Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Quiz: Ποιος ξέρει τι είναι αυτό?

Mια ακομη, ευκαιρια για Post rampage στο offtopic :laughing:

Είναι όμορφος ο θάνατος έτσι?

Πυραυλική δοκιμή ICBM (InterContinental Ballistic Missile) με 8 πυρηνικές κεφαλές.

Οι γραμμές είναι οι πυρηνικές κεφαλές που βρίσκονται σε re-entry στην ατμόσφαιρα.

(σε μεγάλη ανάλυση: http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Peacekeeper-missile-testing.jpg)

Ωραίο εφέ , θα στείλω μαιλ στην ΕΑ να το προσαρμόσει στο επόμενο πατσ του tiberium wars. :hehe:

καλα το φαντάστηκα!

lol και γω το ηξερα, εξ άλλου εχω δουλεψει σ αυτο το project.

DEFCON?

:hehe:

Ναι,

προσωπικα ημουν στο 3 συνεχως.... πολυ τρεξιμο, ουτε καφε δεν προλαβαινα...

...το 1973 δεν συμφωνησα με τους στοχους

και με εδιωξαν.

τα λιμανια απ'οτι ακουσα και καποιος αλλος δεν θυμάμαι.....

Ολοι λενε οτι τα καραβια θα μεινουν δεμενα αλλα οταν πηρα τηλ μου ειπαν οτι θα εκτελουνται κανονικα :nada:

κοιτα γενικα όποτε είχαν απεργία είχαν απο πειραια, πχ απο ραφήνα σπάνια δεν φευγανε καραβια πάντα γινόταν τα δρομολογια. τι να σου πω δεν ξέρω....:giveup:

τα λιμανια απ'οτι ακουσα και καποιος αλλος δεν θυμάμαι.....

η ΟΑ? Δεν κάνει και τιποτα αλλο τελευταία... σε λιγο θα πάρω και ντιβάνι στο Βενιζέλος...:hehe:

Και ο ΟΤΕ σίγουρα. Και καλά γιατί αύριο θα δίνοταν τα χέρια για το deal κυβέρνησης με Deutsche Telekom, αλλά τελικά το deal έκλεισε σήμερα :hehe:

Said:

γνωρίζει κανείς αν αύριο αυριο απεργεί κάποιος τομέας του Δημοσίου;

Truth:

γνωρίζει κανείς αν αύριο αυριο δουλεύει κάποιος τομέας του Δημοσίου;

μην είσαι κακοπροαίρετος, κάνουν αθόρυβη δουλειί οι άνθρωποι :hehe:

@perp: τι δουλειά έχεις εσύ με την Ολυμπιακή ρει; Στην ΒΑ δεν είσαι ή έχω καταλάβει λάθος ; :D

εχω κεφια σημερα αλλα ο καιρος δεν βοηθαει

ας ριξει καμια βροχη τουλαχιστον να ριξουμε κανα παντιλικι (χειροφρενο γμτ γμτ γμτ...) :hehe::hehe::hehe::hehe:

@perp: τι δουλειά έχεις εσύ με την Ολυμπιακή ρει; Στην ΒΑ δεν είσαι ή έχω καταλάβει λάθος ; :D

στην Aegean ειμαι ρε συ... οταν απεργουν στην ΟΑ, εμεις τρέχουμε και δεν φτάνουμε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.