deninho Ιούλιος 12, 2008 #8101 Ιούλιος 12, 2008 www.sport.gr www.sport-fm.gr www.contra.gr www.sport24.gr www.exedrasports.gr/ www.barcelonistas.gr/gr (για τα θέματα του FCB ) www.sport.es www.elmundodeportivo.es Αυτά χρησιμοποιώ για την αθλητική μου ενημέρωση (μάλλον μόλις εντόπισα ένα λόγο για την αποτυχία σε αυτήν την εξεταστική ) Τα 4 πρώτα έχουν τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων Για το Ζιλμπέρτο Σίλβα, τα 1,2 εκατομύρια που ζήτησε η Άρσεναλ δε σας φαίνονται πολύ λίγα; Μακάρι να βγω λάθος, αλλά κάτι δε μ'αρέσει στη μεταγραφή αυτή
hurin Ιούλιος 12, 2008 #8103 Ιούλιος 12, 2008 www.sport.grwww.sport-fm.gr www.contra.gr www.sport24.gr www.exedrasports.gr/ www.barcelonistas.gr/gr (για τα θέματα του FCB ) www.sport.es www.elmundodeportivo.es Αυτά χρησιμοποιώ για την αθλητική μου ενημέρωση (μάλλον μόλις εντόπισα ένα λόγο για την αποτυχία σε αυτήν την εξεταστική ) Τα 4 πρώτα έχουν τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων Για το Ζιλμπέρτο Σίλβα, τα 1,2 εκατομύρια που ζήτησε η Άρσεναλ δε σας φαίνονται πολύ λίγα; Μακάρι να βγω λάθος, αλλά κάτι δε μ'αρέσει στη μεταγραφή αυτή Πρέπει να έβαλε το χεράκι του ο Βαζέχα...
gilardino Ιούλιος 12, 2008 #8104 Ιούλιος 12, 2008 για εναν παιχτη ο οποιος σε 6 μηνες μπορει να διαπραγματευτει τη μεταγραφη του χωρις την συγκαταθεση της αρσεναλ και αυτη να μη παρει φραγκο, καθως το συμβολαιο του ληγει του χρονου ειναι καλα λεφτα...εξαλλου μη ξεχνατε οτι ο βενγκερ δεν τον θελει στην ομαδα...
ManosRK Ιούλιος 12, 2008 #8105 Ιούλιος 12, 2008 εξαλλου μη ξεχνατε οτι ο βενγκερ δεν τον θελει στην ομαδα ΑΚΡΙΒΩΣ!!! Γιατί δεν τονε θέλει ??? Αυτό είναι που δεν μου αρέσει! Απλώς "χάλασε" (δηλαδή γέρασε, κουράστηκε, δεν ξέρω τι άλλο κλπ.) και μας τον πασάρει εμάς για να τον ξεφορτωθεί ?? (Γιατί δεν είναι και πιτσιρικάς έτσι... 31 χρονών, σε λίγα χρόνια την έκανε) Γ@μwτο! πέρασα σήμερα από Πλαίσιο Καλλιθέας να πάρω Arctic Silver και ΔΕΝ ΕΙΧΕ!!!!! #@$$#%^^^%&%$&%$&*%$##$%%^*(&^%$### και ήθελα σήμερα να κάνω ένα μοντάρισμα Μα είναι δυνατόν να έχουνε ελλείψεις σε αυτά τα πράματα ?????!!!!! και δεν ξέρουνε και πότε θα τους φέρουνε!
gilardino Ιούλιος 12, 2008 #8106 Ιούλιος 12, 2008 ο βενγκερ δουλευει με νεους παιχτες γι αυτο δεν τον θελει....εξαλλου τετοιοι παιχτες μονο σ αυτην την ηλικια υπαρχει περιπτωση να ρθουν στην ελλαδα...θα ρχοταν ο ριμπο στον ολυμπιακο αν ηταν στα 27 του;ο σιλβα ποιο νεος θα μπορουσε να παιξει ρεαλ και δε σημαζευεται και θα ρχοταν στον παο;ερχεται στα 31 του....μην ειμαστε και αχαριστοι;παλι καλα να λεμε που δεν τον πηραμε στα 35 του....
