deninho Φεβρουάριος 6, 2008 #661 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 αρκεί να μην ξεχάσετε να τους ξεμπανάρετε (μιλάει παθών ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 6, 2008 #662 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 γραφω 3 βδομαδες δε τη παλευω αλλο λεμε...ελεος ημαρτον Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Φεβρουάριος 6, 2008 #663 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από jpavlyΕπίσης, φίλε KoMM δεν έχω να πω κάτι για την συνηθισμένη "επανάσταση" σου κόντρα στο διεφθαρμένο σύστημα της οργάνωσης του thelab.gr. Viva la revolucion αρχηγέ!!! Ναι ναι , το βρήκες. Επανάσταση για το ποθ...Όπως διαμαρτύρεστε εσείς για κάθε ερώτηση που κάνει ο καθένας, έτσι και γω διαμαρτύρομαι για τα μπαν στα παιδιά. Ούτε τους ξέρω προσωπικά , αλλά θεωρώ ότι έχουν συμβάλλει στο να έχει το φορουμ περισσότερες πληροφορίες κοινώς να γίνει καλύτερο. Επίσης, δε σας αρέσει να κάνετε ban λέτε, αλλά το να γεμίζετε το ποθ με "ο ταδε 1 μερα" είναι ωραίο; Προτιμάτε να ποστάρει ο καθένας ένα λινκ στο θρεντ που μόλις άνοιξε αντί να κάνει μια απλή ερώτηση.Τέλος φίλε jpavly το νόμισμα έχει 2 πλευρές, η μια είναι ότι κοινότητα, έχει δείξει ότι για μικροερωτήσεις ή όταν περιμένει μια γρήγορη απάντηση σε κάτι απλό, προτιμάει να ποσταρει εδώ. Η άλλη ποια είναι;Θα προτιμούσα μια απάντηση νορμαλ, αντί να προσπαθείς να ειρωνευτείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 6, 2008 #664 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από cptkoulis Ειναι τυχαιο οτι χωρες με μεγαλη μουσικη βιομηχανια οπως η Αγγλια,Γαλλια,Σουηδια,Ιταλια...δεν ασχολουνται με αυτο το πανηγυρι???Ειδες ποτε καποιον που ξεχωρισε στο διαγωνισμο(πλην ελαχιστων εξαιρεσεων) να κανει καμμια σοβαρη καρριερα?? Εχεις δικαιο φιλε μου. Αλλα δεν αντεχω καθε χρόνο τα ίδια. Ειλικρινα οταν ειδα σημερα την Καλομοιρα με αυτο το χαζοχαρουμενο ύφος την ώρα που έτρωγα, κοντεψε να μου βγει το σπανακι απο την μυτι. Αμ το άλλο, που κανουν και δηλωσεις ; Και λενε κατι χαζομαρες θεε μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 6, 2008 #665 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 απο εμενα το θεμα σταματαει εδω...Αν και θα μπορουσα να πω μερικα πραγματα ακομα δεν θα το κανω γιατι δεν νομιζω πως εχει νοημα να συνεχιστει κι'αλλο η συζητηση... αυτα που ειχαμε να πουμε επι της ουσιας τα ειπαμε νομιζω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 6, 2008 #666 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa απο εμενα το θεμα σταματαει εδω...Αν και θα μπορουσα να πω μερικα πραγματα ακομα δεν θα το κανω γιατι δεν νομιζω πως εχει νοημα να συνεχιστει κι'αλλο η συζητηση... αυτα που ειχαμε να πουμε επι της ουσιας τα ειπαμε νομιζω.... Και εγω συμφωνω. Παιδια καλο ειναι το ληξουμε εδω το θεμα για μην παρεκτραπει κανεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 6, 2008 #667 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Δεν έφταιγε η Καλομοίρα, αλλά το γεγονός ότι έτρωγες σπανάκι @ΚoMM: Η άλλη όψη του νομίσματος είναι ότι έχω ένα πρόβλημα, το οποίο θυμάμαι ότι έχει απαντηθεί/λυθεί στο ΠΟΘ, αλλά είναι ψιλοαπίθανο να το βρεις εδώ μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Φεβρουάριος 6, 2008 #668 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Χρόνια μου πολλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Φεβρουάριος 6, 2008 #669 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Ειναι μια καλη ευκαιρια να γεμισει το προγραμμα της η ΕΡΤ και να παει η πολυμελης αποστολη ενα ωραιοτατο πολυημερο ταξιδακι στο εξωτερικο με ολα τα εξοδα πληρωμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 6, 2008 #670 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από psiloshac Χρόνια μου πολλά... να ζησεις βρε..(σου μιλαει ο κατα μια ημερα μεγαλυτερος σου ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 6, 2008 #671 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Πάλι θα τον πιούμε στην Eurovision.. Χρόνια Πολλά Psiloshac! Καλά benches Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 6, 2008 #672 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Psiloshac, μήπως παλιά χρησιμοποιούσες το username psilosoc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 6, 2008 #673 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Παει και αυτη η νυχτα. Οταν τελειωσει η εξεταστικη, θα ηρεμισει και το ΠΟΘ 2. Χρονια Πολλα Χακ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Φεβρουάριος 6, 2008 #674 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από psiloshac Χρόνια μου πολλά... Happy Birthday!!!:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Φεβρουάριος 6, 2008 #675 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από ea6gka [Χθες, στις 23:58] γραφω 3 βδομαδες δε τη παλευω αλλο λεμε...ελεος ημαρτον αν γραφεις καλα ενταξει είναι ....εγω βυθιζομαι :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Φεβρουάριος 6, 2008 #676 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Εγω καλα ειμαι αυριο γραφω το αγαπημενο μου, Προγραμματισμος II ©.Ελα να ερθει το καλο το 10αρακι.:tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Φεβρουάριος 6, 2008 #677 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 thanks παιδια...Οχι δεν ειναι δικο μου το psilosoc γτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Φεβρουάριος 6, 2008 #678 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από psiloshac Χρόνια μου πολλά... Χρρρρρρρόνια πολλά και σε σένα...! Τουρτίτσα κανείς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 6, 2008 #679 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 καληνυχτααααα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Φεβρουάριος 7, 2008 #680 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Που χανονται ολοι οι mods και admins όταν τους χρειαζεσαι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.