Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

γιατί τι παθανε τα φεραρικα τα ερμα; Κοτζαμ γιουρο εχει και σεις βλεπετε το ζεσταμα της φ1 ?:o

Βρήκα τον καλύτερο ανεμιστήρα, το subwoofer!Έβαλα ένα μπασατο κομματάκι και ο αέρας που έφτυνε το subwoofer δρόσιζε καταπληκτικά τα κουρασμένα ποδαλάκια μου :p

haha

Μολις έκανα refresh την αρχική του Λαμπη και βλέπω ένα Ipod ξαφνιάστηκα(και τα παιξα παραλλήλως)+ λέω:

Damn η apple φτιάχνει και transformers! :tomato::hehe::hehe:

Μετα είδα οτι είναι άλλο review :p

Keep the good job guys.:magic:

Βρε παιδιά προτείνετε κανα ωραίο ονοματάκι για αρσενικό chow chow :( Το παίρνω τη Δευτέρα και δε ξέρω πώς να το ονομάσω.. :S

Βρε παιδιά προτείνετε κανα ωραίο ονοματάκι για αρσενικό chow chow :( Το παίρνω τη Δευτέρα και δε ξέρω πώς να το ονομάσω.. :S

Πρωην Αρσενικο Τσοου Τσοου Του Πετ Σοπ

ειναι και πολιτικαλλυ κορρεκτ...

"ωραια" μερα η σημερινη.

Ξυπνησα εχοντας απανωτα διλληματα-κρισεις.....:mad:

α)αλλαζω 8800gt με 3870??

β)βαζω νερο στην vga η μενω με αερα?(σημειωτεον εχω νερο και για vga εδω και 2 χρονια.Aπλα στη καινουρια καρτα βαρεθηκα να τα ξεστησω)

γ)πως ψυχω τα μοσφετακια??Κοβω το unisink απο 8800gtx ή patent ftw??

δ)μηπως να παρω αλλο block??(να τα καλυπτει ολα).Η να παρω αλλη καρτα.(εδω κολλαει το α)

ε)οσο και αν σκεφτηκα ..μετα βιας χωρανε ολα μεσα και να κλεισω τα πλαινο καπακι.(το ειχα ανοιχτο).Bεβαια θυσιασα το dvdrw ..το οποιο εχει και καιρο να γραψει.Ισως το βολεψω σαν εξωτερικο usb.)

Μηπως ηρθε η ωρα να παρω κουτι???

στ)Ή να τα παρατησω τα νερα και να μεινω με αερα ακομα και στα default??

αει συχτιρ πια..:mad::rant:

Υπαρχει κ αλλη επιλογη που δεν εχεις βαλει :rolleyes:

Τα ξεχνας ολα αυτα και πας παραλια να παιξεις ρακετες (?) :D

εχω κοντα 10 μερουλες ...να σουλουπωσω το δωματιο μιας και 8α γινουν αναγκαστικες "μεταρυθμισεις":p

Μεσα στο σουλουπωμα ειναι να καλωπισω του κουτι μιας και πλεον(μολις το φτιαξω δλδ) θα φαινεται το χάλι απο το πλαι.

haha

Μολις έκανα refresh την αρχική του Λαμπη και βλέπω ένα Ipod ξαφνιάστηκα(και τα παιξα παραλλήλως)+ λέω:

Damn η apple φτιάχνει και transformers! :tomato::hehe::hehe:

Μετα είδα οτι είναι άλλο review :p

Keep the good job guys.:magic:

Τα εχουνε κανει πλακακια με την Apple κανονικοτατα! :hehe:

Αλλο ενα μπραβο και απο μενα.. :p

PS: Σεισμος ραααα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.