ManosRK Ιούλιος 12, 2008 #8107 Ιούλιος 12, 2008 Ναι αυτό είναι που μου την σπάει στο ποδόσφαιρο (το ελληνικό...) st@di@l@... check this out http://www.thelab.gr/showthread.php?t=52969
AN7 OverClocker Ιούλιος 12, 2008 #8109 Ιούλιος 12, 2008 επιτέλους.! Μετά απο αρκετές βδομάδες μπήκα στον κόπο να ξυριστώ
LevelOne Ιούλιος 12, 2008 #8112 Ιούλιος 12, 2008 Για το Ζιλμπέρτο Σίλβα, τα 1,2 εκατομύρια που ζήτησε η Άρσεναλ δε σας φαίνονται πολύ λίγα; Μακάρι να βγω λάθος, αλλά κάτι δε μ'αρέσει στη μεταγραφή αυτήΕίναι σαν 1200άρες DDR2 μνήμες.. Μπορεί για τους high-endάδες να είναι για κλωτσές, αλλα για κάποιους άλλους ενα πολύτιμο συμπλήρωμα στη μηχανή τους...
SLN Ιούλιος 12, 2008 #8113 Ιούλιος 12, 2008 Είναι σαν 1200άρες DDR2 μνήμες.. Μπορεί για τους high-endάδες να είναι για κλωτσές, αλλα για κάποιους άλλους ενα πολύτιμο συμπλήρωμα στη μηχανή τους... Καλα μιλαμε οτι πρεπει να εισαι στο τοπ10 ασχετων παρομοιωσεων... "μνημες" με "γερασμενο ποδοσφαιριστη"...
LevelOne Ιούλιος 12, 2008 #8114 Ιούλιος 12, 2008 Γιατι ρε, σκέψου την Barcelona σαν καρα-handpicked DDR3 τσιπάκια GTR που διχιλιαρίζουνε με 7άρια και τον Παναθηναϊκό σαν ενα σετάκι TwinMOS 667 που δεν φτάσανε ποτέ στην ονομαστική και ας φάγανε ρευμα με το Maximizer... Και γ@μW τις παρομοιώσεις..
ManosRK Ιούλιος 12, 2008 #8115 Ιούλιος 12, 2008 Βρε παιδιά...Είμαι registered στο Shockwave.com και παίζω InkLink (Δεν ξέρω ποιοί από εσάς ασχολούνται αλλά αν υπάρχουν να μου στείλουνε κανα πμ άμα θέλουνε με το nick τους έτσι για να έχουμε σώμα εκπροσώπησης Labiτών ) και στο site τους "παίζουνε" ΠΟΛΛΑ ads είτε σε vids είτε απλές εικόνες αλλά τώρα τελευταία έχουν ένα συγκεκριμένο που βάζουνε ΣΥΝΕΧΕΙΑ... ΑΥΤΗ... OMG δεν είναι από τις ΠΙΟ ΣΠΑΣΤΙΚΕΣ διαφημίσεις που έχετε δει ποτε ?????!!!!! (Ειδικά αυτουνού του μπροστινού του γυαλάκια μου έρχεται να πα να τονε βρώ στην Αμερική και να του χώσω σφαλιάρα!!!!!
hayabusa Ιούλιος 12, 2008 #8116 Ιούλιος 12, 2008 'σπέρεεες...Aθήνα για λίγες ώρες και μετά πάλι διακοπούλες
sofix Ιούλιος 12, 2008 #8117 Ιούλιος 12, 2008 Υπάρχει κανενα site αντίστοιχο με του www.sportime.gr που μας άφησε χρόνους;Και δή, κανένα που να έχει τα πρωτοσέλιδα ολων των αθλητικών; δοκιμαστε και το www.gazzetta.gr εχει πολυ καλες 'πηγες' το εν λογω site...ανακοινωσε 1ο τον Gilberto εχει και εφημεριδες και μαλιστα πρωτοπορει βαζοντας και τα οπισθοφυλλα...
hayabusa Ιούλιος 12, 2008 #8118 Ιούλιος 12, 2008 θα ορκιζόμουν ότι πριν λίγο είδα αυτή τη δημοσκόπηση http://www.thelab.gr/showthread.php?t=52967 μπροστά στην κεντρική...
chroma Ιούλιος 12, 2008 #8119 Ιούλιος 12, 2008 Ακόμα 9 ώρες στη δουλειά και τίποτα να κάνω.. Σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω το πλέξιμο. θα ορκιζόμουν ότι πριν λίγο είδα αυτή τη δημοσκόπηση http://www.thelab.gr/showthread.php?t=52967 μπροστά στην κεντρική... moved
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.