Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Πού είναι τα εισιτήρια; ΟΕΟ; :cry:

Τι ήθελα και το μελέτησα..

zi4xobdf9osh6ltefrnf.jpg

Μένει να δούμε πόσο γρήγορη είναι η UPS :banging:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Ξέρει κανείς πώς λύνουμε "μαγικά" τετράγωνα? Εννοώ αν υπάρχει κάποιο κόλπο...

Συγκεκριμένα έχω το εξής 3x3:

|____|____|____|

|____|_-2_|____|

|____|____|____|

Το -2 είναι στο κεντρικό τετράγωνο και οι αριθμοί που έχω για συμπλήρωση είναι -10, -8, -6, -4, 0, 2, 4, 6. Το άθροισμα που πρέπει να βγαίνει είναι άγνωστο.

Δε ζητάω λύση, την έχω βρει, αλλά με δοκιμές... Θέλω να μου πει κάποιος αν υπάρχει κάποια μέθοδος γι αυτά... Γκουγκλης δε βοήθησε... :hmm:

Σωπα ρε θειο, σοβαρα? :p

To διαβασα σε αλλο φορουμ, και το ποσταρα αυτουσιο.

καλα ρε ανιψιο,και οτι διαβαζεις ερχεσαι κ μας το πετας χωρις ενα λινκ απο την πηγη,χωρις να το διασταυρωσεις,ενα copy-paste και τελειωσαμε??:whip:

περα απο την πλακα,ο ανθρωπος για την γενια μας ( αντε και την δικη σου ρε Σταυρο.. :p) ηταν κατι σα συμβολο.ενα σημειο αναφορας...μεγαλωσαμε με τη φωνη του..ποτέ ποια μια επισκεψη σε ενα σινεμα δεν θα ειναι το ιδιο...

και επειδη αγνοουσα το ονομα του,ποσο μαλλον την εικονα του,ας το αναφερω μια φορα ακομα μπας κ μου καρφωθει

Don LaFontaine

Την επόμενη εβδομάδα παραδίδω πτυχιακή και πέρνω πτυχίο :p

παίρνω πτυχίο

περνώ από το Σύνταγμα

πέρνω δεν υπάρχει

και οπως λεγανε και οι δασκαλοι μου στο δημοτικο,για να το θυμασαι μικρε γιωργακη,οταν τονιζετε το 'ε' ,τοτε το γραφουμε με αλφα γιωτα...

ελπιζω να μην παιρνεις πτυχιο απο ...παιδαγωγικο.:hmm:

:p

ελπιζω να μην παιρνεις πτυχιο απο ...παιδαγωγικο.:hmm:

:p

Καλά θα ήταν. Τουλάχιστον θα έκανα ενδιαφέρουσες γνωριμίες :p

ΠιΕς. Διορθώνω και τους καθηγητές στη σχολή. (εμ, ο άσχετος είχε γράψει στα θέματα "τον ποιο μεγάλο αριθμό", έτσι θα τον άφηνα; :p)

Εντάξει η φωνή του ακριβώς δεν θα μας λείψει γιατί εδώ και κάτι χρόνια μιας και ξέρανε πως είναι μεγάλος και έχει προβλήματα με την υγεία του και κάποτε θα πεθάνει κλπ. έχουν βρει τρεις αντικαταστάτες του (και μάλιστα του ενός η φωνή είναι ΦΤΥΣΤΗ LaFontaine ε, βλ. Surfs Up) για να τον αντικαταστούσαν όταν θε επέλθετο το μοιραίο (και να τώρα έγινε) και τους έχουν χρησιμοποιήσει πολλές φορές μάλιστα αλλα επειδή ακριβώς μοιάζουν κανείς δεν πολυκατάλαβε πως δεν είναι ο ίδιος. Βέβαια ΟΚ σαν το original κανένα αλλά τι να κάνουμε...

ρε παιδες επειδη θελω να παω στο παο-ιντερ και δε μενω αθηνα πως θα γινει να βρω 2-3 εισιτηρια;

ΥΓ O levelone που χαθηκε;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.