Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Τώρα μας βλέπω εντάξει:T:

η αναβαθμισούλα είναι ανακοινώσιμη?

πωπω σημερα/αυριο περιμενω κατι απο το easybuyworld και δεν μπορω να περιμενω αλλο!

Σαν να γίναν πολλές οι google-ads του e-chop :sick:

Και; να μην τις κοιτάς δοκίμασες; :p

http://www.thelab.gr/showpost.php?p=773917&postcount=1

Επιτέλους.

Είχα βαρεθεί να βλέπω αγγελίες με άλλα (άκυρα) ονόματα και από κάτω υποσημείωση:

"Δεν φέρω καμία ευθύνη, επικοινωνείστε απευθείας με τον τάδε".

Ποιος ο λόγος του περιορισμού τότε?

Είχα βαρεθεί να βλέπω αγγελίες με άλλα (άκυρα) ονόματα και από κάτω υποσημείωση:

"Δεν φέρω καμία ευθύνη, επικοινωνείστε απευθείας με τον τάδε".

Ποιος ο λόγος του περιορισμού τότε?

Σωστός ...!!

Λοιπον , επειδη το καμπανακι προφανως χτυπαει και σε μενα , εγω γραφω αυτο το πραγμα απο κατω γιατι στελνουν σε μενα για αποριες κλπ.ΕΓΩ θα κανονισω τις τιμες και τα λοιπα ; Και εξυπηρετηση κανω για τον αδερφο μου.Τα πραγματα που πουλαει τα εχω μπροστα μου.αλλα επειδη ΔΕΝ θελω να μπλεκω με τιμες και συνενοησεις του στυλ ποτε θα βρεθουμε κλπ , γραφω αυτο το μηνυματακι.

Που ειναι το κακο ;

και στο κατω κατω , ολα αυτα γινονται επειδη γραφουμε απο κατω "δεν φερνουμε ευθυνη" ?

Εγω προσωπικα δε το γραφω για την εμπιστοσυνη του μελους αλλα για την ολη συνενοηση.

Και ειναι νομιζω απολυτα λογικο αν καποιος εχει απορια για το μελος αυτο που κανουμε τη χαρη , να μας ρωταει αν ειναι εμπιστο μελος.

Μου εχει τυχει γιαυτο το λεω.Σιγα

Λοιπον , επειδη το καμπανακι προφανως χτυπαει και σε μενα , εγω γραφω αυτο το πραγμα απο κατω γιατι στελνουν σε μενα για αποριες κλπ.ΕΓΩ θα κανονισω τις τιμες και τα λοιπα ; Και εξυπηρετηση κανω για τον αδερφο μου.Τα πραγματα που πουλαει τα εχω μπροστα μου.αλλα επειδη ΔΕΝ θελω να μπλεκω με τιμες και συνενοησεις του στυλ ποτε θα βρεθουμε κλπ , γραφω αυτο το μηνυματακι.

Που ειναι το κακο ;

και στο κατω κατω , ολα αυτα γινονται επειδη γραφουμε απο κατω "δεν φερνουμε ευθυνη" ?

Εγω προσωπικα δε το γραφω για την εμπιστοσυνη του μελους αλλα για την ολη συνενοηση.

Και ειναι νομιζω απολυτα λογικο αν καποιος εχει απορια για το μελος αυτο που κανουμε τη χαρη , να μας ρωταει αν ειναι εμπιστο μελος.

Μου εχει τυχει γιαυτο το λεω.Σιγα

Ε άμα είναι για τον αδερφό σου δεν θα σε πείραζε να κάνεις και μια συναλλαγή...οχι οτι δεν σε πιστευω αλλά ένταξει μην το πέρνεις οτι είναι και σωστό...Αμα δεν θες να μπλέκεις δεν κάνεις ''εξυπηρέτηση''.

:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.