Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

jimakos, κατ'αρχάς, δεν προπονούνται 2 ώρες τη μέρα, αλλά 6. Κατά δεύτερον, ως γνωστόν, απ'όσα φέρνεις στον εργοδότη, παίρνεις πρπ το 1/5. Οπότε φαντάσου πόσα μαζεύουν οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ.

@performer: Κανονίστηκε ο ΠΑΟ να φτάσει τους 8 και δεν το πήρα χαμπάρι; :p Τα χρήματα από τη συμμετοχή στην πρώτη φάση, μαζί με μια εκτίμηση για τα έσοδα από τα εισητήρια καθώς και με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες, είναι περίπου 12-14μ. :)

jimakos έτσι ήταν πάντα παλικάρι μου, από αρχαιοτάτων χρόνων. Με πείνες, χολέρες και σταυροφορίες, η κ**λα του λαού ήταν οι gladiators, λιοντάρια Vs σκλάβοι κλπ.

Είπαμε και μεις σαν Έλληνες με τις χρυσές καρδιές μας να το κάνουμε για το Ολυμπιακό ιδεώδες, αλλά το χρήμα είναι φτιαγμένο από ασήμι, οπότε έπιασε οξείδωση που διαβρώνει τα πάντα :hehe:

φετος εχει γελιο ο γαυρος , καθε χρονο τον διοριζαν στο champions league φετος ομως που του ζητησαν να δωσει ΑΣΕΠ κατα 99% κοπηκε

Ο θρύλος εκτός από τους περισσότερους οπαδούς, έχει και πλήθος αντιολυμπιακών να ασχολούνται μαζί του.

Ο θρύλος εκτός από τους περισσότερους οπαδούς, έχει και πλήθος αντιολυμπιακών να ασχολούνται μαζί του.

ουδεις αγαπησε τοτς βυσματιες :hehe:

omg wtf , μου εσπασε η στεκα απο το xt-aki , στο τσακ το προλαβα να μην βρεί κάτω ,

τώρα το αράζω σαν yz μέχρι να βάλω την καινουρια :TD:

yamaha , εγγύηση . . :D

jimakos, κατ'αρχάς, δεν προπονούνται 2 ώρες τη μέρα, αλλά 6. Κατά δεύτερον, ως γνωστόν, απ'όσα φέρνεις στον εργοδότη, παίρνεις πρπ το 1/5. Οπότε φαντάσου πόσα μαζεύουν οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ.

Επειδή ασχολούμαι με ποδόσφαιρο και όχι απο μακριά αλλά μέσα απο στενή παρακολούθηση να σου πώ ότι οι μη τραυματισμένοι ποδοσφεριστές τις Αεκ και σε κανονική season (όχι προετιμασίας δλδ)

έχουν 10-12 προπόνηση και τίποτα άλλο.

Στην δεύτερη μου ομάδα , στην βαλένθια κάνουν 10-13 προπόνηση και κάθε τετάρτη γυμναστήριο (στην άεκ το γυμναστηριο συμπεριλαμβάνετε στο 2ωρο ).

Άσχετο!Φέτος θα πάει κανείς Πανουση?

Πέρισι είχα πάει στο

Δομημένο βρομόλογα mounofthalmoteras@mouniall.gr (Musicult)

στο luna dark

και είχα περάσει πολύ ωραία.

Αν τυχόν διοργανώσει και φέτος παράσταση αθήνα (γιατί νομίζω το κάνει εναλαξ αθήνα-θεσσ , δεν τα αντέχει και τα 2 όπως παλια γερασε)

θα παω!

ρε παιδια λεω να κλεισω το Hyundai i10 για την γυναικα μου ξερει κανεις

τιποτα για αυτο ? μπας και το εχει καποιος απο εσας ?

Δεν το ξέρω, αλλά το Kia Picanto μου είχε αφήσει πάρα πολύ καλές εντυπώσεις :p

+1 για hyundai, είναι πιο... αληθινά αμάξια απο τα kia .

Και σίγουρα είναι για.. γυναικες! :D

Δεν σβήνουν με τίποτα.. :hehe:

Οδήγησα ένα πριν κανά μήνα. Πάρα πολύ μου άρεσε, και άνετο στην οδήγηση, και καλό στο δρόμο και το γκαζάκι του το είχε.. σούπερ!

Κι από κατανάλωση τίποτα, 380κάτι χλμ με μισό ντεπόζιτο.. 20κάτι λίτρα, δε θυμάμαι ακριβώς. Εκτός πόλης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.