Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

"Αρση Παρακρατησης Κυριοτητας"

γεματος χαρα και ανακουφιση που επιτελους ξεπληρωσα τα γραμματια γαι το αμαξακι, παω στο παραρτημα του Υπ. Μεταφορων στην Πατρα γαι να το κανω και τυπικα δικο μου.

μετα απο μια ωρα αναμονης και εν μεσω γενικου χαμου στην "υπηρεσια" μου ειπανε οτι ΔΕΝ μπορουν να μου αλλαξουν την αδεια, μιας και η αρχικη (αδεια) εξεδοθη στον Αλιμο Αττικης:slap:

πρεπει λεει να παω εκει να κανω δουλεια, ή να στειλω τα χαρτια απο Κ.Ε.Π.

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΡΑΙΟΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ?

ουτε στον Αλιμο μπορω να τρεχω, ουτε να μεινω χωρις αδεια για οσο χρειαστει να σταλθουν τα γ#$&*&*# χαρτια:wall:

θα την ψαξω να μεινω εξωτερικο μονιμα λεμε, δεν παλευεται αλλο, να τη χαιρεστε τη χωρα σας:getlost:

"Αρση Παρακρατησης Κυριοτητας"

γεματος χαρα και ανακουφιση που επιτελους ξεπληρωσα τα γραμματια γαι το αμαξακι, παω στο παραρτημα του Υπ. Μεταφορων στην Πατρα γαι να το κανω και τυπικα δικο μου.

μετα απο μια ωρα αναμονης και εν μεσω γενικου χαμου στην "υπηρεσια" μου ειπανε οτι ΔΕΝ μπορουν να μου αλλαξουν την αδεια, μιας και η αρχικη (αδεια) εξεδοθη στον Αλιμο Αττικης:slap:

πρεπει λεει να παω εκει να κανω δουλεια, ή να στειλω τα χαρτια απο Κ.Ε.Π.

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΡΑΙΟΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ?

ουτε στον Αλιμο μπορω να τρεχω, ουτε να μεινω χωρις αδεια για οσο χρειαστει να σταλθουν τα γ#$&*&*# χαρτια:wall:

θα την ψαξω να μεινω εξωτερικο μονιμα λεμε, δεν παλευεται αλλο, να τη χαιρεστε τη χωρα σας:getlost:

Πήγαινε σε Κ.Ε.Π. και θα σου δώσουν και χαρτί για να μπορείς να κυκλοφορείς!Θα σε πάρουν τηλέφωνο να πάς να πάρεις την άδεια.Είναι ανοιχτά μέχρι τις 19:00 νομίζω!

σε όσα λες περί γραφειοκρατείας κλπ θα συμφωνήσω απόλυτα...η κατάσταση έιναι ανυπόφορη τις περισσότερες φορές

Θα ήθελα όμως να σταθώ σε ένα συγκεκριμένο σημείο..

Λέγοντας

να τη χαιρεστε τη χωρα σας

εννοείς ποιους ; τους πολίτες ή τους πολιτικούς ;

Πήγαινε σε Κ.Ε.Π. και θα σου δώσουν και χαρτί για να μπορείς να κυκλοφορείς!Θα σε πάρουν τηλέφωνο να πάς να πάρεις την άδεια.Είναι ανοιχτά μέχρι τις 19:00 νομίζω!

:blink: δε με κανεις πλακα ε? αν ειναι ετσι τα παιρνω πισω τα καντηλια:daisy:

να ελπιζω οτι θα γινει η δουλεια πριν το 2010?

εχει ΚΕΠ νομιζω στη Μαιζωνος....go go go

καπου μεταξυ μαιζωνος και κορινθου ειναι, βοτση ή καπου διπλα, θα παω το απογευματακι, thx:)

Λέγοντας

εννοείς ποιους ; τους πολίτες ή τους πολιτικούς ;

ολους, ολοι φταιμε για την κατασταση

τους πολιτικους γιατι την δημιουργησαν και τη διατηρουν, και τους πολιτες (και γω μεσα) γιατι σχεδον κανεις δεν εχει την στοιχειωδη ευγενια (ή φιλοτιμο).

η κατασταση στην "υπηρεσια" ηταν απαραδεκτη, ολοι φωναζανε και θελανε να εξυπηρετηθουν πρωτοι χωρις σεβασμο ουτε στους μεγαλυτερους (σε ηλικια) ουτε σε κανεναν

ολοι ειναι "μαγκες" και "ανωτεροι" απ' τους αλλους.

αι σιχτιρ πια ζωα

(τα 'πα και ξαλαφρωσα)

@unstoppable

αυτο το μαραφετι ειναι και καλα για να βλεπεις καλα στην οθονη ή για να μη σε πιανουν οι ντοματες :tomato: των διπλανων??

Μπας κι ειναι παγκοσμια ημερα κατα του σουτιεν σημερα?

Ειχα κατεβει αθηνα και φλιπαρισα με αυτα που κυκλοφορουσαν... :drool:

δεν εχει μερες αυτο φαινομενο...συνηθως πανω απο 30c ξεκιναει το οφθαλμόλουτρο..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.