες φορες μαλλον παρεκτρεπονται και πιο παλια μελη και για να μην χαλασουν καρδιες κλειδωνουν ολακερα θεματα σαν να ην τηρουνται ιδια μετρα και σταθμα σε ολα τα threads δλδ δεν ξερω ρε συ αν ηταν αδικη ή οχι η επιθεση παντως εγω απλα περιεγραψα την εντυπωση που αποκομιζω τελευταια σχετικα με τα off-topic θεματα που μου φαινεται οτι γιγαντονωνται επικινδυνα εις βαρος της κλασσικης θεματολογιας του φορουμ
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 6, 2008 #10163 Σεπτέμβριος 6, 2008 Παρατηρεις καποια διαφορα στο επιπεδο???Συνεχιζεις να απορεις γιατι κλειδωνονται τα μεν και γιατι αφηνονται τα δε???ή εσεις οι Χημικοι ειστε πλασματα ανωτερου IQή εμενα με εχει βαρεσει το πολυ dremel κατακουτελα και δεν βλεπω μπροστα μουπαντως αδυνατω να εντοπισω την διαφορα στο επιπεδο παρα μονο στη θεματολογια
VIL Σεπτέμβριος 6, 2008 #10165 Σεπτέμβριος 6, 2008 Δίκαιος άνθρωπος είναι όχι εκείνος, που δεν αδικεί, αλλά εκείνος, που, αν και μπορεί, όμως δεν θέλει να αδικεί, ΦΙΛΗΜΩΝ
ea6gka Σεπτέμβριος 6, 2008 #10166 Σεπτέμβριος 6, 2008 Θες να πεις γιωργο ακα κοπριτη οτι επειδη ποσταρα μια φωτο με το ρολοι που πηρα (μετα απο 18 χρονια συμβιωσης με casio δλδ το χαρηκα) παρεκτρεπομαι της θεματολογιας και οτι πρεπει να τιμωρηθω? Δεν ειναι και οτι σας εχω πρηξει με ρολογια καθε μερα/βδομαδα οπως κανουν αλλοι με τα αμαξια ε:whistle2:
fotme Σεπτέμβριος 6, 2008 #10167 Σεπτέμβριος 6, 2008 αμαν ρε παιδια ρολογια ειναι for **** sake, τοση αξια πια για τριβες? ελεος
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 6, 2008 #10168 Σεπτέμβριος 6, 2008 Θες να πεις γιωργο ακα κοπριτη οτι επειδη ποσταρα μια φωτο με το ρολοι που πηρα (μετα απο 18 χρονια συμβιωσης με casio δλδ το χαρηκα) παρεκτρεπομαι της θεματολογιας και οτι πρεπει να τιμωρηθω? Δεν ειναι και οτι σας εχω πρηξει με ρολογια καθε μερα/βδομαδα οπως κανουν αλλοι με τα αμαξια ε:whistle2: Γιωργη ελπιζω οτι κανεις πλακα και δεν καταλαβες αυτο πραγματικα απο τα λεγομενα μου...(μλκς σταματηστε με γιατι με 3 σερι ποστς στο ΠΟΘ νοιωθω τον εθισμο να μου χτυπα τη πορτα...)
SLN Σεπτέμβριος 6, 2008 #10169 Σεπτέμβριος 6, 2008 ή εσεις οι Χημικοι ειστε πλασματα ανωτερου IQή εμενα με εχει βαρεσει το πολυ dremel κατακουτελα και δεν βλεπω μπροστα μουπαντως αδυνατω να εντοπισω την διαφορα στο επιπεδο παρα μονο στη θεματολογιαΡε περα απο μενα, που κι εγω θεωρω τελειως καμμενο το thread με τα ρολογια/κιθαρες/κλπ και το ειπα απο την αρχη, πιστευω οτι δεν τιθεται θεμα προσβολης κλπ. Δηλαδη δεν βλεπω να αρχιζουν ολοι και να δουλευουνε αυτον με το ακριβο ρολοι ή κοροιδευουνε αυτον με το φτηνο. Ουσιαστικα αυτο γινεται σε καθε αθλητικο θεμα.
