Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Έλεος, τι όνειρα βλέπω ο άνθρωπος... :p

Είδα ότι είχα πάει να αγοράσω μια Logitech G25, πήρα το κουτί, πήγα στο ταμείο και πλήρωσα. Γυρνάω το κεφάλι να πάρω το κουτί και να φύγω, αλλά το κουτί ήταν άφαντο. Τρέχω έξω από το μαγαζί, κοιτάω γύρω και βλέπω δύο τύπους να περπατάνε αμέριμνοι με μια G25 στα χέρια. Τους λέω "η τιμονιέρα είναι ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ" και μου λένε "όχι κάνεις λάθος". Πιάνω έναν αστυνομικό που είχε αράξει συμπτωματικά στο δρόμο και του λέω "αυτοί εκεί μου έκλεψαν την τιμονιέρα". Τους παίρνει κι αυτούς, πάμε μέσα στο μαγαζί, ρωτάει τον πωλητή και όλους τους άλλους στο μαγαζί και μου λέει "έλα δικιά σου είναι". Μου τη δίνουν οι δύο τύποι και μου λένε "άντε πάρ' την, κέρδισες". Την παίρνω και μετά βρίσκω κάτι σαν ποδήλατο, τη φορτώνω πίσω και φεύγω. Και στο δρόμο μου κόρναρε συνέχεια ένας ταξιτζής από πίσω.

Αυτά... :hehe:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Έλεος, τι όνειρα βλέπω ο άνθρωπος... :p

Είδα ότι είχα πάει να αγοράσω μια Logitech G25, πήρα το κουτί, πήγα στο ταμείο και πλήρωσα. Γυρνάω το κεφάλι να πάρω το κουτί και να φύγω, αλλά το κουτί ήταν άφαντο. Τρέχω έξω από το μαγαζί, κοιτάω γύρω και βλέπω δύο τύπους να περπατάνε αμέριμνοι με μια G25 στα χέρια. Τους λέω "η τιμονιέρα είναι ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ" και μου λένε "όχι κάνεις λάθος". Πιάνω έναν αστυνομικό που είχε αράξει συμπτωματικά στο δρόμο και του λέω "αυτοί εκεί μου έκλεψαν την τιμονιέρα". Τους παίρνει κι αυτούς, πάμε μέσα στο μαγαζί, ρωτάει τον πωλητή και όλους τους άλλους στο μαγαζί και μου λέει "έλα δικιά σου είναι". Μου τη δίνουν οι δύο τύποι και μου λένε "άντε πάρ' την, κέρδισες". Την παίρνω και μετά βρίσκω κάτι σαν ποδήλατο, τη φορτώνω πίσω και φεύγω. Και στο δρόμο μου κόρναρε συνέχεια ένας ταξιτζής από πίσω.

Αυτά... :hehe:

παιδι μου , αν θες στη δανειζω για 1 βδομαδα :p

μιλαμε εδω και 3 μερες παιζει η απολυτη θερμοκρασια εδω...25c...και το βραδακι 20c..αψογα

Πω ρε μια μέρα διακοπών έμεινε και δεν θέλω με τιποτα να γυρίσω Αθήνα...

Κάτι λιγότερο απο 28μέρες για το επόμενο 5ήμερο λοιπόν :hehe:

μιλαμε εδω και 3 μερες παιζει η απολυτη θερμοκρασια εδω...25c...και το βραδακι 20c..αψογα

Τον χειμώνα να σε δω οταν θα πιάσουν τα κρυα του Ιταλικού Βορρά :p

το κρυο το παλευω στο πολυ ανετο..την ζεστη δεν την μπορω με τιποτα με εκνευριζει...μονο παραλια θελω να μαι...

Παιδια μαζευτειτε να παμε στο ΟΑΚΑ να δουμε την εθνικη την τεταρτη δηλαδη αυριο παμε ολοι μαζι να τους υποστηριξουμε...!!!!!

απάλευτη η ζέστη αυτή.

i see banned people all the time:crazy:

Αλλες δυο μερουλες μειναν για ακομη ενα XL "σου-κου" :happy2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.