Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Αν δεν ειχα εξεταστικη, πρωτος πρωτος θα ανεβαινα τα βουνα!!.....γτ αμα δε γινεις κουραμπιες.....Ακροπολις δε καταλαβαινεις.

Μου τη σπάει που μερικοί χωρίς να ξέρουν αρχίζουν να λένε π@π@ριές!

Νιώστε ρεεεεεεεε!

Καλημέρα... εκει που λες να κοιμηθείς μια ωρίτσα παραπάνω μερα που 'ναι, τσουπ, το τηλέφωνο στις 08:30... Και πάνω που εχεις οπλίσει, να ακούς οτι ειναι ο ΟΤΕς που ηρθε να συνδέσει την γραμμη στο μαγαζί... Καλέ μου ΟΤΕδούλη.... :D

Μου τη σπάει που μερικοί χωρίς να ξέρουν αρχίζουν να λένε π@π@ριές!

Νιώστε ρεεεεεεεε!

:hehe:

επειδη το +1 απαγορευεται....

+11134542899238389...... ......39889

μερες ..καλο σουκου ..και καλα μπανια...

btw ...ασχετο ..

θειος οnce again..

να μας ζησει ο μπομπιρας.

Καλημέρα... εκει που λες να κοιμηθείς μια ωρίτσα παραπάνω μερα που 'ναι, τσουπ, το τηλέφωνο στις 08:30... Και πάνω που εχεις οπλίσει, να ακούς οτι ειναι ο ΟΤΕς που ηρθε να συνδέσει την γραμμη στο μαγαζί... Καλέ μου ΟΤΕδούλη.... :D

Σαββατιάτικα? Μπράβο ρα, ΟΤΕ powa :hehe:

Είμαστε η χειρότερη χώρα της ΕΕ όσων αφορά τον λόγο (μισθοί) / (τιμές προϊόντων)... οι τιμές των προϊόντων έχουν αυξηθεί τα τελευταία 3 χρόνια σχεδόν 100% και τώρα κάνουν μειώσεις 5% και πρέπει να τους ευχαριστούμε κιόλας...? νιώθουν ήρωες...? Ότι προσφέρουν κοινωνικό έργο...? πρέπει να είναι πολύ θύμα κανείς για να το πιστέψει αυτό... κανένας επιχειρηματίας ή κυβέρνηση δεν νοιάζεται για την τσέπη μας... wtf...

Χαχαχαχαχα οντως ρε συ σιγα αυτο μην πεταξει καλυτερα να δωσεις 5χιλιαρικα να φιαξεις δικο σου cockpit και με ενα FSX θα εισαι GG!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.