Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

ελεος ρε συ, διακοπες και μπηκες thelab...

ρε πανε να δεις κανενα κολ@ρ@κι , λιγο cocktail κλπ κλπ

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

ε κοιτα τα αστερια και κανε καμια ευχη ...και πες "οταν μεγαλωσω θα θελα να μαθω να κανω σωστα reviews/OC's"

omg kai 7x lol

Oποιος δεν προλαβε ποτε του να δει το "Ρετιρε" το παιζει επαναληψη (ωω ναι) στο Mega.

4 faq sake ..καταστρεψτε επιτελους αυτο το υλικο σε οποια μορφη και αν βρισκεται!!!!Νησαφι πια..

Βαλτε dvdκωμωδιες του 80'.

(ισως να αργησα να το παρω χαμπαρι ..ενεκα η δουλεια)

Γα... το κερ.... μου.

Μην εμπιστεύεστε γυναίκες......................................

@##$!##^&$^&$^%&*)@&^$*(^$^(*#$^)($^)($@^)@($^&)(@$^)(^!)(*#!^#^!)(#^)!$^^(#^(!&($#^@*($^@$^)^#)_($^*^$*($^($^&)($^)(&^$)_^&$^$*%^$%(*@$^!)_!&^$)^)$^)^(^

Με τρώει η τσέπη μου από προχθές.. δεν είναι ωραία πράγματα αυτά.. :p

Με τρώει η τσέπη μου από προχθές.. δεν είναι ωραία πράγματα αυτά.. :p

Μην μπερδευεσαι...

Ωραια ειναι αυτα.

Τα ασχημα ηταν οταν σε ετρωγε η τσεπη σου στο Ελλαντα και ηταν απο τους κοριους που ειχε μεσα.

Τωρα που ειναι γεματη, ειναι γλυκια η φαγουρα.

H τσέπη για hardware.. και το θέμα είναι ότι καταλαβαίνω ότι δεν μου χρειάζεται :hehe:

Δώσε μου μπροστά το επίδομα διακοπών και θα σε σταματήσει να σε τρώει:p

Ποιος σου είπε ότι θα πας διακοπές; :shifty:

H τσέπη για hardware.. και το θέμα είναι ότι καταλαβαίνω ότι δεν μου χρειάζεται :hehe:

Κατι μας ειπες τωρα... :coax:

Εδω και 3-4 μηνες πηδαω καθημερινα πανω απο την υδροψυξη V2.0 που βαριεμαι να στησω...:yawn:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.