Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

πωω..κουραγιο ρε συ σου κατσε γερμανικο νουμερο εε?...παλι καλα οργανωμένο σε βλεπω..

Απο οτι εμαθα ομως , το ανηφορικο σημειο στην εξοδο ηταν "σκοτωμα" για τα αμαξια ε ;

Ιάσωνα, ήμουν ακριβώς παρκαρισμένος στην ανηφόρα. Άστα, πολύ πωποφαρδία, δίπλα μου ένα new punto είχε μείνει για κάνα μισάωρο κολλημένο στην...αμμοπαγίδα:hehe: και αμέσως δίπλα ένα focus είχε κάψει εντελώς τον δίσκο (βρώμα μιλάμε, όχι αστεία) και είχε μείνει. Λυπόμουν τα 100+ τουτούνια που θα κάναν άπειρη υπομονή μέχρι να φύγουν.

ειχε κοσμο?

Απλά κόσμο? Μιλάμε για πολύ κόσμο! Μου άρεσε που κρεμάσανε την ελληνική σημαία μπροστά από τα keyboerds και είπαν ότι το κάνανε για να μας τιμήσουν ότι είμαστε το καλύτερο κοινό σε συναυλία τους! Α ρε Ελλαδάρα :banging:

ποσο "καραμελα" εχει γινει το "ελληνικο κοινο ειναι το καλυτερο του κοσμου".....

ου ρε.

κοίτα, τόσα live έχω δει από συναυλίες από internet, δεν το λένε όλοι σε όλα τα κοινά...

εγω δεν εχω παει σε συναυλια και να ΜΗΝ το πουνε.(και στον επομενο σταθμο της περιοδειας π.χ. Ιταλια....να λενε α κ ρ ι β ω ς τα ιδια.)

με το μονο που αλλαζει να ειναι η χωρα.

Όπως και να έχει, η συναυλία ήταν all the money :D

Ελπίζω να μην έπαιξαν πολλά από το τελευταίο άλμπουμ που είναι μια τεραστια μπούρδα

Ελπίζω να μην έπαιξαν πολλά από το τελευταίο άλμπουμ που είναι μια τεραστια μπούρδα

παίξαν 4-5 από το καινούργιο. Τα άλλα παλιά και καλά. Πάντως άξιζε το κάθε cent. Απίστευτο live..................................

Σημερα το ΙΝΚΑ οργανωνει διαμαρτυρια κατα της ακριβειας.Συμμετεχετε με το να μην αγορασετε τιποτα σημερα.Προτεινω νεο θρεντ οπου θα ενημερωνομαστε για τετοια (οπως ηταν την προηγουμενη Πεμπτη η αποχη απο αγορα φρεσκου γαλακτος).Στο χερι μας ειναι να μετατρεψουμε την σημερινη τους ζημια απο ζημια χιλιαδων ευρω σε ζημια πολλων χιλιαδων ευρω (και γιατι οχι και εκατομμυριου-ων).

(Εγω παντως το χρεος μου το κανα,ως τις 00.00 αποψε θα ειμαι χωρις ειδη βασικης αναγκης οπως :νεσκαφε,μπισκοτα,μερεντα,μπανανες και κανω εκκληση για ανθρωπιστικη βοηθεια)

καλημέρεεεες :D

Αυτά είναι, μετά από τόσο καιρό ξύπνησα και μια φορά σε νορμάλ ώρα...:D

σε ζηλεύω...:( μετά βίας κρατιέμαι orthos :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.