hayabusa Φεβρουάριος 11, 2008 #961 Φεβρουάριος 11, 2008 εγινε και το αλλο απιστευτο σημερα...μου ζητησαν για πρωτη φορα το πασο στο εκδοτηριο εισιτηριων του ηλεκτρικου... :D
daemon13 Φεβρουάριος 11, 2008 #962 Φεβρουάριος 11, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 21:37] εγινε και το αλλο απιστευτο σημερα...μου ζητησαν για πρωτη φορα το πασο στο εκδοτηριο εισιτηριων του ηλεκτρικου... :D και τώρα που είπεα πάσο...το έχασα σήμερα
jpavly Φεβρουάριος 11, 2008 Author #964 Φεβρουάριος 11, 2008 Αρχική απάντηση από ea6gka ^^ νεο θεμα παρακαλω Αγαπητέ trollαριστέ φίλε γράφω:"δεν ψάχνω λύση. Για αυτό θα το πω στο ΠΟΘ. Απλά να το δηλώσω"
ea6gka Φεβρουάριος 11, 2008 #965 Φεβρουάριος 11, 2008 οι νομοι ειναι αυστηροι , να γραψεις 100 φορες "δεν θα ξανακανω ερωτηση στο ΠΟΘ" και να το στειλεις ταχυδροιμικα στην ιρλανδια να τα δει ο root και να αποφασισει για τα περαιτερω
naz Φεβρουάριος 11, 2008 #967 Φεβρουάριος 11, 2008 xaxaxaxaxaxa εσκασα στα γελια ,διαβαζα ενα παλικαρι που ελεγε στον trendy ποσο καιρο εχεις στο ιντερνετ,δειχνεις για χθεσινος! χαχαχαχχααχχααχα ρε παναγια μου εχω χεσει αν γελαω,και ολο το thread φωτια και λαυρα ητανε :D :laughing: :jump: :worship:
alexis2044 Φεβρουάριος 11, 2008 #968 Φεβρουάριος 11, 2008 Αρχική απάντηση από naz xaxaxaxaxaxa εσκασα στα γελια ,διαβαζα ενα παλικαρι που ελεγε στον trendy ποσο καιρο εχεις στο ιντερνετ,δειχνεις για χθεσινος! χαχαχαχχααχχααχα ρε παναγια μου εχω χεσει αν γελαω,και ολο το thread φωτια και λαυρα ητανε :D :laughing: :jump: :worship: Όντως το παιδί δεν παίζεται
dellman Φεβρουάριος 12, 2008 #969 Φεβρουάριος 12, 2008 Αρχική απάντηση από naz [Σήμερα, στις 01:47] xaxaxaxaxaxa εσκασα στα γελια ,διαβαζα ενα παλικαρι που ελεγε στον trendy ποσο καιρο εχεις στο ιντερνετ,δειχνεις για χθεσινος! χαχαχαχχααχχααχα ρε παναγια μου εχω χεσει αν γελαω,και ολο το thread φωτια και λαυρα ητανε :D :laughing: :jump: :worship: μαστιχόβλαχος ακούει πάρε με τηλ ασαπ χασαπ
Frostbyte Φεβρουάριος 12, 2008 #971 Φεβρουάριος 12, 2008 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 01:32] οι νομοι ειναι αυστηροι , να γραψεις 100 φορες "δεν θα ξανακανω ερωτηση στο ΠΟΘ" και να το στειλεις ταχυδροιμικα στην ιρλανδια να τα δει ο root και να αποφασισει για τα περαιτερω Ρεστα. :worship: Α, καλημερες κιολας (οντως.. )
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 12, 2008 #973 Φεβρουάριος 12, 2008 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 01:03] Αγαπητό μου ημερολόγιο,Σήμερα το βράδυ μου καρφώθηκε η ιδέα να περάσω Windows Vista. Τα ήθελα x64 για να πω ότι κάνω αλλαγή πέραν του γραφικού.