Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕε

:jump::jump::jump::banging::banging::banging::banging::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::jump1::jump1::jump1::jump1:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

είναι βλάκες όμως..γιατί μου είχαν πεί το νωρίτερο την παρασκευή και το αργότερο την τετάρτη...

Εγώ περίμενα να με πάρουν τηλέφωνο όταν θα έρχεται ώστε να βγάλω την ασφάλεια.

Ξαφνικά με παίρνουν σμρ και μου λένε ότι ήρθε...

Και...no ασφάλεια....no car...

Από αύριο :D

Παιδια σημερα εγινε η transition απο 17" 4/3 σε 22" 16/9!!(LG W2252TQ)

ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ,με το καλο!

Ναι αλλα με καταλαβατε :p απλως εχω συνηθησει το 16:9 και το εχω βρει εκει και το λεω παντα αν και δεν πρεπει!

fragma, που είσαι ρεεεεε ;

:p

ειμαι σε φαση μετακομισης κουτιου και νεας υδροψυξης....σημερα ή αυριο το πρωι θα εχω τελειωσει μετα απο 3 μερες αποτοξινωσης.:)

Λοιπόν, δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο απο το να ξεκινάς πρωι την ημέρα σου με ελληνικό καφε και δροσιά, να την συνεχίζεις σε ερημική παραλία με καθαρά και παγωμένα νερά παρέα με το πρόσωπο, και μετά για ουζάκι και φρέσκο γαυράκι..

Και πάνω που λές "αυτά ειναι", γυρνάς σπίτι και βλέπεις ενα SSD να σε περιμένει...

Nirvana.

Χαλάλι που έχω γίνει σαν τα οπίσθια ερυθρόπωλης μαιμούς...

(Εγω παντως το χρεος μου το κανα,ως τις 00.00 αποψε θα ειμαι χωρις ειδη βασικης αναγκης οπως :νεσκαφε,μπισκοτα,μερεντα,μπανανες και κανω εκκληση για ανθρωπιστικη βοηθεια)

Καλα,δεν ντρεπεσαι καθολου ολοκληρος μαντραχαλος......

Πλακα κανω.Ειχα πολλα χρονια να φαω αλλα τον τελευταιο καιρο εχω παντα stock :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.