Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Ε άμα είναι για τον αδερφό σου δεν θα σε πείραζε να κάνεις και μια συναλλαγή...οχι οτι δεν σε πιστευω αλλά ένταξει μην το πέρνεις οτι είναι και σωστό...Αμα δεν θες να μπλέκεις δεν κάνεις ''εξυπηρέτηση''.

:)

η υπερβολη της υπερβολης...

να μη παιρνω οτι ειναι και σωστο ; μα δε βρισκω το λαθος....μπορεις να μου το πεις ;

Eλα σιγα... δεν εγινε και τπτ ... και στην τελική αν αφησουμε στην ακρη τον ορο φορά ... εξυπηρετηση στον αδερφο σου εκανες .... Βασικα και εμενα οποιος μου εχει στειλει πμ ''βγαλε μου αγγελια'' βγάζω ---- απλα----- ξεκαθαριζω την συνενοηση , να γινει με το συγκεκριμενο ατομο και οχι να κανω τον μεσάζοντα αργότερα....

Ιάσωνα δεν μιλάμε για εσένα και για την περίπτωση να θες να βάλεις σε αγγελία τα πράγματα του αδελφού σου. Μιλάμε για άσχετους χρήστες που βάζουν αγγελίες για άλλους άσχετους. Από εδώ και πέρα όταν μπαίνει μια αγγελία, αυτός που την βάζει, είναι και υπεύθυνος για τα συναλλασσόμενα πράγματα. Απλό δεν είναι;

Mα αν λές οτι δεν ειναι δικα σου τα πράγματα και περαιτερω συνενοηση θα γινει με το ατομο που ονομαζεις η δινεις λινκ στην αγγελία δεν νομιζω πως υπάρχει κάποιο ειδος ευθυνης ... θεμα συνενοησης πωλητη αγοραστη ειναι απο εκει και περα... :)

Έχουμε βάλει κανόνα να μην έχουν το δικαίωμα να βάζουν αγγελίες αυτοί που έχουν κάτω από 300 δημοσιεύσεις; Όλα από εκεί απορρέουν.

Καλά σίγουρα... αλλα αν γινει αυτο θα φταις γιατι παρέβηκες τον κανονα... οχι επειδη ο πωλητης κοροιδεψε τον αγοραστη η το αντιστροφο..

Ο κανόνας βρίσκεται εκεί για να προστατεύει τα μέλη από υποψήφια λαμόγια που θέλουν να πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Το όριο των post/χρόνου είναι απλά το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε. Αν κάποιος θέλει να κάνει εξυπηρέτηση θα την κάνει για δικό του άνθρωπο που τον ξέρει και τον εμπιστεύεται. Αν κάποιος άσχετος σου στείλει pm κι επειδή εσύ είσαι γαμώ τα παιδιά κι ανυποψίαστος κι αυτός κάνει λαμογιά.. εσύ θα πάρεις την ευθύνη, την "φορουμική" (καινούρια λέξη) ευθύνη τουλάχιστον γιατί εσύ εκτέθηκες για κάποιον που δεν ήξερες. Είναι σαν να πηγαίνεις στην τράπεζα να βοηθήσεις τον φίλο σου να πάρει δάνειο, θα υπέγραφες για τον οποιοδήποτε ότι είσαι εγγυητής;

Λοιπον , επειδη το καμπανακι προφανως χτυπαει και σε μενα , εγω γραφω αυτο το πραγμα απο κατω γιατι στελνουν σε μενα για αποριες κλπ.ΕΓΩ θα κανονισω τις τιμες και τα λοιπα ; Και εξυπηρετηση κανω για τον αδερφο μου.Τα πραγματα που πουλαει τα εχω μπροστα μου.αλλα επειδη ΔΕΝ θελω να μπλεκω με τιμες και συνενοησεις του στυλ ποτε θα βρεθουμε κλπ , γραφω αυτο το μηνυματακι.

Που ειναι το κακο ;

και στο κατω κατω , ολα αυτα γινονται επειδη γραφουμε απο κατω "δεν φερνουμε ευθυνη" ?

Εγω προσωπικα δε το γραφω για την εμπιστοσυνη του μελους αλλα για την ολη συνενοηση.

Και ειναι νομιζω απολυτα λογικο αν καποιος εχει απορια για το μελος αυτο που κανουμε τη χαρη , να μας ρωταει αν ειναι εμπιστο μελος.

Μου εχει τυχει γιαυτο το λεω.Σιγα

Ειδικά εσύ που είναι και αδερφός σου, δεν θα σού 'πεφτε και η μέση να κάνεις τη συναλλαγή.

Όποιος θέλει να βάλει πράγματα άλλου, θα πρέπει να κάνει ο ίδιος τη συναλλαγή ή έστω να φέρει την ευθύνη της.

Ας βάλει από κάτω ότι τα πράγματα είναι αλλουνού κλπ. ΑΛΛΑ ότι εγγυείται / τον ξέρει κλπ.

Δλδ για τον αδερφό σου δεν τίθεται θέμα.

Αλλά αν είναι π.χ. ένας που δεν τον έχεις δει μέσω MSN, και που ξέρεις τι γούστα έχει?

καταλαβαινω τι λετε και συμφωνω μαζι σας.Απλως ολη αυτη τη φαση τη πηρα σα να αρχισε απο μενα..

και για αυτο το συνεχισα.

απλως οσο αφορα τον αδερφο μου , δεν αφορα εμενα οι τιμες..

Anyway ,δε θα κατσω να απολογηθω τωρα κλπ τι ειδους εξυπηρετηση κανω...

αφου δεν πηγαινε σε εμενα ολο το θεμα , δε το συνεχιζω

Nαι το θέμα είναι οτι έτσι καταπατάται ο κανόνας των 300 posts, αλλιώς δεν υπήρχε θέμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.