Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Κουκλί! Μεγειές!!! Από πού και πόσο; Μαγνήτης? Μίλα :hehe:

Happy slapping!

ps : Το nick δεν είναι τυχαίο που λέμε :p

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Happy slapping!

Massive Attack fan?

Happy slapping!

Thanks θα το λιώσω είναι το μόνο σίγουρο...

Είναι η πρώτη φορά που τόλμισα να αγοράσω όργανο από το ebay και τα είχα παίξει μέχρι να φτάσει στα χέρια μου... μου έφαγε καιρό να βρω κάτι καλό και σε λογική τιμή και το βρήκα στο γερμανικό ebay... Ήταν αυτό...

Το μπασάκι είναι ένα Musicman Stingray 4-χορδο, με ένα διπλό κοντά στον καβαλάρι 3-band ενεργό προενισχυτή και ταστιέρα από σφένδαμο... είναι καθαρά όργανο για slapping...! του πέρασα και 105-85-70-50 χορδές και στον Basic Performer της AER σε groov-άρει απίστευτα... :banging: Το ωραίο με το όργανο είναι το βρήκα σε χρώμα autumn redburst με matching headstock που είναι πολύ δύσκολο να βρεις... Από ήχο απλά σκίζει... Τώρα το ρυθμίζω ακόμα να το φέρω στα μέτρα μου και αυτό δυστυχώς είναι αργή διαδικασία... περιμένω να πάρει την υγρασία του δωματίου και να συνηθίσει το κλίμα της Αθήνας και να το φέρω σιγά-σιγά, πράγμα το οποίο θα πάρει 2.5-3 βδομάδες... μέχρι τότε πακέτο...

Τώρα πρέπει να ενσωματωθεί στην παρέα με τα άλλα του αδερφάκια και πρέπει να αρχίσω να μαθαίνω τα χούγια του...

Τα αδερφάκια του είναι τα εξής...: :inlove:

Warwick "Dirty Βlonde" (ή αλλιώς βρωμοξανθιά) το οποίο ήταν το limited της Warwick για το 2006 ( υπερήφανος ιδιοκτήτης ενός από 250 κομμάτια που φτιάχτηκαν) και το καλύτερο μπάσο που έχω παίξει ποτέ στην ζωή μου... είναι φεύγα το όργανο... τέλοc...

x3mqonchwra2mlsnturf_thumb.jpg

Warwick FNA - 5-χορδο άταστο... καταπληκτικό επίσης όργανο, αλλά πολύ κατώτερο από τα δυο παραπάνω... για τελείως fusion-jazz καταστάσεις...

tn9kiq71tnyi3m7zv79a_thumb.jpg

Το πρώτο μου μπάσο που πήρα πριν από 15+ χρόνια... απλά συναισθηματική αξία το οποίο έγινε άταστο πριν από 10 περίπου χρόνια, αλλά... εγγυημένη τενοντίτιδα πλέον...

5hwoanbeqqvoylvm21u9_thumb.jpg

Ned Steinberger CR4T, το ηλεκτρικό κοντραμπάσο το οποίο το πήρα όταν πούλησα το κλασσικό λόγο χώρου... ωραίο, ελαφρύ και πολύ κοντά σε ήχο με το κλασσικό επειδή έχει piezo καβαλάρι και του κάτσανε καλά κάτι Pirastro Flexocor Ruby χορδές... αυτό ήταν επιτυχία γιατί έχουν πυρήνα από μετάξι και όχι ατσάλι που ακούγεται καλύτερα στα ηλεκτρικά...

ypvkrklrwg5hgslvi2sk_thumb.jpg

Και ως ανερχόμενος ( :hehe: ) κιθαρίστας πλέον έχω και μια ηλεκτρική yamaha μαζί με ένα line6 pocketPOD για να ροκάρουμε... :banging:

omvvwdgoy59vn9sjkzqi_thumb.jpg

Όλα αυτά πέφτουν σε έναν AER Basic Performer 400W δικάναλο, με δίκωνο 10" και tweeter και ένα Mark Bass - Little Mark II (300W RMS @ 8 ohm, 500W RMS @ 4 ohm) που πέφτει πάνω σε ένα 12" Aguilar GS-112 δυο δρόμων με κόρνα... και σωρό από πετάλια, έφε κλπ... :flex:

Μπορώ να μιλάω για όργανα και μουσική για μέρες... :boxed:

Έχω καταντήσει όμως να δουλεύω για αυτά και το pc μου... :hehe:

Χαααχαχαχαχχα συμφωνώ και μετά και μετά? :D :D

και μετά και μετά, με έψαχνε στο msn...

