Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

όταν πας Πανεπιστήμιο, θα διαπιστώσεις πως οι καθηγητές που είχες στο σχολείο θα αρχίσουν να σου λείπουν.

Τουλάχιστον στο σχολείο έχεις να κάνεις με άτομα που έχουν τα μυαλά τους μέσα στο κεφάλι τους και όχι με τον κάθε παλαβό ! ! !

Τουλάχιστον στο σχολείο έχεις να κάνεις με άτομα που έχουν τα μυαλά τους μέσα στο κεφάλι τους και όχι με τον κάθε παλαβό ! ! !

Η δική μου εμπειρία πάντως δεν εξαιρεί τα σχολεία ! :p

Ωχ ώχ τι έγινε ρε Ζανν?

η τρέλα σε όλο της το μεγαλείο ρε Bill...

Πας κανονικότατα στο εργαστήριο στης φυσικής, κάνεις το πείραμα, σχεδιαγράμματα, κλίσεις σφάλματα και λοιπές αηδίες, του τα δείχνεις και μένει εντυπωσιασμένος...

Μετά από λίγο έρχεται λέει" Για να δούμε και λίγο την θεωρία μας..."

Απαντάς με πάσα άνεση σε όλες τις ερωτήσεις και στο τέλος σου πετάει μια απόδειηξ (δήθεν για να πάρεις το 10) που δεν την έχεις ξαναδεί ποτέ και πρέπει με κάποιο τρόπο να την βγάλεις...Και αφού έχει περάσει πάνω από μισή ώρα και ο καημένος φοιτητής σηκώνει τα χέρια και λέει "Ρε δάσκαλε, αυτό πράγμα δεν βγαίνει με καμία δύναμη σύμφωνα με αυτά που ξέρω" η απάντηση είναι "Κρίμα γιατί έτσι δεν παίρνεις ούτε 4 σήμερα" :confused:

Μιλάμε ότι μερικοί είναι για πολλά βαγόνια ξύλο :rant:

Πας κανονικότατα στο εργαστήριο στης φυσικής, κάνεις το πείραμα, σχεδιαγράμματα, κλίσεις σφάλματα και λοιπές αηδίες, του τα δείχνεις και μένει εντυπωσιασμένος...

Απαντάς με πάσα άνεση σε όλες τις ερωτήσεις και στο τέλος σου πετάει μια απόδειηξ (δήθεν για να πάρεις το 10) που δεν την έχεις ξαναδεί ποτέ και πρέπει με κάποιο τρόπο να την βγάλεις...Και αφού έχει περάσει πάνω από μισή ώρα και ο καημένος φοιτητής σηκώνει τα χέρια και λέει "Ρε δάσκαλε, αυτό πράγμα δεν βγαίνει με καμία δύναμη σύμφωνα με αυτά που ξέρω" η απάντηση είναι "Κρίμα γιατί έτσι δεν παίρνεις ούτε 4 σήμερα" :confused:

Τελικά χαμός γίνεται, και στον γιο μου τα ίδια κάνουν είναι και αυτός :rant:

Παίδες έχει ταξίδι σήμερα 03.30 για (Διακοπές), Κρήτη μεριά μέχρι τέλος του Ιούνη, :T::hi: θα τα λέμε από εκεί.

Αχ...πατρίδα...

Από Οκτώβριο εκεί για καμιά 4άρα χρόνια :p

Για σπουδές?

μαν μην παραπονεισαι ..μια φιλη μου σπουδαζει ιατρικη και στο εργαστηριο,ενας καθηγητης,δηθεν για να τους εξηγησει καλυτερα στο σχετικο μαθημα,οπου εβλεπε ζουμερη μπουμπουκα πηγαινε και της επιανε τα ζυζια...αισχος..

(παλι καλα που δεν διδασκε πρωκτολογια δηλαδη ο εν λογω ερωτυλος)

μαν μην παραπονεισαι ..μια φιλη μου σπουδαζει ιατρικη και στο εργαστηριο,ενας καθηγητης,δηθεν για να τους εξηγησει καλυτερα στο σχετικο μαθημα,οπου εβλεπε ζουμερη μπουμπουκα πηγαινε και της επιανε τα ζυζια...αισχος..

(παλι καλα που δεν διδασκε πρωκτολογια δηλαδη ο εν λογω ερωτυλος)

Δηλαδή στο πτυχίο τι θα γίνει? μήπως θα πρέπει να ετοιμάζεσαι για :whip: μπας και στανιάρει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.