Hohenstaufen Ιούλιος 4, 2008 #7822 Ιούλιος 4, 2008 οχι βρε...δεν ειναι τίποτα.."ψάχνουν" το φόρουμ απλά Α τα σκασμένα.......:drool: Σαν να μας παίρνουν μάτι δηλαδή.... Εντάξει διάβασα στον γουγλι τι είναι αυτά τα ζουζούνια και μορφώθηκα...
stiffler Ιούλιος 4, 2008 #7823 Ιούλιος 4, 2008 Aποφασισα το απογευματακι να πλυνω το αμαξι γιατι ειχε βρωμισει αρκετα,ετσι λοιπον το εκανα κουφετο...Και τωρα βρεχει!:rant::rant::rant:
racer Ιούλιος 5, 2008 #7826 Ιούλιος 5, 2008 Μπα, απλά αυτές τις μέρες δε χρησιμοποιούμε καθόλου το Α6 (πάμε παντού με τα πόδια) και κάνουν έργα στο δρόμο, γι' αυτό σκονίζεται :X:
jpavly Ιούλιος 5, 2008 Author #7827 Ιούλιος 5, 2008 Aποφασισα το απογευματακι να πλυνω το αμαξι γιατι ειχε βρωμισει αρκετα,ετσι λοιπον το εκανα κουφετο...Και τωρα βρεχει! :rant::rant::rant: Μη μιλάςς......
LevelOne Ιούλιος 5, 2008 #7828 Ιούλιος 5, 2008 Μόλις ήρθε το FlyNote... Κορυφή το μικρό! Δεν το περίμενα τόσο καλό... :clap:
hayabusa Ιούλιος 5, 2008 #7831 Ιούλιος 5, 2008 ψάχνω case για να στεγάσω το ένα ρει αν και το κόβω να φτιάχνω τίποτα από πλέξυ μόνος μου
greekfragma Ιούλιος 5, 2008 #7834 Ιούλιος 5, 2008 ακολουθει σεναριο επιστημονικης φαντασιας? κανονιζεις με ενα παλιο αισθημα σε μπαρακι του ψυρρη που ιδιοκτητης ειναι πατριωτακι φιλαρακι σου. σκας καμια ωρα νωριτερα στο ραντεβου ετσι για να πεις καμια χαζομαρα με το φιλο μεχρι να ερθει το παλιο αισθημα. και κει που ολα κυλανε οπως τα περιμενεις............ΤΣΟΥΠ.....εντελως ξαφνικα σκαει μια γλυκητατη φιλη του,που δεν την ειχες ξαναπετυχει. love at first sight και ξεκιναμε να γραφουμε στο μπλοκακι. ελευθερη,ετων 21, πατριωτακι κι εκεινη, φοιτητριουλα στην αθηνα, μενει μονη της, δεν καπνιζει (οπως και γω) , μαγειρευει μεχρι και κοκκινιστα κατσαρολας (wtf.....παντρευομαι?) και ενω εχει αρχισει ενα τελειο παιχνιδι συνειδητοποιεις οτι ειναι ωρα να πας να παραλαβεις την πρωην απο τον ηλεκτρικο. επιστρεφεις, την συστηνεις στην υπολοιπη παρεα και λες απο μεσα σου......σημερα θα τα κοπανησω για να μην παθω κανα καρδιακο απο το αγχος του τι θα γινει....θα τα κοπανησω να μην ξερω τι μου γινεται. ξεκινας μονορουφι σχεδον τις κορονες.........η κατασταση ειναι ηρεμη καθως η πρωην δειχνει οτι ηρθε απλα να τσεκαρει κινηση.εγω εχω αρχισει να ψιλοφτιαχνομαι μετα την 3η κορονα και ξεκιναω παιχνιδι με την νεα.το φιλαρακι κραταει τα μποσικα οπως αρμοζει σε ενα καλο φιλο απασχολωντας την πρωην. κατα τις 1μιση η νεα και ωραια εχει μηνυμα απο αλλη παρεα να παει στο γκαζι και προτεινει να παμε απο εκει.οχι που θα πεσω στην παγιδα.εδω με το φιλο παιζουμε εντος εδρας.την ψηνω να μεινει. η πρωην συνειδητοποιει οτι οτι ηταν να τσεκαρει το τσεκαρε και ανακοινωνει αποχωρηση προς το σταθμο του ηλεκτρικου. επιστρεφω απο τον ηλεκτρικο και η νεα εχει ηδη ανεβει μπαρα και χορευει.αρπαζω 2 σφηνακια και ανεβαινω μπαρα.(omg) μετα απο καμια ωριτσα και ενω χασαμε το μετρημα απο τα σφηνακια και ειμαστε αγκαλια ξεκιναμε να την παω σπιτι. περναω με αριστα (wtf) το αλκοοτεστ στη Κουμουνδουρου και ας ειναι καλα το touch cruise που μας εφτασε ως την πορτα της.
