HotPeanut Ιούλιος 3, 2008 #7781 Ιούλιος 3, 2008 Δεν ειναι κριμα που'χε κλειστα παραθυρα με air condition και καπνιζε σαν φουγαρο και του'λεγα να ανοιξουμε λιγακι κανα παραθυρο να φευγει λιγο ο καπνος γιατι με πειραζε και μου'πε "ωωωωωωπ φιλαρακι, δεν ερχομαι εγω στο σπιτι σου να σου πω τι θα κανεις..." ?
hayabusa Ιούλιος 3, 2008 #7782 Ιούλιος 3, 2008 δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι και πολύ...μπορεί στην αρχή να γελάμε αλλά στην ουσία είναι τελείως λάθος Δεν παύει να είναι μια μορφή κλεψιάς και αδικίας
RazoR Ιούλιος 3, 2008 #7783 Ιούλιος 3, 2008 Κατακριτέα η συμπεριφορά του, εγώ θα κατέβαινα επιτόπου από το ταξί, αλλά το μεροκάματο είναι μεροκάματο. Δεν κατηγορώ εσένα, μην το παίρνεις προσωπικά, απλά προχθές μου έτυχε να μου δώσουν παραπάνω ρέστα και τα γύρισα πίσω και το σκεφτόμουν αργότερα αν και κατά πόσο κάνουμε καλά να κρατάμε εν γνώση μας τα λάθος ρέστα ή όχι.Εχεις ενα δικιο, στη συγκεκριμενη περιπτωση βεβαια το παρατηρησα αρκετη ωρα μετα αφου ειχα βγει απ'το ταξι οποτε και να'θελα... (ασχετα αν δεν ξερω αν θα του τα δινα πισω τα εξτρα τελικα καθοτι ο συγκεκριμενος ειτω ολιγον μπαγλαμας). Στην ουσια δεν απεχει απο κλεψια το να δεις οτι σου δινουν παραπανω και να τα παρεις σε ενα περιπτερο πχ, αν σου δωσουν 2ε παραπανω και τα παρεις you might as well να τζουρνευες ενα πακετο τσιγαρα στην ζουλα, same thing...
daemon13 Ιούλιος 3, 2008 #7785 Ιούλιος 3, 2008 Κατακριτέα η συμπεριφορά του, εγώ θα κατέβαινα επιτόπου από το ταξί, αλλά το μεροκάματο είναι μεροκάματο. Δεν κατηγορώ εσένα, μην το παίρνεις προσωπικά, απλά προχθές μου έτυχε να μου δώσουν παραπάνω ρέστα και τα γύρισα πίσω και το σκεφτόμουν αργότερα αν και κατά πόσο κάνουμε καλά να κρατάμε εν γνώση μας τα λάθος ρέστα ή όχι.φίλε δίκιο έχεις και εγώ όσες φορές μου έχουν δώσει παραπάνω ρέστα τα έχω επιστρέψει,αλλά όταν αυτοί(οι ταξιτζίδες) σπάνια δίνουν σωστά τα ρέστα αυτό δεν είναι κλεψιά.?Οι περισσότεροι που έχω μπει εγώ κάνουν αυθαίρετες στρογγυλοποιήσεις προς τα πάνω πχ 2,85=3,00.Δηλαδή το δικό μου το μεροκάματο βγαίνει ευκολότερα?
Melkon Ιούλιος 3, 2008 #7786 Ιούλιος 3, 2008 ASAP Αdmins διορθωστε τις φωτο στα νεα κτλπ γιαιτ κατι παιζει με το photobucket!!! ΓΡΗΓΟΡΑ
DJD Ιούλιος 4, 2008 #7787 Ιούλιος 4, 2008 Μετά από ένα ωραίο βράδυ.. βρώμικο από τους κοτοπουλάδες.. πειράζει που δε θέλω να γυρίσω πίσω; μια χαρά διακοπές κάνω
Melkon Ιούλιος 4, 2008 #7789 Ιούλιος 4, 2008 Αυριο το πρωι εχει βολτα στις 11 αλλα πως θα σηκωθω εγω στις 10 για να ειμαι ready??Αντε λοιπον παω για ναννι και λεω ενα μεγαλο 大家晚安.
