Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Στο εδιτ more θα αναφερθώ. Είμαι ο χρήστης KTMLover που έφαγε το ban. Δεν νομίζω ότι πρόκειτε για γέλια αυτό φίλε μου. Έχω φάει ένα Ban το οποίο δεν κατάλαβα για ποιο λόγο το έφαγα. Το ότι 2-3 χρήστες ρωτήσανε στο thread πόσο δίνω την κάρτα και τους σκληρούς δεν σημαίνει κάτι. Απο την στιγμή που δεν απάντησα ούτε σε pm αλλά ούτε και στο thread δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έφαγα το ban. Παρακολουθώ τόσα χρόνια το φόρουμ και δεν νομίζω ότι έχω δώσει κανένα δικαίωμα σε κανέναν σας.

Αν τη δημοσίευση την είχες κάνει με αυτό το λογαριασμό (το θέμα ύπαρξης διπλού λογαριασμού το βάζουμε προσωρινά στην άκρη) με τον οποίο έχεις το δικαίωμα να δημιουργήσεις αγγελίες, δε θα γινόταν ούτε καν παρατήρηση. Όταν όμως βλέπω χρήστη με εγγραφή στις 22-03-2008 και 16 μηνύματα να ρωτάει πόσο μπορεί να πουλήσει ένα μηχάνημα και να δέχεται και προσφορές από κάτω, ε τότε επέτρεψε μου να αμφιβάλλω για τις προθέσεις του και να αντιδράσω ανάλογα.

* Εάν κουβαλά την τρέλα που έχουν οι εφτανήσιοι !!!

Είμαστε ήρεμοι και φυσιολογικοί άνθρωποι εμείς. Οι υπόλοιποι δεν είστε στα καλά σας :p

Είμαστε ήρεμοι και φυσιολογικοί άνθρωποι εμείς. Οι υπόλοιποι δεν είστε στα καλά σας :p

Θα συμφωνήσω, αλίμονο στην Αθηναϊκή νοοτροπία!

Τέλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!

Άντε γεια παιδιά, να μου προσέχετε το Λάμπη :D:D:D :fun:

110 εκ ευρω το ελλειμμα της ΔΕΗςςς για το 1ο τριμηνο.

Μπορει να μου πει κανεις ΠΩΣ ενα μονοπωλιο (και μαλιστα τοσο αναγκαιο και διαδεδομενο) ειναι ΤΟΣΟ αποτυχημενο.

Φυσικα θα αυξησουνε το ρευμα για να καλυψουνε την ζημια.

Kαι να ήταν μόνο το ρεύμα που θα αυξηθεί .... όλες οι αποδοχές (βάζω μέσα του φόρους) μειώνονται και όλα ακριβαίνουν.

Μόνο ο τουρισμός φέρνει λεφτά και δεν πάει και καλά. Τι άλλο εξάγουμε ?

[χαβαλές]Και ήθελα SSD :([/χαβαλές]

αφαλάτωση νερού και τα εξάγεις στο εξωτερικό 1.50e το μπουκαλάκι του νερού

αλλα που μυαλό στην κυβέρνηση:tongue:

An now for something completely different:

[Βοσκος]μπρουτσκακα[/Βοσκος]

[Γελαδια]Μπεεεεεε[/Γελαδια]

έτσι γιατί πρέπει να χαλαρώσουμε λίγο!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.