Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από jpavly

Επίσης, φίλε KoMM δεν έχω να πω κάτι για την συνηθισμένη "επανάσταση" σου κόντρα στο διεφθαρμένο σύστημα της οργάνωσης του thelab.gr.

Viva la revolucion αρχηγέ!!!

Ναι ναι , το βρήκες. Επανάσταση για το ποθ...Όπως διαμαρτύρεστε εσείς για κάθε ερώτηση που κάνει ο καθένας, έτσι και γω διαμαρτύρομαι για τα μπαν στα παιδιά. Ούτε τους ξέρω προσωπικά , αλλά θεωρώ ότι έχουν συμβάλλει στο να έχει το φορουμ περισσότερες πληροφορίες κοινώς να γίνει καλύτερο.

Επίσης, δε σας αρέσει να κάνετε ban λέτε, αλλά το να γεμίζετε το ποθ με "ο ταδε 1 μερα" είναι ωραίο; Προτιμάτε να ποστάρει ο καθένας ένα λινκ στο θρεντ που μόλις άνοιξε αντί να κάνει μια απλή ερώτηση.

Τέλος φίλε jpavly το νόμισμα έχει 2 πλευρές, η μια είναι ότι κοινότητα, έχει δείξει ότι για μικροερωτήσεις ή όταν περιμένει μια γρήγορη απάντηση σε κάτι απλό, προτιμάει να ποσταρει εδώ. Η άλλη ποια είναι;

Θα προτιμούσα μια απάντηση νορμαλ, αντί να προσπαθείς να ειρωνευτείς.

Αρχική απάντηση από cptkoulis

Ειναι τυχαιο οτι χωρες με μεγαλη μουσικη βιομηχανια οπως η Αγγλια,Γαλλια,Σουηδια,Ιταλια...δεν ασχολουνται με αυτο το πανηγυρι???

Ειδες ποτε καποιον που ξεχωρισε στο διαγωνισμο(πλην ελαχιστων εξαιρεσεων) να κανει καμμια σοβαρη καρριερα??

Εχεις δικαιο φιλε μου. Αλλα δεν αντεχω καθε χρόνο τα ίδια. Ειλικρινα οταν ειδα σημερα την Καλομοιρα με αυτο το χαζοχαρουμενο ύφος την ώρα που έτρωγα, κοντεψε να μου βγει το σπανακι απο την μυτι. Αμ το άλλο, που κανουν και δηλωσεις ; Και λενε κατι χαζομαρες θεε μου...

απο εμενα το θεμα σταματαει εδω...Αν και θα μπορουσα να πω μερικα πραγματα ακομα δεν θα το κανω γιατι δεν νομιζω πως εχει νοημα να συνεχιστει κι'αλλο η συζητηση...

αυτα που ειχαμε να πουμε επι της ουσιας τα ειπαμε νομιζω....:)

Αρχική απάντηση από hayabusa

απο εμενα το θεμα σταματαει εδω...Αν και θα μπορουσα να πω μερικα πραγματα ακομα δεν θα το κανω γιατι δεν νομιζω πως εχει νοημα να συνεχιστει κι'αλλο η συζητηση...

αυτα που ειχαμε να πουμε επι της ουσιας τα ειπαμε νομιζω....:)

Και εγω συμφωνω. Παιδια καλο ειναι το ληξουμε εδω το θεμα για μην παρεκτραπει κανεις.:)

Δεν έφταιγε η Καλομοίρα, αλλά το γεγονός ότι έτρωγες σπανάκι :p

@ΚoMM: Η άλλη όψη του νομίσματος είναι ότι έχω ένα πρόβλημα, το οποίο θυμάμαι ότι έχει απαντηθεί/λυθεί στο ΠΟΘ, αλλά είναι ψιλοαπίθανο να το βρεις εδώ μέσα ;)

Ειναι μια καλη ευκαιρια να γεμισει το προγραμμα της η ΕΡΤ και να παει η πολυμελης αποστολη ενα ωραιοτατο πολυημερο ταξιδακι στο εξωτερικο με ολα τα εξοδα πληρωμενα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.