racer Ιούνιος 7, 2008 #6484 Ιούνιος 7, 2008 Η Ferrari πρέπει να έχει prob με τα λάστιχα + ότι χάνουμε στο S3
KoMM Ιούνιος 7, 2008 #6485 Ιούνιος 7, 2008 γιατί τι παθανε τα φεραρικα τα ερμα; Κοτζαμ γιουρο εχει και σεις βλεπετε το ζεσταμα της φ1 ?
Hohenstaufen Ιούνιος 7, 2008 #6487 Ιούνιος 7, 2008 Βρήκα τον καλύτερο ανεμιστήρα, το subwoofer!Έβαλα ένα μπασατο κομματάκι και ο αέρας που έφτυνε το subwoofer δρόσιζε καταπληκτικά τα κουρασμένα ποδαλάκια μου
SirDiman Ιούνιος 7, 2008 #6488 Ιούνιος 7, 2008 haha Μολις έκανα refresh την αρχική του Λαμπη και βλέπω ένα Ipod ξαφνιάστηκα(και τα παιξα παραλλήλως)+ λέω: Damn η apple φτιάχνει και transformers! :hehe: Μετα είδα οτι είναι άλλο review Keep the good job guys.:magic:
gregorisvas Ιούνιος 7, 2008 #6490 Ιούνιος 7, 2008 Βρε παιδιά προτείνετε κανα ωραίο ονοματάκι για αρσενικό chow chow Το παίρνω τη Δευτέρα και δε ξέρω πώς να το ονομάσω.. :S
Tsakonas Ιούνιος 7, 2008 #6492 Ιούνιος 7, 2008 Βρε παιδιά προτείνετε κανα ωραίο ονοματάκι για αρσενικό chow chow Το παίρνω τη Δευτέρα και δε ξέρω πώς να το ονομάσω.. :S Πρωην Αρσενικο Τσοου Τσοου Του Πετ Σοπ ειναι και πολιτικαλλυ κορρεκτ...
greekfragma Ιούνιος 8, 2008 #6494 Ιούνιος 8, 2008 νομιζω οτι μαζι με ολους μας τα ηπιε και ο λαμπης για Σαββατοβραδο
ΝTG Ιούνιος 8, 2008 #6495 Ιούνιος 8, 2008 "ωραια" μερα η σημερινη. Ξυπνησα εχοντας απανωτα διλληματα-κρισεις..... α)αλλαζω 8800gt με 3870?? β)βαζω νερο στην vga η μενω με αερα?(σημειωτεον εχω νερο και για vga εδω και 2 χρονια.Aπλα στη καινουρια καρτα βαρεθηκα να τα ξεστησω) γ)πως ψυχω τα μοσφετακια??Κοβω το unisink απο 8800gtx ή patent ftw?? δ)μηπως να παρω αλλο block??(να τα καλυπτει ολα).Η να παρω αλλη καρτα.(εδω κολλαει το α) ε)οσο και αν σκεφτηκα ..μετα βιας χωρανε ολα μεσα και να κλεισω τα πλαινο καπακι.(το ειχα ανοιχτο).Bεβαια θυσιασα το dvdrw ..το οποιο εχει και καιρο να γραψει.Ισως το βολεψω σαν εξωτερικο usb.) Μηπως ηρθε η ωρα να παρω κουτι??? στ)Ή να τα παρατησω τα νερα και να μεινω με αερα ακομα και στα default?? αει συχτιρ πια..:rant:
o polonos Ιούνιος 8, 2008 #6496 Ιούνιος 8, 2008 Υπαρχει κ αλλη επιλογη που δεν εχεις βαλει Τα ξεχνας ολα αυτα και πας παραλια να παιξεις ρακετες (?)
ΝTG Ιούνιος 8, 2008 #6497 Ιούνιος 8, 2008 εχω κοντα 10 μερουλες ...να σουλουπωσω το δωματιο μιας και 8α γινουν αναγκαστικες "μεταρυθμισεις":pΜεσα στο σουλουπωμα ειναι να καλωπισω του κουτι μιας και πλεον(μολις το φτιαξω δλδ) θα φαινεται το χάλι απο το πλαι.
Frostbyte Ιούνιος 8, 2008 #6498 Ιούνιος 8, 2008 haha Μολις έκανα refresh την αρχική του Λαμπη και βλέπω ένα Ipod ξαφνιάστηκα(και τα παιξα παραλλήλως)+ λέω: Damn η apple φτιάχνει και transformers! :hehe: Μετα είδα οτι είναι άλλο review Keep the good job guys.:magic: Τα εχουνε κανει πλακακια με την Apple κανονικοτατα! Αλλο ενα μπραβο και απο μενα.. PS: Σεισμος ραααα!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.