Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Στείλτο σε εμενα να του κάνω ριβιου ανθεκτικότητας & ποιότητας κατασκευής. :p

Ειναι παγκοσμίου φημης η σχεση αγάπης μου με τα μαθηματικά...

:p:P

Εγώ το έχω ήδη βρε :p

Θες Review?:p

ΝΑΙ! :D

Και αύριο θα σου στείλω με τι θέλω να το τεστάρεις :devil: :p

Στείλτο σε εμενα να του κάνω ριβιου ανθεκτικότητας & ποιότητας κατασκευής. :p

Ειναι παγκοσμίου φημης η σχεση αγάπης μου με τα μαθηματικά...

:p:P

Ναι να νιωσει το "βάρος" των γνώσεων σου :p

ΝΑΙ! :D

Και αύριο θα σου στείλω με τι θέλω να το τεστάρεις :devil: :p

Βαρα αλύπητα :whip:

κανει ζεστη ρει? η εγω εχω φουντωσει....:hehe: οχι τιποτα αλλο βλεπω και την gx2 και εχει παρει τον ανηφορο...

Μπραβο κουραγιο ο φιλος...εγω ποτε δεν μπορεσα να κατσω να διαβασω πολλες ωρες συνεχομενα..κ οταν λεω πολλες εννοω 3-4 ωρες..:p:P

Help! Ψαχνω να βρω απελπισμενα ενα βιντεάκι που εξηγεί την θεωρία της σχετικότητας / time travel κλπ. Αλλα οχι οποιοδήποτε.

Ειχα δεί ενα παλιότερα το οποιο ηταν σαν σκετσάκι με ηθοποιούς οπου κάποιος υποδυόταν τον Αλβέρτο και επισκεπτότανε τον εαυτο του μεσα στον χρόνο... Εαν βοηθάει κάποιον μεσα στο σκετσάκι προς το τέλος εμφανίζεται και μια κοπέλα που υποδύεται την καμαριέρα/υπηρέτρια του αλβέρτου...

Οποιος το βρεί κερδίζει ενα ban της αρεσκείας του. Εχω φαει ολο το youtube & metacafe και δεν το εχω βρει...

Ηταν αρκετά μεγάλο σε διάρκεια ~10 ισως και παραπάνω λεπτά...

Elementary, dear Albert!

Από το πολύ καλό, CERNTV.

@alexis_noumero, deninho, wannabe scientists:

Το TI-89 είναι το τελευταίο μου gadget (τό χω κάνα δίμηνο) :T:

ρε Σαλονικιώτες, το Technixx δεν δουλεύει σήμερα; Τους παίρνω τηλέφωνο από το πρωί και δεν το σηκώνει κανείς

:D

Βασικά είναι γελοίο το ότι δουλεύουν σήμερα μερικά καταστήματα.. Εσύ έχεις απαίτηση να δουλεύει? :p

κανονικά εργάσιμη είναι η μέρα σήμερα...Μόνο για το Δημόσιο και τους Ηλεκτρολόγους είναι αργία ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.