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 6, 2008 #10170 Σεπτέμβριος 6, 2008 Ρε περα απο μενα, που κι εγω θεωρω τελειως καμμενο το thread με τα ρολογια/κιθαρες/κλπ και το ειπα απο την αρχη, πιστευω οτι δεν τιθεται θεμα προσβολης κλπ. Δηλαδη δεν βλεπω να αρχιζουν ολοι και να δουλευουνε αυτον με το ακριβο ρολοι ή κοροιδευουνε αυτον με το φτηνο. Ουσιαστικα αυτο γινεται σε καθε αθλητικο θεμα.ειναι δλδ ακινδυνο λες...με αυτη τη λογικη κι ενα Thread με wet t-shirt contests ακινδυνο ειναι...ανδροκρατουμενο φορουμ ειμαστε... του π00στη πια εαν δεν μπορουμε να κανουμε και λιγο καζο πανω σε αθλητικα θεματα οποιος το χοντραινει ας παρει απο τα τρια, το μακρυτερο για λιγο μπας και συνελθει...ολα αυτα εφοσον ειναι γενικοτερα επιθυμητη η off-topic θεματολογιααν παλι δεν ειναι, και δεν συμφωνει με το χαρακτηρα του φορουμ τοτε δεν βρισκω λογο υπαρξης οπυτε για τις δεκαδες αλλων ακυρων θεματικα threads (ακινδυνων η επικινδυνων δεν με απασχολει..)
RazoR Σεπτέμβριος 6, 2008 #10171 Σεπτέμβριος 6, 2008 ειναι δλδ ακινδυνο λες...με αυτη τη λογικη κι ενα Thread με wet t-shirt contests ακινδυνο ειναι...ανδροκρατουμενο φορουμ ειμαστε... του π00στη πια εαν δεν μπορουμε να κανουμε και λιγο καζο πανω σε αθλητικα θεματα οποιος το χοντραινει ας παρει απο τα τρια, το μακρυτερο για λιγο μπας και συνελθει...ολα αυτα εφοσον ειναι γενικοτερα επιθυμητη η off-topic θεματολογιααν παλι δεν ειναι, και δεν συμφωνει με το χαρακτηρα του φορουμ τοτε δεν βρισκω λογο υπαρξης οπυτε για τις δεκαδες αλλων ακυρων θεματικα threads (ακινδυνων η επικινδυνων δεν με απασχολει..)Agreed. ^
jimakos21 Σεπτέμβριος 6, 2008 #10172 Σεπτέμβριος 6, 2008 Εγώ πολυ θα ήθελα ένα αθλιτικό thread στο off topic, αλλά έπεσε ΠΟΡΤΑ
deninho Σεπτέμβριος 6, 2008 #10173 Σεπτέμβριος 6, 2008 Γιώργο (Κοπρίτη), έχεις δίκιο σε αυτά που λες, αλλά για δες εδώ. Ποιος μας λέει ότι κάθε φορά δε θα γίνεται το ίδιο πράγμα; Προσωπικά, κάτι θρεντ του στυλ "Δείξτε τα ρολόγια σας", "δείξτε τις κιθάρες σας", κλπ, θα τα προτιμούσα σαν θεματικές ενότητες, στο section με τη ψηφιακή φωτογραφία Εκεί θα είχε και ένα επιπλέον ενδιαφέρον εδιτ: τυχαία πήρα το συγκεκριμένο ποστ. Απλά δε μου ερχόταν στο μυαλό κάτι άλλο :flower:
astrolabos Σεπτέμβριος 6, 2008 #10175 Σεπτέμβριος 6, 2008 Εγώ πολυ θα ήθελα ένα αθλιτικό thread στο off topic, αλλά έπεσε ΠΟΡΤΑΓιώργο (Κοπρίτη), έχεις δίκιο σε αυτά που λες, αλλά για δες εδώ. Ποιος μας λέει ότι κάθε φορά δε θα γίνεται το ίδιο πράγμα;Με κάλυψε η απάντησή του deninho. Δεν αρκεί μόνο να ζητάμε τα δικαιώματά μας αλλά πρέπει να ξέρουμε και τις υποχρεώσεις μας.
