Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Δεινο 100Ε σε μοδ/αδμιν που θα κατασκεβασι εκηνο το μαμημενο μπ3 που θα πραιπι να σιμπλειρονουν ωσοι θαιλουν να ποσταρουν στον Lab ..(αινοητε θα πραιπι να ηνε και σοστα απο ορθρογραφικεις απωψεις)

Βαραιθεικα να βλαιπο ταιλειος ανωρθογραφα ποστς...

Καταντεισε η ελινικη γλοσα η μεγαλητερι πουτανα..(την εχουν πιδιξι ωλοι).

:TD:

(σε περίπτωση που σας χάλασε το παραπάνω ποστ ...μάθετε να γράφετε σωστά ελληνικά!(@ανορθόγραφους-τεμπέληδες.)

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Δεινο 100Ε σε μοδ/αδμιν που θα κατασκεβασι εκηνο το μαμημενο μπ3 που θα πραιπι να σιμπλειρονουν ωσοι θαιλουν να ποσταρουν στον Lab ..(αινοητε θα πραιπι να ηνε και σοστα απο ορθρογραφικεις απωψεις)

Βαραιθεικα να βλαιπο ταιλειος ανωρθογραφα ποστς...

Καταντεισε η ελινικη γλοσα η μεγαλητερι πουτανα..(την εχουν πιδιξι ωλοι).

:TD:

(σε περίπτωση που σας χάλασε το παραπάνω ποστ ...μάθετε να γράφετε σωστά ελληνικά!(@ανορθόγραφους-τεμπέληδες.)

Ακρυβος τω ηδηω σκαιφτωμουν κι εγο.Ινε καπια πωστ τελιος ανωρθογραφα(δαι μηλαο για 1,2 λαθει...)

BTW για τη ΦΑΓΕ που λεγατε,ανακοινωσε πριν κανα μηνα τρελη ζημια στο 1ο τριμηνο και δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει,γαλα ΦΑΓΕ γιοκ

(η προταση που ακολουθει ειναι 100% σοβαρη)

καντε με mod και υποσχομαι να κανω εντιτ και να διορθωνω ολα τα ανορθογραφα ποστς!!!

Λαμπιτες ,Tsakonas for president!!!!!!!!

Παιδιά πριν από λίγο γύρισα από το Sainsbury's (μεγάλη αλυσίδα βρεταννικών supermarket).

Mαντέψτε τί είδα στο ψυγείο.

ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΤΟΤΑL THΣ FAGE

Ελληνικό γιαούρτι. Ελληνικό προιόν. Ένα δάκρυ συγκίνησης παραλίγο να τρέξει.

Α ρε Ελλαδάρα...

Την τιμή σε σχέση με εδώ την είδες? Εκει ειναι το γέλιο....

BTW για τη ΦΑΓΕ που λεγατε,ανακοινωσε πριν κανα μηνα τρελη ζημια στο 1ο τριμηνο και δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει,γαλα ΦΑΓΕ γιοκ

Σιγουρο αυτο? Κριμα και ηταν το μοναδικο γάλα που επινα...

Δοκίμασε Όλυμπος και δεν θα ξανα πιεις τίποτα άλλο :happy2:

Εκοψε το φρεσκο γαλα και κρατησε μονο τα μακρας διαρκειας/σοκολατουχα(τα οποια περνανε απο παστεριωση σε πολυ υψηλη θερμοκρασια και χανουν το μεγαλυτερο μερος των θρεπτικων συστατικων τους)

Επισης,οι ζημιες ηταν 19,3 εκ. Ε (για το 2007 κι οχι το Α' τριμηνο του 2008 που ειπα προηγουμενως)

καλα ακομα γαλα πινετε ρει..:hehe:

εγω τραβαω κανα δυο ντουμανια κυροζινης στο αεροπορτο και τελος..:smoke:

καλα ακομα γαλα πινετε ρει..:hehe:

εγω τραβαω κανα δυο ντουμανια κυροζινης στο αεροπορτο και τελος..:smoke:

AVGAS,JET-A1,JP-8 Τι από όλα? ή όλα μαζί?:p

JET-A1 ρε συ... οχι οτι κι οτι..pure καταστασεις..και με sample για water check....που και που τρωω και κανα ξωφαλτσο απο mobil jet oiL 2...ετσι για το ξενερωμα...:hehe:

Πρωταθλητρια στο πατιναζ ειναι ο Ρωσος ο ξανθος. Το βιολι ηταν ενα απο τα ακριβοτερα και πιο σπανια του κοσμου.

Παντως η Ρουμανια μου το σηκωσε (το ηθκο). Ειδικα οταν εσκιψε, ηταν ολα τα λεφτα.

Και η Καλομοιρα καλη ηταν σε σχεση με τις αδερφες που υπηρχαν.

Οι Φινλανδοι ηταν ο,τι να ναι... Ετσι και τους πετυχουν οι Manowar θα τους καψουν και θα κανουν οικιακες συσκευες τα κοκκαλα τους.

Και για να μην ξεχνιομαστε, EuroVision sucks.

Stay Heavy!

EuroVision sucks + Stay Heavy!.....

Αλλα εχουμε πληρη αναφορα και ξερουμε ολες τις λεπτομερειες για τα βιολια, τα πατινια και εχουμε ξημεροβραδιαστει στην τηλεοραση περιμενοντας ποτε θα σκυψει η Ρουμανα...:happy2:

Κατι δεν παει καλα στον συλλογισμο σου... :hmm::hmm::hmm:

Υ.Γ. Φετος ειμαι ιδιαιτερα περηφανος με τον εαυτο μου. Εγινε τελικος CL και το εμαθα την... επομενη μερα, και η σχεση μου με την Eurovision τελειωσε οταν με αναγκασε η γυναικα να δω (ευτυχως, μονο) το τραγουδι του βλαμμενου στα προκριματικα, τις προαλλες και απο τελικο δεν ανοιξα καν την τελεοραση. Επαιζα HL ep 2 και μετα πηγαμε Enzzo (δεν φαγαμε πορτα Φραγμααααα)

JET-A1 ρε συ... οχι οτι κι οτι..pure καταστασεις..και με sample για water check....που και που τρωω και κανα ξωφαλτσο απο mobil jet oiL 2...ετσι για το ξενερωμα...:hehe:

Όπα μεγάλε κάνεις και έλεγχο για νεράκι ? αλοιφούλα, αλοιφούλα ή με στικάκια? :hehe:

Πέρα από την πλάκα ή ρύπανση εκεί είναι αρκετά μεγάλη:sick::drool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.