Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Εξεπλάγην θετικά από το Πλαίσιο, με τη συσκευασία των σκληρών δίσκων που αποστέλονται στο χώρο σου. Ενώ παλιότερα ήταν χύμα μέσα σε ένα κουτί, τώρα είναι μέσα σε 2 μεγάλες σακούλες από αφρώδες υλικό για να προστατεύονται καλύτερα :T:

Πόση ώρα χρειάζεται ένα καινούργιο κινητό να φορτίσει; (samsung U900)

Το manual δεν αναφέρει τίποτα και πρέπει να φύγω για τη δουλειά.

Μέχρι να σου εμφανίσει ότι είναι γεμάτη η μπαταρία :)

ειδες αμα ειναι φυσικος τι πονηρα κολπα ξερει κανεις?

ξενοικιαζω σπιτια...ξεπουλαω αυτοκινητο..ενας χαμος λεμε...το μονο που κραταω ειναι το κοσμος μου και το πανελακι μου..αα γυναικα την πουλησα και αυτη..:hehe:

ειδες αμα ειναι φυσικος τι πονηρα κολπα ξερει κανεις?

Νόμιζα ότι ήταν η κλασσική ερώτηση "στην πρώτη φόρτιση το αφήνω μέχρι να μου δείξει γεμάτο, ή στις 16 ώρες που λένε στα μαγαζια?". Αλλά άμα είσαι νομικός ψάχνεις να βρεις κάτι για να "ειρωνευτείς" τον άλλον :p :P :p

μη χάσεις εσύ:p

Εγινε ενας χαμος και καποιος καβατζωσε την μητρικη που ειχα κλεισει απο το Πλαισιο παρα το confirmation κλπ κλπ και ειμαι στεναχωρημενος. :p

Κορακια-κατσαριδες-παρασιτα και αλλα συμπαθη εντομα. Φωτια στα σπιτια των πωλητων και των μαυραγοριτων.

Οποτε ψαχνουμε να καβατζωθουμε απο αλλου. :cool:

πολύ ώρα θέλει ένας 640άρης δίσκος για να φορμαριστεί, όντας σε ένα κουτάκι usb2 :p

ξενοικιαζω σπιτια...ξεπουλαω αυτοκινητο..ενας χαμος λεμε...το μονο που κραταω ειναι το κοσμος μου και το πανελακι μου..αα γυναικα την πουλησα και αυτη..:hehe:

To iphone, moderator της δεκάρας :p :fist::fist:

ρε λίγο έλειψα και μου χαλάσατε το ΠοΘ επίδοξοι top ΠοΘ posters :hehe::p :P :p

ρε ακομα εδω εισαι εσυ??

ρε αντε ουστ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.