Ε ναι, έπεσα στην περίπτωση. http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=46578&st=0Το monitor μου δεν ανάβει, πάει sleep mode. Χωρίς τον nVidia driver όλα ΟΚ, αλλά τι 3D να βγάλουν; Λέει πρέπει να είναι το monitor Vista Ready. Τι εννοεί; Μόλις το πήρα. Vista πέρισυ, monitor φέτος. Κάποιος με δουλεύει χοντρά.Βέβαια, τα Vista σπέρνουν και έχουν και τρομερό update με fixes. Τι κρίμα που δεν δουλεύει.Νοσταλγώ την Mandriva ξαφνικά, εκεί ήξερα από την αρχή ότι θα ψάχνω με τις ώρες. Δόξα το Θεό δεν το αγόρασα, αλλά το έβαλα χωρίς serial για 30 μέρες να δω πως πάει.Δεν θα ξέρει κανείς τι γίνεται, δεν ψάχνω λύση. Για αυτό θα το πω στο ΠΟΘ. Απλά να το δηλώσω: Όποιος θεωρεί ότι αυτό το λειτουργικό τον έχει πάει "μπροστα" μπορεί να με ρυμουλκήσει παρακαλώ; Λύση δεν βρήκα, όσο κι αν έψαξα. Σε καληνυχτίζω λοιπόν αγαπητό ημερολόγιο. Βαρέθηκα. Ερώτηση πράγματι δεν είναι, αλλά φαντάζομε αντιλαμβάνεσαι και μόνος σου ότι ολισθαίνεις προς Σαντορίνη : P
Athens2004 Φεβρουάριος 12, 2008 #974 Φεβρουάριος 12, 2008 plus οτι τετοιες ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ πληροφορίες δεν πρεπει να χάνοντε στο ποθ. : P
SLN Φεβρουάριος 12, 2008 #975 Φεβρουάριος 12, 2008 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 09:04] plus οτι τετοιες ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ πληροφορίες δεν πρεπει να χάνοντε στο ποθ. : P Ετσι ετσι... Πρεπει να ποσταρονται στο thread του Αντωνακη με τους αρνητες των vista.να βαλουμε νεα κατηγορια... Οι ψευτο-αρνητες : Ειναι οι ανθρωποι που δηλωνουν οτι το υπεροχο νεο λειτουργικο τους δεν δουλευει αναφεροντας 1 ή περισσοτερα bugs ενω στην πραγματικοτητα μαμαει και σπερνει και ειναι οτι καλυτερο εχουν δει ποτε τους.@jpavly : Ειναι φανερο οτι το προβλημα το προκαλει η nvidia. Δεν διαβασα ολο το ποστ αλλα μολις ειδα την λεξη nvidia καταλαβα οτι αυτη φταιει. AMD ρααααΒαλε ΑΤΙ catalyst (στην 8800) και ολα θα φτιαξουν.
jpavly Φεβρουάριος 12, 2008 Author #976 Φεβρουάριος 12, 2008 Τι ωραία που το μάθατε επιτέλους Btw, το έκανα θέμα για πείτε: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&postid=677769#post677769
greekfragma Φεβρουάριος 12, 2008 #978 Φεβρουάριος 12, 2008 καλημερααααα καλα γραψαμε σημερα.αντε.......ακομα ΧΧΧ μεινανε (XXX δεν σημαινει 3ψηφιο αλλα παντα με 3Χ μιλαω)
trendy Φεβρουάριος 12, 2008 #979 Φεβρουάριος 12, 2008 Αρχική απάντηση από naz xaxaxaxaxaxa εσκασα στα γελια ,διαβαζα ενα παλικαρι που ελεγε στον trendy ποσο καιρο εχεις στο ιντερνετ,δειχνεις για χθεσινος! χαχαχαχχααχχααχα ρε παναγια μου εχω χεσει αν γελαω,και ολο το thread φωτια και λαυρα ητανε :D :laughing: :jump: :worship: Χαρές και πανηγύρια! asker is back!
SLN Φεβρουάριος 12, 2008 #980 Φεβρουάριος 12, 2008 Ρε μην εισαστε μοναχοφαηδες...Πεστε μας κι εμας να χαβαλεδιασουμε! Μονοι σας θα γελατε?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.