Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
21 μαχαιριες λενε τωρα!!!!

Βασικά το δήλωσαν για να χαλάσουν το ανέκδοτο που βγήκε. Εδώ υπάρχει εξωθεσμική παρέμβαση!

Σε λίγα (πολλά) χρόνια από τώρα που θα μπούμε στην περίοδο του DNA computing, για να μποτάρει το pc θα το συνδέουμε με "πεταλούδα" στην φλέβα μας, καθώς θα χρειάζεται DNA από το αίμαι για να λειτουργήσει...

Οπότε...

Όσοι κάθονται πολύ ώρα στον υπολογιστή, θα μείνουν χωρίς φλέβες...

Η Crytek θα οδηγήσει αρκετούς χρήστες στην αφαίμαξη με το Crysis 10 σε λίγα μόλις λεπτά...

Τα windows 2015 θα θέλουν δυο αιμοδότες για να τρέξουν, θα είναι feature και θα λέγεται parallel blood-doner processing...

Τα αντίστοιχα linux θα υποστηρίζουν ταυτόχρονα χιλιάδες αιμοδότες...

Στο internet θα μπορείς να κολλήσεις διάφορα αφροδισιακά...

:rofl:

Ελπιζω να μην γινει κατι τετοιο...

Το θελω το αιμα μου...

Φαντάζεστε να γίνεται να κάνεις overclock την καρδιά σου?:tomato:

Την πέταξα παλι :p

Τα windows 2015 θα θέλουν δυο αιμοδότες για να τρέξουν

αυτα τα βιολογικα πισι να θελουν αναβαθμιση ποτε αραγε?Πχ "@ρχιδι@ αναβαθμιση εκανα παλι"...

:rofl:

Ελπιζω να μην γινει κατι τετοιο...

Το θελω το αιμα μου...

Φαντάζεστε να γίνεται να κάνεις overclock την καρδιά σου?:tomato:

Την πέταξα παλι :p

Ναι αλλα σκεψου κ το αλλο ... Οταν γινει αυτο το πραγμα θα λες ανετα "αιμα με πηγε για να αναψει" και δεν θα ξαφνιαζεται κανενας :hehe::hehe:

με μια βόλτα από διαφορα sites

είδα καμια πενηνταριά διαφήμισης για το eee pc

αλλα γιατί διαφημίζεται μονο η έκδοση με τα windows?

(άραγε):hmm::(

Ξέρει κανείς κανένα κατάστημα με φωτογραφικά είδη με καλές τιμές στη Γερμανία;

Nobody? :(

Τόσοι και τόσοι σκοτώνονται κάθε μέρα...

αν ασχολούταν η αστυνομία και με τους άλλους φόνους έτσι, σχεδόν δεν θα υπήρχε εγκλημάτικότητα... σας αρέσει ρε παιδιά εσάς αυτή η υποκρισία...? :rant:

Από πού γνωρίζεις πόσο ασχολείται η αστυνομία με τον κάθε φόνο;

Από πού γνωρίζεις πόσο ασχολείται η αστυνομία με τον κάθε φόνο;

όσο χύμα και αν είναι ορισμένα πράγματα σε ορισμένους τομείς (κυρίως του δημοσίου) ακόμα και σώματα ή και θέματα ασφαλείας, δεν μπορείς να τα αποδείξεις, απλά γνωρίζεις με κάποιους τρόπους ότι υπάρχουν και όπως πάντα μένει εκεί...

σας δίνω μερικές φωτό που έχει βγάλει η οχτάχρονη αδερφή μου από μόνιτης

απλά κρατώντας την φωτογραφική μηχανή.

δεν την τράβηξε κάποιος άλλος αλλα η ίδια.

ποσο καλά μπορεί να βγάλει τον εαυτό τις και να εστιάσει(όταν δεν βλέπει τι βγάζει)και τι ακριβώς βγάζει?

ας δούμε:

d53lvk0ab0uzn8p6ii76_thumb.jpg 1fjs8nxmg06b8pme7qqy_thumb.jpg 5mg3j6eqxh97erj1b6v6_thumb.jpg

ybyx6txi8u89xufhs1mt_thumb.jpg 9vzw7bx4tfwkygud7zfa_thumb.jpg

και το αποκορύφωμα όλον

01tlcur4ba99g9gqro1g_thumb.jpg

δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλα εγώ τέτοιες φωτό δεν θα βγάλω ούτε σε 1000χρονια:fun:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.