Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Θα βάλει φαντάζομαι μερικές φωτογραφίες το απόγευμα ο 38-45. Φανταστική! Και μόνο που την ακούς να μιλάει με τέτοια προφορά..!

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Τελικα το πρωινο κολυμπι ειναι απιστευτο λέμε... απο τις 9 στην παραλια και μολις μπηκα σπίτι ...

αρωτηξις :εχω δισκακι βιστα ultimate(οχι εγκατεστημενα ακομη).Αλλα σκεφτομαι και συντομα να αναβαθμισω μητρικη.Μεχρι ποσες αναβαθμισεις μητρικης δικαιουμαι για να ισχυει η αδεια και να μην ληξει?θενξ

Ωραια το βρηκα.Τεσπα μολις εβαλα vista (και εγω) για να δουμε τι λεει το Sp1

σημερα καταφερα να κοπω με ....... ψωμι

οκ το ειδαμε και αυτο

Μην το γελας καθολου. Ο πατερας μου ειναι φουρναρης και εχω δουλεψει αρκετα σε φουρνο. Μερικα λοιπον απο τα χειροτερα τραυματα μου τα ειχαν κανει φρατζολες...

Θα 'θελα, αλλά.. :cry:

Εγώ θα κανονίσω να πάω. Φέτος θα έχω και ψηφιακή μαζί μου :D, οποτε θα ανεβάσω και καμιά φώτο αν βγουν καλές δλδ γιατί δεν είμα και φωτογράφος :p

εδω εχει ανεβει λιγο πανω απο 38 ..και γλυφει το 39αρη(analog)...

Ιουνης δεν μπηκε ακομα εε??

Σε περιπτωση που ξεχαστω αυριο(μεχρι δευτερα) σε καμμια παραλια και δε παω δουλεια εχω τιποτα κυρωσεις??: p

Aν ναι ...μπορω να τις αποφυγω λεγοντας οτι συνεχεια ακουω για βουτιες-θαλασσες κλπ απο gbak και perp?

aircondition ftw... μονο τη σκονη να μπορουσα να μειωσω και θα ημουν ΟΚ...

αντε να ερθει και η εξεταστικη να μειωσω τα μαθηματα που μου μενουν για να φυγω απο αυτη τη ''χωρα''

σημερα η παραλια ειχε κατι απο βραζιλια μερια..παραμαυρισαν λεμε..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.