AN7 OverClocker Ιούνιος 7, 2008 #6441 Ιούνιος 7, 2008 Οταν εκανα πρώτες βοήθειες για την πιστοποιήση, μας ειχαν πει οτι αν δεν ξέρεις καλύτερα να μην κάνεις τιποτα σε ενα χτυπημένα παρα να επεμβεις... μπορεις να τον αφήσεις και αναπηρο καποιον.... οπότε δεν ειναι ακριβώς τα πράγματα έτσι...δεν ειναι πάντα σωστο να "βοηθάς"... το πιο safe ειναι να παρεις τηλέφωνο για paramedics EKAB. Καλά λές αλλά να μην πάς να δείς αν ζεί? Να μην του πάρεις τον σφυγμό? Για αυτό στο εξωτερικό πεθαίνουν οι μισοί στο δρόμο απο τέτοια. Στην ελλάδα βέβαια πεθαίνουν γιατί το ΕΚΑΒ κάνει 10χρόνια
GoMaR Ιούνιος 7, 2008 #6442 Ιούνιος 7, 2008 κανω post μονο κ μονο για να μη φαινεται το nick name του απο πανω μου στο off topic
perp Ιούνιος 7, 2008 #6443 Ιούνιος 7, 2008 Καλά λές αλλά να μην πάς να δείς αν ζεί?Να μην του πάρεις τον σφυγμό? Για αυτό στο εξωτερικό πεθαίνουν οι μισοί στο δρόμο απο τέτοια. Στην ελλάδα βέβαια πεθαίνουν γιατί το ΕΚΑΒ κάνει 10χρόνια Κοιτα θεωρητικά καλα τα λέμε ολα... ο σφυγμός ας πουμε ενω ειναι τοσο ευκολο να τον παρει κάνεις στο ευατο του , σε αυτες τις περιπτώσεις λογω αγχους, σοκ, θορυβου, μη ειδικευσης, πολυκοσμία κτλ λιγοι ειναι οι ανθρωποι που θα καταφέρουν να πιάσουν...οποτε και πάλι χαμένος χρονος θα παει... Το να ψάξεις για εμφανη σημαδια ζωής (πχ σηκωμα του στερνου ή να ακουσεις/νιωσεις αναπνοη) ναι οκ...αλλα και παλι αυτο που σώζει ειναι η εγκαιρη ειδοποιήση των διασωστών.... Προσφατο παράδειγμα στο αεροδρόμιο: κοπέλα λιποθυμησε στο λεωφορείο μολις ανοιξε η πορτα για να μπει στο αεροπλάνο...ηταν ποτε δυνατον να πιάσεις σφυγμό? Τα ποδια μόνο σηκωσα και καλεσα απο ασυρματο για ασθενοφόρο οταν ξαναλιποθύμισε και στην καμπινα του αεροσκάφους. οποτε σε ατυχημα το 1ο πράγμα ειναι τηλεφωνο στο ΕΚΑΒ....να φυγει και η ευθύνη απο πάνω σου στην τελική
perp Ιούνιος 7, 2008 #6445 Ιούνιος 7, 2008 Τι να κάνω αυτη η 4νετ δεν παιζεται σημερα.... ευτυχως που φευγω για δουλεια
perp Ιούνιος 7, 2008 #6447 Ιούνιος 7, 2008 ημουνα σιγουρος οτι κάποιος θα το εκανε quote το συγκεκριμένο... μ'αρεσει που προσπάθησα να το σουλουπώσω οταν το εγραφα
hayabusa Ιούνιος 7, 2008 #6449 Ιούνιος 7, 2008 ημουνα σιγουρος οτι κάποιος θα το εκανε quote το συγκεκριμένο...μ'αρεσει που προσπάθησα να το σουλουπώσω οταν το εγραφα ρε δεν μαζεύεται τώρα λέμεεε...
perp Ιούνιος 7, 2008 #6450 Ιούνιος 7, 2008 με ενα edit σας έχω όλους ρε.... PS: Ασχετο αλλα τελικα στις 4 δουλευω...οχι στις 2... μολις το ειδα... πω πω αυτες οι χθεσινες βοτκες εκαναν δουλεια λέμε... PS2: Tελος το ΠΟΘ 2.0 για μένα σημερα... αρκετα είπα...
racer Ιούνιος 7, 2008 #6451 Ιούνιος 7, 2008 Μόλις πέρασε κάτω από το σπίτι μου μια Jaguar XF.. Πού βρέθηκε στην Καλαμάτα..?:turn:
astrolabos Ιούνιος 7, 2008 #6452 Ιούνιος 7, 2008 Που και που την χρησιμοποιώ για να μην μου πέσει η μπαταρία
AN7 OverClocker Ιούνιος 7, 2008 #6455 Ιούνιος 7, 2008 και μετά σου λέει ότι δεν πληρώνεται καλά απ το lab
Melkon Ιούνιος 7, 2008 #6456 Ιούνιος 7, 2008 Παιδια το everest τα λεει ολα κανονικα?(οντας ρευματα κτλπ)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.