jimakos21 Σεπτέμβριος 6, 2008 #10176 Σεπτέμβριος 6, 2008 3 infractions έφαγα.Ξέρω τις υποχρεώσεις μου λοιπόν..Γιατί οχι λοιπόν στο ''καφενείο των φιλάθλων?''Χειρότερο είναι απο τα Δειξτε? Αφού όσοι θα συμπεριφερθούν σαν εμένα θα φάνε infractions, warns & ban ποιός ο φόβος?...
ea6gka Σεπτέμβριος 6, 2008 #10177 Σεπτέμβριος 6, 2008 φυσικα και ειναι χειροτερο βρε τζιμ αφου σου λενε οι ανθρωποι οτι οσα εχουν ανοιξει εχουν παρεκτραπει , τοσο δυσνοητο ειναι?δεν θα δεις στο θρεντ με τα ρολογια να σου λενε βαλε το ρολεξ στο κ**** σου ή οτι εισαι γυφτος επειδη ειναι απομιμηση το ετσι σου , οχι δεν ειναι και τι ειναι αυτα που λες και αλλα που ακους σε καφενεια...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 6, 2008 #10178 Σεπτέμβριος 6, 2008 Γιώργο (Κοπρίτη), έχεις δίκιο σε αυτά που λες, αλλά για δες εδώ. Ποιος μας λέει ότι κάθε φορά δε θα γίνεται το ίδιο πράγμα; κιτρινη καρτα στον Κο με το Νο21... οχι κλειδωμα ενος αθλητικου θεματος της επικαιροτητας... ειναι σαν να ακυρωνεις ενα ματς για διαμαρτυριες δυο παικτων Προσωπικά, κάτι θρεντ του στυλ "Δείξτε τα ρολόγια σας", "δείξτε τις κιθάρες σας", κλπ, θα τα προτιμούσα σαν θεματικές ενότητες, στο section με τη ψηφιακή φωτογραφία Εκεί θα είχε και ένα επιπλέον ενδιαφέρον Πολυ ωραια ιδεα καταρχην για την κατηγοριοποιηση και θα επιανε εαν ο σκοπος του καθε μελους που ποσταρε ηταν να αναδειξει το αντικειμενο που εχει στην κατοχη του. Αν απλα θελει να το επιδειξει, θα το τραβηξει κουνημενα απο ενα κινητο και τελειωσε η ιστορια... αλλα για να μην παρεξηγουμαστε δεν ειμαι αντιθετος με τα Τhreads αυτα, δεν μ'αρεσουν αλλα δεν με ενοχλουν κιολας απλα επειδη εχω δει κατα καιρους να κλειδωνονται κι αλλα λιγοτερο ακυρα imho θα ηθελα να ισχυουν τα ιδια για ολα. ή αστα ολα ή κοφτα ολα οσοι δεν ειναι διατεθιμενοι να συμπεριφερθουν κοσμια συμφωνα με την κριση των mods ας πανε σε αλλη παραλια ειναι κριμα εξαιτιας μερικων θερμοκεφαλων να χανονται ενδιαφερουσες ομολογουμενως off topic συζητησεις φυσικα και ειναι χειροτερο βρε τζιμ αφου σου λενε οι ανθρωποι οτι οσα εχουν ανοιξει εχουν παρεκτραπει , τοσο δυσνοητο ειναι?δεν θα δεις στο θρεντ με τα ρολογια να σου λενε βαλε το ρολεξ στο κ**** σου ή οτι εισαι γυφτος επειδη ειναι απομιμηση το ετσι σου , οχι δεν ειναι και τι ειναι αυτα που λες και αλλα που ακους σε καφενεια... ενταξει, αμα ειναι ετσι να ανοιξει κι ενα thread για πλεξιμο που ειναι ακινδυνο... αλλα τις ομηρικες μαχες AMD Vs Intel, και ΠΑΟ vs OSFP να τα κλεινουμε επειδη καποιοι ΘΑ παρεκτραπουν για επαγγελματικες, πολιτικες και θρησκευτικες συζητησεις ουτε λογος να φανταστω..
