Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

πως θα γινει ρε σεις? θελω μια m3 την καινουργια..να την λιωσω

Ρε παίδες παίζει κάτι με την αναζήτηση?

Έδωσα FTP, ftp, Ftp, *ftp* αλλά τίποτα δεν βγάζει...

Τι παίζει? Σίγουρα υπάρχουν θέματα...

Καλησπέρες :D Μόλις γύρισα από το WRC στον Ασωπό (πήγα και στην υπερειδική, αλλά ήταν μουφέξ) Απέκτησα και το κοκκίνισμα του νταλικέρη (όποιο μέρος του σώματος δεν καλύπτεται από ρούχα...)

τι ξενερα ειναι αυτη...

αντε να καψουν τπτ.. πολυ ησυχια επεσε΄................................

Οι τελικοι του NBA αρχιζουν την ιδια μερα που κανει πρεμιερα το... Sex and the City.

Συμπτωση ή μηπως κατι περισσοτερο???:hmm:

Καλο μηνα (wanna be) μπηχτες...

Summer iz officially in da House!

Μου την σπαει που η Ευη εχει 3 χρονια σχεση και το 'μαθα στο 5ο ραντεβου, ΟWNED! :wall:

Μη μασάς. Αν πήγαινε σοβαρά με την Εύη στα 3 χρόνια θα σε φαγούριζε το κεφάλι (το άνω).

Μου την σπαει που η Ευη εχει 3 χρονια σχεση και το 'μαθα στο 5ο ραντεβου, ΟWNED! :wall:

da same happened αλλα ηταν 2 χρονια :p (και το ηξερα απο πριν λολολολολολ)

....

επιασα οτι επιασα.. αλλο που δεν της αρεσε και αυτινης... τελικα μια ειναι η σουπερ γκομενα

BMW

και π@τ@ν!@ και κυρια η ατιμη

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

// αμα παντρευρω ποτε και βαρεθω τη γυναικα μου εχω ετοιμη λυση... το αβαταρ τα λεει ολα.. βεβαια σαν γνησια ελληνιδα που θα ειναι θα εχει γινει αχλαδο οποτε θα χρειαστω ολοκληρη αφισα για να τη καλυψω

μουχαχαχαχαχαχαχα

ε καλα ρει το κουρασες τωρα...το καθετι κανει τα δικα του...απλα πρεπει να πετυχεις το σωστο συνδυασμο...:hehe:

απο οτι εχω καταλαβει εισαι ψαγμενος με το αθλημα

παιζει ενα περιστατικο...

συμβουλες free ετσι?:p

@ unknown αδερφέ χαλάρωσε λίγο με την bmw,όντως το έχεις κουράασει αρκετά

Εντάξει το έχουμε καταλάβει οτι σ'αρέσουν τα bmw....φτάνει!

Φιλικά!

// αμα παντρευρω ποτε και βαρεθω τη γυναικα μου εχω ετοιμη λυση... το αβαταρ τα λεει ολα.. βεβαια σαν γνησια ελληνιδα που θα ειναι θα εχει γινει αχλαδο οποτε θα χρειαστω ολοκληρη αφισα για να τη καλυψω

μουχαχαχαχαχαχαχα

:rofl::rofl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.