:hehe:

@Jaco: Ωραίος ρε man, με γειες :D:T:

μάλλον μπαζίστας... το άταστο το έχω... το σφίχτης μόνο στην τουαλέτα... :hehe:

δυστυχώς η μουσική κάνει ορισμένους να ψωνίζονται και παρόλο που για μένα είναι ιδιωτική χαρά περισσότερο σήμερα την ψώνισα και εγώ μόλις τα είδα όλα μαζί μαζεμένα να με κοιτάνε και έχοντας επιτέλους αποκτήσει ένα χρόνιο υλιστικό πόθο μου... θα μου περάσει όμως γιατί η καθημερινότητα, το πήξιμο και η συνήθεια δεν μασάει από τέτοια και οι μικρές χαρές ξεπερνιούνται γρήγορα όσο και άπιαστες/απλησίαστες να φαίνονται σε ορισμένους... αλλά για αυτές αξίζει να παιδεύεσαι γιατί έστω και για λίγο σε βγάζουν από την μιζέρια της αυτής πόλης/χώρας/κόσμου και των κατοίκων της...

μαζί με ένα line6 pocketPOD για να ροκάρουμε...

κι εγώ έχω!!!

δυστυχώς η μουσική κάνει ορισμένους να ψωνίζονται και παρόλο που για μένα είναι ιδιωτική χαρά περισσότερο σήμερα την ψώνισα και εγώ μόλις τα είδα όλα μαζί μαζεμένα να με κοιτάνε και έχοντας επιτέλους αποκτήσει ένα χρόνιο υλιστικό πόθο μου... θα μου περάσει όμως γιατί η καθημερινότητα, το πήξιμο και η συνήθεια δεν μασάει από τέτοια και οι μικρές χαρές ξεπερνιούνται γρήγορα όσο και άπιαστες/απλησίαστες να φαίνονται σε ορισμένους... αλλά για αυτές αξίζει να παιδεύεσαι γιατί έστω και για λίγο σε βγάζουν από την μιζέρια της αυτής πόλης/χώρας/κόσμου και των κατοίκων της...

Σωστός...δυστυχώς...

όταν λες "ιδιωτική" ? δηλαδή δεν ασχολείσαι επαγγελματικά, σπουδές και τέτοια ?

[Σόρρυ αν βγαίνω οφ τόπικ ε...αλλά μιας και μας έκανες να ασχοληθούμε με την πάρτη σου χαλάλι ΛΟΛ μερικά κολλήματα δεν φεύγουνε εύκολα :hehe: (για την Μουσική το λέω)]

Μου φαίνεται ΠΡΕΠΕΙ να ανοιχτεί ένα σχετικό τόπικ ε ? :hehe: βλέπω πολλούς ενδιαφερόμενους για το θέμα...

όταν λες "ιδιωτική" ? δηλαδή δεν ασχολείσαι επαγγελματικά, σπουδές και τέτοια ?

επαγγελματικά...? :sick: δόξα το Θεό όχι... χόμπι/αγάπη και τίποτα άλλο...

Ρε Jaco Γκρουπάκι υπάρχει? παίζεται πουθενά?

Υπήρχε μέχρι και πριν λίγους μήνες, αλλά επειδή ήταν όλοι παντρεμένοι και με παιδιά, αποφάσισαν (πολύ κακώς) ότι οι οικογένειες τους ήταν σημαντικότερες από το καλύτερο γκρουπ των εποχών στην Ελλάδα... :sick: οπότε έχουμε διαλυθεί... για λίγο όμως γιατί τον χειμώνα θα τους έχει λείψει και θα αρχίσουν τα τηλέφωνα πότε να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί... :hehe:

Λοιπόν ποιοί είναι οι μουσικοί του Lab...? πρέπει να κανονίσουμε ένα TheLab jam-άρισμα σε κανά studio... θα κάνουμε και mod-contest με όργανα υδρόψυκτα και φωτισμούς περίεργους... :p

Καλα, μεχρι το jamming δεν παμε για κανα καφε να τα πουμε? Να κερδισω και λιγο χρονο μεχρι να φτιαξω τον soldano μου :whistle2:

επαγγελματικά...? :sick: δόξα το Θεό όχι... χόμπι/αγάπη και τίποτα άλλο...

Και γιατί δόξα τω θεώ ???:hmm:

Λοιπόν ποιοί είναι οι μουσικοί του Lab...? πρέπει να κανονίσουμε ένα TheLab jam-άρισμα σε κανά studio... θα κάνουμε και mod-contest με όργανα υδρόψυκτα και φωτισμούς περίεργους... :p

ΜΕΣΑ!!! θα σας κάνω και ένα jam-άρισμα με την κλασσική μου κιθάρα :hehe: (γιατί ηλεκτρική ακόμα δεν έχω αξιωθεί να μάθω καλά ακόμα:sorry:)

soldano

ωχ, ωχ... είμαστε πολλοί οι καμμένοι... τί μοντελάκι είναι ο soldano και τί κιθάρα έχει την τιμή να κουμπώνει σε αυτόν...?

Και γιατί δόξα τω θεώ ???:hmm:

Είναι περίεργη η νύχτα... και η μουσική/οί γενικότερα στην Ελλάδα... πρέπει να έχεις συγκεκριμένο χαρακτήρα, κότσια και άντερα... και ευτυχώς κατά την γνώμη μου, δεν τα έχω... όπως και επίσης δεν θα μου άρεσε να κοπανάω σε ένα σκυλάδικο μέχρι να ξημερώσει για να ζω... κάψιμο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.