GeorgeVasil Ιούλιος 5, 2008 #7835 Ιούλιος 5, 2008 ακολουθει σεναριο επιστημονικης φαντασιας? κανονιζεις με ενα παλιο αισθημα σε μπαρακι του ψυρρη που ιδιοκτητης ειναι πατριωτακι φιλαρακι σου. σκας καμια ωρα νωριτερα στο ραντεβου ετσι για να πεις καμια χαζομαρα με το φιλο μεχρι να ερθει το παλιο αισθημα. και κει που ολα κυλανε οπως τα περιμενεις............ΤΣΟΥΠ.....εντελως ξαφνικα σκαει μια γλυκητατη φιλη του,που δεν την ειχες ξαναπετυχει. love at first sight και ξεκιναμε να γραφουμε στο μπλοκακι. ελευθερη,ετων 21, πατριωτακι κι εκεινη, φοιτητριουλα στην αθηνα, μενει μονη της, δεν καπνιζει (οπως και γω) , μαγειρευει μεχρι και κοκκινιστα κατσαρολας (wtf.....παντρευομαι?) και ενω εχει αρχισει ενα τελειο παιχνιδι συνειδητοποιεις οτι ειναι ωρα να πας να παραλαβεις την πρωην απο τον ηλεκτρικο. επιστρεφεις, την συστηνεις στην υπολοιπη παρεα και λες απο μεσα σου......σημερα θα τα κοπανησω για να μην παθω κανα καρδιακο απο το αγχος του τι θα γινει....θα τα κοπανησω να μην ξερω τι μου γινεται. ξεκινας μονορουφι σχεδον τις κορονες.........η κατασταση ειναι ηρεμη καθως η πρωην δειχνει οτι ηρθε απλα να τσεκαρει κινηση.εγω εχω αρχισει να ψιλοφτιαχνομαι μετα την 3η κορονα και ξεκιναω παιχνιδι με την νεα.το φιλαρακι κραταει τα μποσικα οπως αρμοζει σε ενα καλο φιλο απασχολωντας την πρωην. κατα τις 1μιση η νεα και ωραια εχει μηνυμα απο αλλη παρεα να παει στο γκαζι και προτεινει να παμε απο εκει.οχι που θα πεσω στην παγιδα.εδω με το φιλο παιζουμε εντος εδρας.την ψηνω να μεινει. η πρωην συνειδητοποιει οτι οτι ηταν να τσεκαρει το τσεκαρε και ανακοινωνει αποχωρηση προς το σταθμο του ηλεκτρικου. επιστρεφω απο τον ηλεκτρικο και η νεα εχει ηδη ανεβει μπαρα και χορευει.αρπαζω 2 σφηνακια και ανεβαινω μπαρα.(omg) μετα απο καμια ωριτσα και ενω χασαμε το μετρημα απο τα σφηνακια και ειμαστε αγκαλια ξεκιναμε να την παω σπιτι. περναω με αριστα (wtf) το αλκοοτεστ στη Κουμουνδουρου και ας ειναι καλα το touch cruise που μας εφτασε ως την πορτα της. Και μετα και μετα?
Hohenstaufen Ιούλιος 5, 2008 #7837 Ιούλιος 5, 2008 Και μετα και μετα? Χαααχαχαχαχχα συμφωνώ και μετά και μετά? :D
Jaco Ιούλιος 5, 2008 #7840 Ιούλιος 5, 2008 Επιτέλους κατέφθασε στα χέρια μου μια μεγάλη μου αγάπη... Stingray, FTW...!!! :banging: :banging: :banging: :slapping: :slapping: :slapping: Tου κάνουν κάτι μούτρα τώρα τα warwick, ειδικά η ξανθιά... τα έχω βάλει σε άλλες γωνίες του δωματίου...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.