N.I.K.K. Ιούλιος 4, 2008 #7802 Ιούλιος 4, 2008 "Αρση Παρακρατησης Κυριοτητας" γεματος χαρα και ανακουφιση που επιτελους ξεπληρωσα τα γραμματια γαι το αμαξακι, παω στο παραρτημα του Υπ. Μεταφορων στην Πατρα γαι να το κανω και τυπικα δικο μου. μετα απο μια ωρα αναμονης και εν μεσω γενικου χαμου στην "υπηρεσια" μου ειπανε οτι ΔΕΝ μπορουν να μου αλλαξουν την αδεια, μιας και η αρχικη (αδεια) εξεδοθη στον Αλιμο Αττικης πρεπει λεει να παω εκει να κανω δουλεια, ή να στειλω τα χαρτια απο Κ.Ε.Π. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΡΑΙΟΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ? ουτε στον Αλιμο μπορω να τρεχω, ουτε να μεινω χωρις αδεια για οσο χρειαστει να σταλθουν τα γ#$&*&*# χαρτια θα την ψαξω να μεινω εξωτερικο μονιμα λεμε, δεν παλευεται αλλο, να τη χαιρεστε τη χωρα σας
gkatsogr Ιούλιος 4, 2008 #7803 Ιούλιος 4, 2008 "Αρση Παρακρατησης Κυριοτητας"γεματος χαρα και ανακουφιση που επιτελους ξεπληρωσα τα γραμματια γαι το αμαξακι, παω στο παραρτημα του Υπ. Μεταφορων στην Πατρα γαι να το κανω και τυπικα δικο μου. μετα απο μια ωρα αναμονης και εν μεσω γενικου χαμου στην "υπηρεσια" μου ειπανε οτι ΔΕΝ μπορουν να μου αλλαξουν την αδεια, μιας και η αρχικη (αδεια) εξεδοθη στον Αλιμο Αττικης πρεπει λεει να παω εκει να κανω δουλεια, ή να στειλω τα χαρτια απο Κ.Ε.Π. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΡΑΙΟΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ? ουτε στον Αλιμο μπορω να τρεχω, ουτε να μεινω χωρις αδεια για οσο χρειαστει να σταλθουν τα γ#$&*&*# χαρτια θα την ψαξω να μεινω εξωτερικο μονιμα λεμε, δεν παλευεται αλλο, να τη χαιρεστε τη χωρα σας Πήγαινε σε Κ.Ε.Π. και θα σου δώσουν και χαρτί για να μπορείς να κυκλοφορείς!Θα σε πάρουν τηλέφωνο να πάς να πάρεις την άδεια.Είναι ανοιχτά μέχρι τις 19:00 νομίζω!
hayabusa Ιούλιος 4, 2008 #7805 Ιούλιος 4, 2008 σε όσα λες περί γραφειοκρατείας κλπ θα συμφωνήσω απόλυτα...η κατάσταση έιναι ανυπόφορη τις περισσότερες φορέςΘα ήθελα όμως να σταθώ σε ένα συγκεκριμένο σημείο..Λέγονταςνα τη χαιρεστε τη χωρα σαςεννοείς ποιους ; τους πολίτες ή τους πολιτικούς ;
N.I.K.K. Ιούλιος 4, 2008 #7806 Ιούλιος 4, 2008 Πήγαινε σε Κ.Ε.Π. και θα σου δώσουν και χαρτί για να μπορείς να κυκλοφορείς!Θα σε πάρουν τηλέφωνο να πάς να πάρεις την άδεια.Είναι ανοιχτά μέχρι τις 19:00 νομίζω! δε με κανεις πλακα ε? αν ειναι ετσι τα παιρνω πισω τα καντηλια:daisy: να ελπιζω οτι θα γινει η δουλεια πριν το 2010? εχει ΚΕΠ νομιζω στη Μαιζωνος....go go go καπου μεταξυ μαιζωνος και κορινθου ειναι, βοτση ή καπου διπλα, θα παω το απογευματακι, thx:)
N.I.K.K. Ιούλιος 4, 2008 #7807 Ιούλιος 4, 2008 Λέγονταςεννοείς ποιους ; τους πολίτες ή τους πολιτικούς ;ολους, ολοι φταιμε για την καταστασητους πολιτικους γιατι την δημιουργησαν και τη διατηρουν, και τους πολιτες (και γω μεσα) γιατι σχεδον κανεις δεν εχει την στοιχειωδη ευγενια (ή φιλοτιμο).η κατασταση στην "υπηρεσια" ηταν απαραδεκτη, ολοι φωναζανε και θελανε να εξυπηρετηθουν πρωτοι χωρις σεβασμο ουτε στους μεγαλυτερους (σε ηλικια) ουτε σε κανενανολοι ειναι "μαγκες" και "ανωτεροι" απ' τους αλλους.αι σιχτιρ πια ζωα(τα 'πα και ξαλαφρωσα)
hayabusa Ιούλιος 4, 2008 #7808 Ιούλιος 4, 2008 τώρα μάλιστα...απλά με το β' πληθυντικό μου φάνηκε "κάπως"...για αυτό ρώτησα.
unstoppable Ιούλιος 4, 2008 #7809 Ιούλιος 4, 2008 http://lifehacker.com/software/laptops/ask-the-readers-working-outdoors-with-your-laptop-246291.php
cptkoulis Ιούλιος 4, 2008 #7810 Ιούλιος 4, 2008 @unstoppable αυτο το μαραφετι ειναι και καλα για να βλεπεις καλα στην οθονη ή για να μη σε πιανουν οι ντοματες των διπλανων??
tasosmos Ιούλιος 4, 2008 #7811 Ιούλιος 4, 2008 Μπας κι ειναι παγκοσμια ημερα κατα του σουτιεν σημερα?Ειχα κατεβει αθηνα και φλιπαρισα με αυτα που κυκλοφορουσαν... :drool:
gbak Ιούλιος 4, 2008 #7812 Ιούλιος 4, 2008 δεν εχει μερες αυτο φαινομενο...συνηθως πανω απο 30c ξεκιναει το οφθαλμόλουτρο..
Hohenstaufen Ιούλιος 4, 2008 #7817 Ιούλιος 4, 2008 Okej now, wtf is that?http://img95.imageshack.us/img95/1846/wintersoldiercopymi7.jpg
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.