sotiris Ιούλιος 4, 2008 #7790 Ιούλιος 4, 2008 Με έχει αφήσει από χθες το μεσημέρι offline η otto-net.1) Τον πα*ρνει2) Στο 121 έκανα αναφορά βλάβης και σε 2 εργάσιμες θα έχω απάντηση.Πέμπτη + 2 εργάσιμες = Δευτέρα. . . Τόσο downtime σαν αυτό που έχω τώρα, έχω να δω από το πρώτο εξάμηνο του 2004 που είχα Tellas.Με βλέπω με καμιά 4net στο τέλος . . .
Borg Ιούλιος 4, 2008 #7791 Ιούλιος 4, 2008 Δεν είναι κρίμα που του πήρες 10 ευρώ από το μεροκάματό του; οχι και ελπιζω πλακα να κανεις
SLN Ιούλιος 4, 2008 #7794 Ιούλιος 4, 2008 Μετά κόπων και βασάνων επιτέλους εχω επιτέλους κωδικούς για Alpha Web Banking...Και μόλις συνειδητοποίησα οτι για τις advanced (και καλά) συναλλαγές θέλει εκτός από τους κωδικούς ΚΑΙ μια συσκευή αναπαραγωγής κωδικών που χρεώνεται μάλιστα extra 7ευρώ και πρέπει φυσικά να κάνεις αίτηση.. JESUS Καλα έτσι κάνουν ολοι online συναλλάγες μέσω Alpha Bank? Α ρε Eurobank (απιστευτο που το λέω αυτό).... με 3 click κάνεις τα πάντα... Ναι κι εγω ειμαι ενας ενθουσιασμενος χρηστης του alpha web banking. Μονο για την ΔΕΗ την φορθνετ και το paypal αξιζει. Τραπεζα πειραιως 4tw.
psybill Ιούλιος 4, 2008 #7795 Ιούλιος 4, 2008 και γω με Πειραιώς πολυ ευχαριστημένος. απαιτείται μεν extra pin για κάποιες συναλλαγες, αλλά αυτό έρχεται στο κινητό σου σε δευτερόλεπτα και ισχύει μόνο για όση ώρα μέινεις συνδεμένος. υπάρχει και μηχάνημα αναπαραγωγής extra pin που δεν ξέρω αν χρεώνεται αλλά αφού δεν είναι υποχρεωτικό δεν με ενδιαφέρει!!
hayabusa Ιούλιος 4, 2008 #7796 Ιούλιος 4, 2008 ουφ, επιτέλους τέλος... Σήμερα το πρόγραμμα έχει λιώσιμο μέχρι θανάτου σε κρεβάτι καναπέ καρέκλες πολυθρόνες και όλα τα συναφή...
magicman Ιούλιος 4, 2008 #7797 Ιούλιος 4, 2008 ουφ, επιτέλους τέλος...Σήμερα το πρόγραμμα έχει λιώσιμο μέχρι θανάτου σε κρεβάτι καναπέ καρέκλες πολυθρόνες και όλα τα συναφή... και γω μετα τις 16.00 σημερα, ΤΕΛΟΣ. Ωρα για λιγο ξεκουραση...
HotPeanut Ιούλιος 4, 2008 #7798 Ιούλιος 4, 2008 ουφ, επιτέλους τέλος...Σήμερα το πρόγραμμα έχει λιώσιμο μέχρι θανάτου σε κρεβάτι καναπέ καρέκλες πολυθρόνες και όλα τα συναφή... Εγώ μετά τις 18:30. Προτελευταίο ίσως και τελευταίο, ανάλογα με τα αποτελέσματα που περιμένω, για το πτυχίο, ευχηθείτε μου
Borg Ιούλιος 4, 2008 #7799 Ιούλιος 4, 2008 Σήμερα το πρόγραμμα έχει λιώσιμο μέχρι θανάτου σε κρεβάτι καναπέ καρέκλες πολυθρόνες και όλα τα συναφή... :snap:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.