Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

ρε παιδια ξέρει κανείς πως λένε μια ηθοποιό που έπεζε στο "το κλειδί" στο star που έπεζε τη κόρη του ντίνου καρύδι του γείτωνα του φιλιππίδη? που έχει μια πολύ σεξυ ελίτσα δίπλα απο το στομα. έπαιζε και στο επισόδιο που έδειξε εχτες στη δέκατηεντολή στον alpha

ρε παιδια ξέρει κανείς πως λένε μια ηθοποιό που έπεζε στο "το κλειδί" στο star που έπεζε τη κόρη του ντίνου καρύδι του γείτωνα του φιλιππίδη? που έχει μια πολύ σεξυ ελίτσα δίπλα απο το στομα. έπαιζε και στο επισόδιο που έδειξε εχτες στη δέκατηεντολή στον alpha

Μάλλον την Κατερίνα Μάντζιου εννοείς, σωστά?

Πρέπει να την πέτυχες στη 10η εντολή ε? ;)

Έχω καταλάβει ποιά λέει αλλά δεν ξέρω το όνομα της, μόνο τα β@#$$ της χαζεύω όποτε την βλεπω. Δεν είναι καμία από τις παραπάνω.

καταλαβα ποια λες...την μικρούλα που ήρθε απο το χωριό για να κάνει υποτίθεται φροντιστήρια...lol

Επίσης έκανε και την γκόμενα του Μάνθου, Τζοάννα, στο Κωνσταντίνου και Ελένης ! :p

Τωρα καταλαβα ποια λετε τοση ωρα...

Χρυσα Κοντογιωργου 100%

το "Κωνσταντινου και Ελενης" ηταν κορυφαιο! Τα υπολοιπα δεν μου τραβηξαν ποτε την προσοχη

Είναι κορυφή ο άνθρωπος γενικά αλλά μερικές φορές δεν ξέρω του έρχονται κάτι μ@1@κι3s στο μυαλό :getlost: (βλ. Το καφέ της Χαράς, Παρθεναγωγείο κλπ.)...

Είναι κορυφή ο άνθρωπος γενικά αλλά μερικές φορές δεν ξέρω του έρχονται κάτι μ@1@κι3s στο μυαλό :getlost: (βλ. Το καφέ της Χαράς, Παρθεναγωγείο κλπ.)...

Θα σε πηραζε να ησουνα στο Παρθεναγωγείο.:beer:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.