Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

εγινε και το αλλο απιστευτο σημερα...μου ζητησαν για πρωτη φορα το πασο στο εκδοτηριο εισιτηριων του ηλεκτρικου...:D :D :D

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 21:37]

εγινε και το αλλο απιστευτο σημερα...μου ζητησαν για πρωτη φορα το πασο στο εκδοτηριο εισιτηριων του ηλεκτρικου...:D :D :D

και τώρα που είπεα πάσο...το έχασα σήμερα:wall:

Αρχική απάντηση από ea6gka

^^ νεο θεμα παρακαλω

Αγαπητέ trollαριστέ φίλε γράφω:

"δεν ψάχνω λύση. Για αυτό θα το πω στο ΠΟΘ. Απλά να το δηλώσω"

οι νομοι ειναι αυστηροι , να γραψεις 100 φορες "δεν θα ξανακανω ερωτηση στο ΠΟΘ" και να το στειλεις ταχυδροιμικα στην ιρλανδια να τα δει ο root και να αποφασισει για τα περαιτερω

xaxaxaxaxaxa εσκασα στα γελια ,διαβαζα ενα παλικαρι που ελεγε στον trendy ποσο καιρο εχεις στο ιντερνετ,δειχνεις για χθεσινος! χαχαχαχχααχχααχα ρε παναγια μου εχω χεσει αν γελαω,και ολο το thread φωτια και λαυρα ητανε :D :D :laughing: :laughing: :jump: :jump: :jump: :worship:

Αρχική απάντηση από naz

xaxaxaxaxaxa εσκασα στα γελια ,διαβαζα ενα παλικαρι που ελεγε στον trendy ποσο καιρο εχεις στο ιντερνετ,δειχνεις για χθεσινος! χαχαχαχχααχχααχα ρε παναγια μου εχω χεσει αν γελαω,και ολο το thread φωτια και λαυρα ητανε :D :D :laughing: :laughing: :jump: :jump: :jump: :worship:

Όντως το παιδί δεν παίζεται :crazy:

Αρχική απάντηση από naz [Σήμερα, στις 01:47]

μαστιχόβλαχος ακούει πάρε με τηλ ασαπ χασαπ
Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 01:32]

οι νομοι ειναι αυστηροι , να γραψεις 100 φορες "δεν θα ξανακανω ερωτηση στο ΠΟΘ" και να το στειλεις ταχυδροιμικα στην ιρλανδια να τα δει ο root και να αποφασισει για τα περαιτερω

Ρεστα. :worship:

Α, καλημερες κιολας (οντως.. :rolleyes::p)

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 01:03]

Αγαπητό μου ημερολόγιο,

Σήμερα το βράδυ μου καρφώθηκε η ιδέα να περάσω Windows Vista. Τα ήθελα x64 για να πω ότι κάνω αλλαγή πέραν του γραφικού.

Ε ναι, έπεσα στην περίπτωση. http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=46578&st=0

Το monitor μου δεν ανάβει, πάει sleep mode. Χωρίς τον nVidia driver όλα ΟΚ, αλλά τι 3D να βγάλουν; Λέει πρέπει να είναι το monitor Vista Ready. Τι εννοεί; Μόλις το πήρα. Vista πέρισυ, monitor φέτος. Κάποιος με δουλεύει χοντρά.

Βέβαια, τα Vista σπέρνουν και έχουν και τρομερό update με fixes. Τι κρίμα που δεν δουλεύει.

Νοσταλγώ την Mandriva ξαφνικά, εκεί ήξερα από την αρχή ότι θα ψάχνω με τις ώρες. Δόξα το Θεό δεν το αγόρασα, αλλά το έβαλα χωρίς serial για 30 μέρες να δω πως πάει.

Δεν θα ξέρει κανείς τι γίνεται, δεν ψάχνω λύση. Για αυτό θα το πω στο ΠΟΘ. Απλά να το δηλώσω: Όποιος θεωρεί ότι αυτό το λειτουργικό τον έχει πάει "μπροστα" μπορεί να με ρυμουλκήσει παρακαλώ;

Λύση δεν βρήκα, όσο κι αν έψαξα. Σε καληνυχτίζω λοιπόν αγαπητό ημερολόγιο. Βαρέθηκα.

Ερώτηση πράγματι δεν είναι, αλλά φαντάζομε αντιλαμβάνεσαι και μόνος σου ότι ολισθαίνεις προς Σαντορίνη : P

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 09:04]

plus οτι τετοιες ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ πληροφορίες δεν πρεπει να χάνοντε στο ποθ. : P

Ετσι ετσι...

Πρεπει να ποσταρονται στο thread του Αντωνακη με τους αρνητες των vista.

να βαλουμε νεα κατηγορια... Οι ψευτο-αρνητες : Ειναι οι ανθρωποι που δηλωνουν οτι το υπεροχο νεο λειτουργικο τους δεν δουλευει αναφεροντας 1 ή περισσοτερα bugs ενω στην πραγματικοτητα μαμαει και σπερνει και ειναι οτι καλυτερο εχουν δει ποτε τους.

@jpavly : Ειναι φανερο οτι το προβλημα το προκαλει η nvidia. Δεν διαβασα ολο το ποστ αλλα μολις ειδα την λεξη nvidia καταλαβα οτι αυτη φταιει. AMD ραααα

Βαλε ΑΤΙ catalyst (στην 8800) και ολα θα φτιαξουν.

Αρχική απάντηση από naz

Χαρές και πανηγύρια! asker is back!

Ρε μην εισαστε μοναχοφαηδες...

Πεστε μας κι εμας να χαβαλεδιασουμε!

Μονοι σας θα γελατε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.