jimakos21 Σεπτέμβριος 6, 2008 #10179 Σεπτέμβριος 6, 2008 κιτρινη καρτα στον Κο με το Νο21...οχι κλειδωμα ενος αθλητικου θεματος της επικαιροτητας...ειναι σαν να ακυρωνεις ενα ματς για διαμαρτυριες δυο παικτωνAν και είμαι το νούμερο 21 συμφωνώ απόλυτα!Και έφαγα την κίτρινη και μάλιστα ις διπλούν.Και επειδή γουστάρω το labη και δεν θέλω ban σταμάτησα να μιλάω έτσι (μετα απο 1-2 ποστς που ηρεμισα και πήρα τα warns).Αλλά είδα απο τον φίλο Δημήτρη (levelone) να λέει ''Δεν θα μου το κάνετε εδώ καφενείο των φιλάθλων..''1ον) Τι να κάνουμε στο off topic thread δλδ?? Καλύτερο ειναι το lifestyle που υπάρχει τώρα? ;p2on) Τι το κακό θα είχε συζήτηση στα ποδοσφαιρικά θέματα? Δηλαδή επειδή οι mods δεν θέλουν να αρχίσουν τις κίτρινες και κόκκινες κλειδώνουν τα thread? Είναι πιο δημοκρατικό αυτό? Το ματς τελειώνει στις 5 κόκκινες.Όχι στην πρώτη κίτρινη!!
astrolabos Σεπτέμβριος 6, 2008 #10180 Σεπτέμβριος 6, 2008 Aν και είμαι το νούμερο 21 συμφωνώ απόλυτα!Και έφαγα την κίτρινη και μάλιστα ις διπλούν.Και επειδή γουστάρω το labη και δεν θέλω ban σταμάτησα να μιλάω έτσι (μετα απο 1-2 ποστς που ηρεμισα και πήρα τα warns).Δηλαδή έπρεπε να φας 2 κόκκινες για να συνέλθεις;Αλλά είδα απο τον φίλο Δημήτρη (levelone) να λέει ''Δεν θα μου το κάνετε εδώ καφενείο των φιλάθλων..''1ον) Τι να κάνουμε στο off topic thread δλδ?? Καλύτερο ειναι το lifestyle που υπάρχει τώρα? ;p2on) Τι το κακό θα είχε συζήτηση στα ποδοσφαιρικά θέματα? Δηλαδή επειδή οι mods δεν θέλουν να αρχίσουν τις κίτρινες και κόκκινες κλειδώνουν τα thread? Είναι πιο δημοκρατικό αυτό? Δεν νιώθεις όταν λέμε ότι σε θέματα αθλητισμού (ποδόσφαιρο, f1) είστε πωρωμένοι και γίνεστε κάφροι; Αν ο λάμπης ήταν ποδοσφαιρικό φόρουμ τότε απλά θα τρώγατε κάρτες/μπαν, αλλά δεν είναι έτσι. Τεχνολογικός χώρος συζητήσεων είναι και η ανοχή στον έλεγχο off-topic θεμάτων είναι ελάχιστη.Και ξαναλέω. ΑΝ μπορέσετε να συνομιλήσετε λογικά σε θέμα αθλητικό, τότε αυτό μένει. Αφού δεν μπορείτε, θα γίνεται ότι γίνεται και τώρα.Το ματς τελειώνει στις 5 κόκκινες. Όχι στην πρώτη κίτρινη!!Υπάρχει πάντα και ο ξαφνικός θάνατος.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.